Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)
Raspunsuri - Pagina 7
vreausaninga spune:
Fetelor voi v-ati hotarat la o gama de produse cosmetice pt bebeii vostri? In capul meu e o varza,nu mai stiu ce sa aleg, tot citesc prospecte de vreo 3 zile.
35+
"buburuzul"
onutz83 spune:
Evident ca am uitat cate ceva
Dannnah, cele mai tari sunt imaginile de la inceputul clipului, cu animalute care dorm sau sunt pe cale sa adoarma
Eu nu stiu ce detergent sa cumpar pentru
Am nuci de sapun in casa, din cate stiu eu sunt ok, nu?
Apropo de cumparat, mama, care e cea mai mare superstitioasa ever, tot incerca sa ma convinga sa nu cumpar chiar tot inainte de nastere (stia ca nu se punea problema sa nu cumpar nimic). Acum cateva zile am anuntat-o ca mai avem de cumparat Baneocin pudra (eventual), Betadina si fese (feshe ) sterile. Cu privirea in pamant a suspinat: "si tot ai facut cum ai vrut tu..."
I-am amintit ca eu nu o sa alerg ca dementa prin oras in decembrie (de fapt in noiembrie,dar mi-am permis o mica exagerare ) dupa pompa de san, prosopele si toate maruntisurile. Ca sa nu mai zic de carut si scoica. Si dupa ce mi-a dat dreptate (din nou) a oftat: "si totusi..."
Ma exaspereaza superstitiosii
Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
onutz83 spune:
Vreausaninga, inteleg ce spui (si sunt destul de sigura ca si Popics intelege )
Am citit etichete pana mi-a venit rau
Ma aruncasem la niste fitze bio super scumpe si cand am citit soda caustica pe eticheta (erau geluri, nu sapunuri, ca la sapunuri inteleg) mi s-a luat.
Pana una-alta am cumprat de la farmacia tei (de fapt de la bebe tei) gelul de baita de la topfer (si pudra, daca tot veni vorba) si gelul pt bebelusi de la Hipp (pentru mami )
Oricum, mai sap
Vali
onutz83 spune:
A, cred ca o sa iau si gel de la Weleda (mi s-a parut cel mai ok), daca e bun pentru restul se redirectioneaza la mami
Bioderma, Mustela nu sunt ce trebuie
Vali
vreausaninga spune:
Multumesc Onutz!
La Weleda m-am oprit si eu,dar parca aveam nevoie de o second opinion.
Ma documentez si despre Topfer,acum ca ai zis tu!
35+
"buburuzul"
IuliaCospy spune:
Fetelor, eu stau f prost emotional vorbind azi. Am adormit aseara ca un pui in timp ce sotul vorbea cu mine si m-am simtit f. prost. Azi am fost f tacuta pe drumul spre serviciu iar acum abia astept sa ajung acasa pt ca nu mai suport nervii si alte cele de la oamenii din jur, desi in mod normal sunt destul de calma.
Intre timp - de cand m-am apucat de scris si pana acum a trecut toata ziua de munca. Pe undeva a fost bine ca mi-am tinut mintea ocupata
In alta ordine de idei, reiau un subiect deschis acum cateva capitole, legat de legarea trompelor vs. sterilet. Dincolo de chestiunile medicale, pe care recunosc ca nu le-am studiat foarte profund, am mai degraba niste probleme de ordin psihologic. Ref. la legarea trompelor, mi se pare foarte categorica decizia, si desi nu cochetez cu ideea de bb3, ma simt ca si cum dupa aceea as fi mai putin femeie. Iar legat de sterilet, am o problema "religioasa" sa zicem, generata de ideea ca el doar impiedica nidarea, nu si fecundarea propriu zisa. Voiam sa stiu voi cum va simtiti/ raportati la lucrurile astea si ce ati face voi. Orice sugestie, gand sau informatie sunt binevenite
Iulia, mami de Sara Andreea si 30+
dannnah spune:
Iulia - ai si tu voie sa ai o perioada mai proasta, nu te invinovati
Mie nu-mi place ideea de legat trompe, mi se pare automutilare Ca si cand m-as duce sa-mi tai un deget de bunavoie...Mai e si varianta vasectomiei, daca o luam asa Sa mai faca si barbatii ceva, ca noi ma facut destule! Eu cunosc barbati care sunt dispusi sa faca asta dupa al doilea copil.
Eu voi alege varianta contraceptiei locale-ovule contraceptive. Nu agreez nici varianta contraceptivelor orale, le-am luat deja ani de zile si nu mai vreau sa ma bombardez cu hormoni.
mamica de Mara - 3 ani si 31+
douradoudou spune:
weleda sunt f bune
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
A.C spune:
Lorelay, eu pe 29 sunt programata.Vineri merg la control sa stabilim daca vin de duminica la spital sau nu.Sa vedem ce mai zice d-na dr.
Alina 35+ mami de Delia ( 6 ani)
ela_04 spune:
Buna fetelor!
Am intrat doar putin sa va spun ca eu am nascut luni dimineata la 04,35 o fetita micuta,de 2.300 perfect sanatoasa. E o dulce si o frumoasa si asa micuta deja suge f bine
A fost o adevarata aventura si va urez tuturor o nastere asa usoara ca a mea,ca m-am internat la 4 si la 4,35 am nascut. Daca nu imi ascultam sotul si mai stateam,nasteam acasa
Nu stiu cand am sa mai pot intra asa ca pup toate burticile si nastere usoara!
& fetita