Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
angelique_19 spune:
Epopeasca mai ai asa de putin si gata contractii si dureriO sa iti tii comoara in brate,eu te apreciez ca avand atatea probleme la prima sarcina ai mai vrut un copil.Sotul zice ca nu s-ar mai incumeta la unul desi ar fi vrut.Eu nu mai stiu ce sa spun,sper sa am curaj sa o iau de la capat.
32+ cu Stefan Lucian
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Deeeeenyyyyyy!!! Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian Vali |
Onuztule aici sunt.
Va citesc adormind abia azi am reusit sa citesc tot-tot.
Suntem bine, azi am observat burticutza inca un pic bombata, sa nu uit iar sa-mi fac si eu pozulici ca amintire, greturile, foamea sunt inca prezente, de somnolenta sa nu mai zic.
Am zile cand sunt vesela, altele sunt trista si nu am chef de nimic, stau toata ziua in pat si dorm ca lenoasa, nimic nu fac. Ca sa nu va indispun cu starea mea nasoala, stau pitita in culise si va "ascult"
La noi azi ploooooouuuuuaaaaaaa si innourat-intunecat
Dar las'ca e bine stau in casa, focul arde in semineu si e caldut si e bineeeee, o atmosfera de zici ca deja a venit .
Ma bucur atat de mult pt voi, mai e inca un picut si va tineti minunile in brate, ufff ma dau lacrimile de bucurie, numar si eu invers pana la ziua cea mare pt fiecare din voi.
Almy, o intrebare si de la mine legat de sani si purtat sutieni.
E recomandat sa lasam sanii liberi numai cand alaptam? Dar in timpul sarcinii cum e recomandat? Cu sutieni sau fara. In sensul sa nu fie blocate canalele.
Eu port sutieni cu cadru de sarma, fara sutien nu pot. Dar daca nu e bine de purtat sutienul in timpul sarcinii, va trebui sa ma conformez.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
epopeasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 Epopeasca mai ai asa de putin si gata contractii si dureriO sa iti tii comoara in brate,eu te apreciez ca avand atatea probleme la prima sarcina ai mai vrut un copil.Sotul zice ca nu s-ar mai incumeta la unul desi ar fi vrut.Eu nu mai stiu ce sa spun,sper sa am curaj sa o iau de la capat. 32+ cu Stefan Lucian |
Mie toate cadrele medicale peste care am dat in prima sarcina mi-au zis sa ma rog la Dumnezeu sa fie copilul bine si altul sa nu mai incerc sa fac. Si eu ziceam cu voce tare "da, da" si in gand "s-o credeti voi" Noi de-aia nu ne-am dorit inca un copil asa de repede si am fost speriati la inceputul acestei sarcini, de teama sa nu fie ca prima si atunci ce ma faceam eu cu un copil sub 2 ani de care sa am grija daca trebuia sa stau numai la pat sau in spital. Dar uite ca azi am intrat in luna a 9-a si nu am avut nici macar 1 zi de spitalizare sau o injectie facuta. Eu sunt dovada vie ca se poate! Si daca sotul e in dubii pt bebe 2, zi de nebuna de mine Nu spun ca n-o sa mai ai probleme si la a doua sarcina, ca nu am de unde stii asta, depinde de organismul fiecareia, insa se poate si sa fie totul ok.
si curaj pe mai departe
Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
lorelay_28 spune:
Buna! Nu m-am facut bine inteleasa in mesajul de ieri... Nepotul ia antibiotic pentru ca are o amigdalita urata si acum a inceput si cu tuse. Febra nu a mai facut. Are scutire medicala pana joi. Sper sa-si revina sa poata merge la scoala ca sa nu piarda prea mult. E greu sa mai recuperezi apoi... Mai ales ca urmeaza bacul la anu... De hepatita A nu putem spune nimic deocamdata. Trebuie sa urmarim simtomele inca 3 saptamani de acum. Ca se presupune ca de cand a intrat in contact poate sa apara boala in decursul celor 3 saptamani. Azi am fost sa-mi fac analizele de sarcina la o clinica privata si am intrebat si de testare pentru Hepatita A. Au un test rapid care indica daca este virusul in organism dar mi-au recomandat sa treaca 2 saptamani de la contact ca sa fie relevant testul. Pana atunci ramane sa ne rugam la Dumnezeu sa nu fi contactat boala si totul sa fie bine.
Daca Dumnezeu m-a ferit de varicela, ma va feri si de hepatita...
Ipopica sigur ca nu e baiatul de vina...Nu asta am vrut sa spun, ca ar fi el de vina, numai ca stresul si incertitudinea asta ca are sau nu are ma omoara. Plus ca mai mult ma sperie cei de langa mine care fac tot felul de comentarii si vin numai cu exemple negative despre ce s-ar putea intampla... Si acum oricare dintre voi daca ati fi puse in situatia asta cred ca ati fi putin speriate. Toate ne dorim sa avem copii sanatosi si sa putem naste fara probleme.
AC asteptam sa vedem cand scoatem si pentru tine. Mai este putin.
33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
lorelay_28 spune:
Saptamana asta suntem singure acasa... sotul este plecat in delegatie pana vineri seara. Nu-mi place cand sunt singura... Seara ma mai ajuta si el cu Maya, plus ca o aducea acasa de la gradi. Dar o sa ne descurcam noi si singurele
Ma doare capul ingrozitor... o sa ma culc putin, poate imi trece.
Sa aveti o zi frumoasa!
35+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mena1906
Asa stiam si eu dar nah... Speram ca macar Placebo sa isi faca efectul UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Gabriel In love with my little kid :X |
Mena, dar de ce nu incerci sa mergi la dentist.sigur gaseste solutie pentru tine.mai rau e sa stai cu dureri ,stres care cred eu ca-ti poate provoca contractii.din cate stiu, dentistul poate aplica anumite calmante locale...
Doura, nu-mi place sa judecpe nimeni, fiecare facecum crede ca e mai bine pentru copilul lui.eu una gandesc ca echilibru in toate nu strica.nici eu nu-s de acord cu medicatia excesiva (eu nu am dat la pustiu meu decat de vreo 3-4 ori panadol si cel mult sirop de tuse todal) - am lasat organismul sa lupte, nu l-am infofolit, iar eu nu am stiut ce e aia boala cu el pana la 2 ani.cand a facut GMP, hernie inghinala si o infectie f ciudata in gat (fara febra, fara disconfort...doar ca a trebuit sa-i fac antibiotic injectabil :(().
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 33+ cu
angelique_19 spune:
Lorelay sper sa nu aiba baiatul hepatita si tu sa fii linistita si sa gandesti pozitiv.
32+ cu Stefan Lucian
dannnah spune:
Dragelor,
asta ascult eu de o ora, e foarte relaxant, lui bebe ii place de minune:
http://www.youtube.com/watch?v=0nXzUP2gGqg&feature=related
M-au apucat niste calduri si transpiratii si parca mi s-a facut greata. Ma gandesc ca poate am tensiune, nu are nimeni tensiometru pe aici, am intrebat si la o farmacie din zona...Eu in mod normal nu am tensiune, dar mi-o iau o data pe luna atunci cand merg la control....o sa stau linistita.
mamica de Mara - 3 ani si 31+
onutz83 spune:
Hello, gagici!
Mami, pe unde umbli?
Deny, de ce nu pui tu o semnatura relevanta, eh?
Cred ca te simti aiurea si din cauza vremii...
Saptamana viitoare ma apuc de hainute... Sper ca pana atunci sa am unde sa le pun...
Saptamana asta croim scutecele de finet
Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
Mami_de2 spune:
Salutare girls!
Popi am aceeasi problema cu tine: ditamai cestile de cafea de aureole la san :)) cum pana mea sa ii bag ditamai tzatza lu' bebe in gura cand e cat toata fata lui :))))) sunt inca in dilema... dar am obs. ca se micsoreaza aureola cand mi-e frig si se formeaza sfarcurile..ca altfel e ca la negrese: uriasa :)))))))si nic sfarcurile formate nu le am, dcecat daca le masez sau mi-e frig:P
34+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G