Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
onutz83 spune:
Angelique, stiu ca tu ai anemie , dar nu mai stiu exact cine n-are, asa ca am zis pentru toata lumea
Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A.C Chiar,intrebare pt.fetele care sunt la al 3-lea copil : a doua sarcina a ti dus-o pana la termen ,cum zicea angiuta ,nu prea se depaseste termenul?Adica la cate sapt ati nascut bebe 2? Alina 35+ mami de Delia ( 6 ani) |
Eu aveam DPN 21 iunie, cezariana programata pe 16, iar el e nascut pe 14. Deci da, a venit mai devreme, dar nu stiu daca e regula
citat din mesajul lui dannnah Angi - nici eu nu am cumparat absolut nimic, stai linistita! Si eu la primul copil aveam bagajul la usa din luna a 7-a:)Ba da, mi-am luat niste chiloti de babe mamica de Mara - 3 ani si 31+ |
Si eu la fel, doar chilotii ii am pregatiti. Dar in weekendul asta promit ca-mi fac bagajul. Dupa ce spal, pun camasile in bagaj si ce altceva mai iau.
citat din mesajul lui douradoudou fetelor plssssssssssss explicati-mi si mie ce inseamna chiloti de baba:))....eu nu mi-am luat nimic de baba la nici o nastere..nu am purtat string asta e sigur .. <hr noshade size="1" /> alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) si 24+ cu |
DOURA, tare simpatica ai fost! Chilotii de baba, sau moartea pasiunii sunt niste parasute de chiloti, inalti daca faci cezariana ca sa nu stea elasticul pe taietura (ai mei aproape ma jeneaza la subratz, daca-l stie vreuna din voi pe Fantozzi, el avea un slip asa). In general sunt niste chiloti mai mari, ca sa fie f lejeri.
Alma 36+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
vreausaninga spune:
Buna seara!
Dragelor va invit la o tarta cu mere si scortisoara, miroase a
la mine in bucatarie.
Buburuzul e vesel nevoie mare,desi i-am explicat ca Mos Craciun vine peste 2 luni
Azi m-a luat cu lesin si calduri cat am stat intinsa la cosmetica,m-am ridicat imediat! N-am mai patit asa ceva niciodata
Buburuzul e jucaus, deci suntem ok acum.
AC frumos numele Irina! Spor si inspiratie la gasit cel de-al doilea prenume. Si al meu bebe misca de zor, cred ca inca mai are loc.
Ce dragut: avem deja doua Irine!
Mena bine ca ai gasit pe cineva mai capabil! Sa-ti treaca durerea rapid Odihneste-te si ai grija de delfinas! Noi suntem aici alaturi de tine!
Bubu bine ca te-a luat in seama medicul tau. Eu am trecut prin asta prin iulie-august, si m-a trimis urgent la cardiolog care mi-a facut o gramada de investigatii.Din fericire a fost doar caldura de vina.Bine ca e bebe ok! Acum sa te odihnesti si sa pui picioarele mai sus. ce dragut ai descris pozitia bebelusului, ca o maimutica Cand am citit 7600 gr am crezut ca nu vad bine, dar apoi am citit si am vazut ca te referi la kg tale
Epopeasca am luat si eu scutece newborn 1 si chiar au un loc decupat pt buric! Tot de la Sensiblu am uat si eu ca sunt la promotie,1+1 gratis.
Ipopica sa vii cu vesti bune de la doctor! Mare figura esti cum ti-ai pregatit cu peste tot in caz de forta majora
Angelique stai cumintica, sa nu te harnicesti tocmai acum.
Onutz, Bioana
Va fetelor! Sa aveti noapte buna si somn linistit!
35+
"buburuzul"
bioana spune:
fetelor,a intrat foamea in mine....parca nu ma mai satur...mananc ca la inceputul sarcinii-2.30-3 ore....ma doare stomacul daca nu si ma ia cu ameteli...ceva de groaza.ca sa nu mai zic ca merg la baie in timpul zilei si de 2 ori pe ora.
mie mi-a dat o cutie de fier luna trecuta,cand a iesit o usoara anemie.nu am luat nici o vitamina toata sarcina.martea viitoare imi refac analizele si mai vedem daca mai continuam cu fier sau nu.
stiu ca dopul se poate elimina in etape...eu am gasit azi un firicel de mucus din ala-de tragi de el si nu se rupe...scarbos.de apa si mie imi e groaza sa nu mi se rupa in timp ce dorm, sau pe strada...am cosmar..ne-a zis ca daca ni se rupe apa si aceasta e ok-incolora si fara miros,trebuie sa mergem la spital, dar nu fuguta...putem sa facem un dus si relaxate sa o luam catre urgente ca ne interneaza pt a monitoriza bebele. eu ma tot incurajez si zic ca ce a fost mai greu a trecut..acum vine partea frumoasa, marea intalnire cu fetita noastra.
embarazada de 32+
o fetita...
onutz83 spune:
citat din mesajul lui almy DOURA, tare simpatica ai fost! Chilotii de baba, sau moartea pasiunii sunt niste parasute de chiloti, inalti daca faci cezariana ca sa nu stea elasticul pe taietura (ai mei aproape ma jeneaza la subratz, daca-l stie vreuna din voi pe Fantozzi, el avea un slip asa). In general sunt niste chiloti mai mari, ca sa fie f lejeri. Alma 36+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008) |
Vali
mena1906 spune:
Am dormit 3 ore. Durerea e f usoara acum. Ma simt cam droghi asa de la atata chin. Ce dragi imi mai sunteti fetele si va multumesc din inima ca sunteti asa de calde si de bune.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
onutz83 spune:
Ce bine ca ai dormit, Mena, si durerea e mai mica
Asa-i ca si starea ta de spirit e mai buna?
Vali
douradoudou spune:
ahaaaa deci la mine in casa sau in geanta nu au loc chilotii aia asta e clar
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
mena1906 spune:
citat din mesajul lui onutz83 Ce bine ca ai dormit, Mena, si durerea e mai mica Asa-i ca si starea ta de spirit e mai buna? Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian Vali |
Da...Si Gabriel e mai linistit acum...Nu a dormit toata noaptea si a fost stresat ca s-a zbatut rau de tot in burtica si azi l-am chinuit cat am vomitat fierea si cu durerea. A putut sa doarma si el cateva ore azi si acum se joaca asa, frumos,cum stie el, in burtica. Va trebui sa mai umblu la masea in seara asta sa ma mai doara vreo 2 ore dar dupa aia stiu ca ma lasa si o sa dorm toata noaptea. Radacina maselei sta pe o punga de puroi si practic trebuie sa "trag" puroiul de acolo ca sa ma lase durerea si e...de domeniul sf durerea .
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
irilac31 spune:
Mena, daca iei antibiotic, neaparat ia si un probiotic ceva, sa nu faci candida....mai dai in altele dupa aia. Sper din suflet sa dormi in seara asta sa te odihnesti
Bubu, bine ca i-a venit mintea la cat dr si ca te-a bagat in seama, stai linistita zilele astea, termina cartile alea de citit ca apoi vei regreta, nu o sa mai ai timp de ele
Vad ca deja se vorbeste de dopul gelatinos...eu chiar vroiam sa va intreb cum arata pt ca zilele astea am observat o secretie mai... ciudata. Nu are firicele de sange, eu am pus pe seama arefamului si a secretiei mai abundente din ultimul trim...oare sa-mi fac griji? Sapt trecuta cand am verificat, colul era super, am recoltat si niste analize...astept acum sa-mi vina rezultatele. Tare mi-e frica de momentul nasterii, imi fac fel de fel de ganduri, daca ma apuca inainte de data programata, ce ma fac, daca ma apuca noapte...mi-e tare frica, am emotii mari cand ma gamdesc. Eu am mai trecut printr-o operatie clasica si din cate imi amintesc mi-am revenit f greu...bine si operatia a fost pe masura, dar au fost niste clipe pe care le-am inchis undeva sa nu-mi mai amintesc de ele. Am ramas marcata rau de clipele alea. Sper ca acum sa ma mobilizez si sa ma incurajez ca macar operatia asta are o finalitate frumoasa si de dragul lui trebuie sa ma refac cat mai repede.
Sa aveti un somn usor iubitele indiferent de ce pozitii aleg maimutele voastre
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+