Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Salutari, burtici dragi, va pe toate!

Mena, oh, Doamne, nu stiu ce tampita de dr ai nimerit, dar eu cred ca as fi dus sotul sa o stranga de gat! Este ea oribila durerea de nerv scos si cand se dezmorteste locul, dupa anestezie, dar pe viu?? te-ai dus asa, oriunde, sau ti-a recomandat-o cineva? aia sa se duca la abator, ca pentru oameni e clar ca nu are chemare! Cu sarcina ta..a fost o cumpana, sa stii..Iti doresc din toata inima sa te linistesti si sa iti treaca si durerea, bine ca te duci la dr ta azi.
34 + cu Nicholas

In disperarea momedntului am cautat-o pe net. Azi dr mea mi-a zis ca e infectia aunsa la os si sub os e o punguta de puroi. Mi-a scobit bine maseaua si mi-a zis sa "trag" din ea ca sa iasa tot si maine ma vede iar. Macar a avut mila si a pus nitica xilina. Inca ma doare dar mi-a zis ca daca fac asa azi trece...sper... Sunt nedormita,nemancata de 26 de ore, obosita moarta, simt ca imi "trag" creierii prin masea si s-a activat gastrita si imi vomit fierea...sa ma zic cate pastile trebuie sa iau? Antibiotic(2/zi) sa nu ajunga infectia la bb(printre altele provoaca si nastere prematura), pansament gastric(2/zi) ca sa nu dau in ulcer,gynipral ca sa pastram colul inchis(4/zi),no-spa 80 ca sa evitam contractiile(2/zi), duphaston pt risc de avort (2/zi).

Of nu va mai supar cu problemele mele. Azi mi-am cerut iertare de la bb ca sunt atat de suparata si plang atat si ca l-am suparat si pe el. Imi cer si de la voi iertare. Va las sa va bucurati de minunea Elei si incerc sa ma bucur si eu cu toata inima, uitand de atata durere.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Of Mena, saracutza de tine, mi se rupe inima..
Te rog incearca sa te linistesti si te rog vorbeste cu bebe, linisteste-te tu si linisteste-l si pe el, ca simte TOT!Gandeste-te numai la lucruri bune, te rog incearca sa te linistesti, o sa treaca si durerea..

34 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mena of saracuta de tine,nu iti cere iertare de la noi, Doamne fereste suntem aici sa ne sprijinim si la bine si la rau, nu numai la bine.Te asteptam cu vesti sa stim ca esti bine.Imi pare foarte rau ca trebuie sa treci si prin asta.Daca te-ar lasa un pic durerea si ai putea dormi ar fi nemaipomenit si incearca sa papi putin cel putin un pic de ciorba sau supita cu paiul.

32+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Mena, daca tu iti mai ceri si iertare de la noi primesti si niste bataita. Pai se poate, noi nu suntem aici ca sa te sustinem?! Hai, incearca sa te linistesti, macar atat cat te lasa durerea, si nu te mai gandi ca ai putea deranja/ supara pe cineva. Puiul din burtica e cel mai important.
Infectia poate sa ajunga la bb, dar zi Doamne fereste ca pana acolo e cale lunga. Ia antibioticul si asculta ce ti-a spus dra. Eu stiu de la bunica-mea ca i-a dat intr-o situatie similara sa faca spalaturi cu apa oxigenata, ca sa curete bine locul. Intreaba daca e ok si roaga-ti sotul sa te ajute cu o seringa sa speli cu oaresce presiune ca sa se curete.

Hai, iubita, nu te mai necaji si nici nu mai plange atat. Durerea e durere, dar nu iti mai amari si tu sufletul.
si stransa pentru tine!

Iulia, mami de Sara Andreea si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

hola,

va salutam si noi pe ziua de azi...

ANDIE ai grija cu tensiunea.
MENA nu pot sa cred ca nu ti-a facut anestezie!¿pe ce planeta era dr¿sper sa nu te mai chinui mult, ca prin multe ai trecut pana acum...

IPOPICA sa te faci bine repede.

LOGAM ignora-l pe fostul.eu un anu i-as zice nimic. nu il mai priveste. si asta cu recunoscutul copilului asa merge la noi¿doar daca vrea el il recunoaste¿nu e obligat sa ii plateasca pensie¿
VREAUSANINGA,INA

EPOPEASCA odihneste-te...

ANGELIQUE acelasi tip de termometru l-am luat si noi.

A.C. felicitari pentru Irina!!noi suntem irina andreea. sa vedem voi ce alegeti...

pitica mea misca de zor,impinge tare in partea dreapta...de dimineata pana seara...e tare activa.

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

ok, am papat un castronoi de fidelutza cu lapte, ca mi-era pofta-asa ca acum pot veni sa dau raportul zilei de ieri:
So:
Am fost la medic si in sfarsit nu a mai zis "it is normal".De data asta cred ca as fi vrut da zica!

S-a speriat,fiindca tensiunea mea era 15 cu 8 cand mi-a venit randul la control -mi-a zis sa ma asez in sala si sa ma linistesc (eram linistita, dar picioarele erau butuci!- si la o ora jumate iar mi-a luat-o si era 15 cu 6, in conditiile in care am avut si 9 cu ceva saptamana trecuta,apoi o serie de 10 cu 1- chestii neobisnuite pentru mine, care am tensiunea, in mod normal, 11 cu sau 12 cu un pic.Boooon.
Mi-a recomandat repaus complet pana joi, cand ma cheama la spital pentru analize: urina, sange, si ceva monitorizare a tensiunii/contractiilor, etc.
Mai nou, i-am spus ca mana dreapta imi amorteste aproape complet + doua degete de la stanga.
Cred ca se teme de preeclampsie, e clar, dar bine ca ceva l-a pus pe jar si imi face niste investigatii.Azi o sa traduc si analiza aia a mea doppler facuta in Ro si care zice ca pe venele principale circulatia e intrerupta in vreo 3 locuri-si i-o bag sub nas!

Dar, acum si partea buna:
Bebe e jucaus,bataile inimii erau 150, deci ok, doarme noaptea si se joaca de zor ziua, maine facem 35 de sapt si intram in sapt 36- iar doctorul vrea sa ne vada la spital,nu la clinica- de data asta.
Urmatoarea programare la el este martea viitoare.

Mi-a facut azi si analiza de streptococ, in sfarsit (!!), vom vedea rezultatele tot marti.

P.S.: Nicholas cred ca se deghizeaza de Haloween in maimutzica, fiindca doarme numai cu picioarele(talpitelele) atarnate de coastele mele-ceea ce automat inseamna ca subsemnata doarme noaptea in fund, cu trei perne pe langa ea, pe canapea-am renuntat la fotoliu, ca e de piele si e prea rece.Dorm ca tractoristii, nu mi-am imaginat vreodata ca voi putea reusi sa dorm in pozitie sezand...
Nu merge cu mangaiatul incetisor, ca poate poate se misca.Doarme TUN!

A -si sa nu uit.Avem 7.600 kg luate pana acum, deci se cunoaste ca am stat acasa, am mai mancat si eu ca omul,chiar daca putin, dar cand mi-a fost foame,- ca de la serviciu veneam cu sandwich-urile si fructele inapoi..
Si oricum, se cunoaste, ca burta si-a luat avant ca lumea!

va pupacesc, o dupa amiaza placuta!!

34 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannnah

Andie - si eu iau Maltofer-fol, asta am primit la farmacie ca echivalent al Tardyferon-fol...desi nu au compozitie identica. Tu cate iei /zi?

mamica de Mara - 3 ani si 31+

Si eu iau maltofer.Deja sunt la a 3-a cutie. Eu iau jumatate de pastiluta pe zi.

Alina 35+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

of,BUBU acum dupa ce am trimis mesajul m-am apucat sa recitesc tot ce s-a scris de ieri incoace ca nu gaseam mesajul tau de dupa consultatie.ai scris, dar nimic de ce ti-a zis ieri....ma pregateam sa te intreb acum.imi pare rau ca picioarele nu isi revin,ca tensiunea e asa de aiurea...nu e bine. nu fa nimic.in pat, la tv cu tine.sper sa te simti mai bine pana joi. ca nu e de joaca..tensiunea mea normal e 12 cu 7...ultima data a fost 13 cu 8....si ma simteam aiurea de tot.
ma bucura insa faptul ca nicholas.

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

offff bubu..bine macar ca a reactionat doctorul si te baga in seama..cu preeclampsia nu e de joaca...vrem vesti si mai bune next time

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Offf, Bubule imi pare rau de vestile proaste, dar cumva era de asteptat la simptomele tale, ca nu erau normale. Adica si mie imi mai amortesc mainile si picioarele, dar doar daca stau eu in pozitie naspa. Bina macar ca si medicul a luat, in sfarsit, atitudine! Vorba Ioanei, stai cumintica, nu misca un deget. pe Nicholas mare si voinic!

Eu in ultimele zile dorm binisor la pranz, parca mai bine decat noaptea. Am tot uitat sa va spun ca am luat si eu un pachet de Huggies de la Sensiblu si, cand le-am deschis acasa, mare dezamagire ca nu au locul acela decupat pt buric; nu stiu nici daca isi schimba culoarea cand trebuie schimbate, asa cum scria pe net. Cine stie, oi fi luat eu alt model, cu toate ca ambalajul e identic si scrie ca sunt din bumbac organic.

Sofi a mea nu mai are miscari foarte puternice, dar se fataie mult. Chhiar cred ca saracuta nu mai are loc, ca imi intra prin toate cotloanele. In afara de faptul ca va fi scoasa de la caldurica, cred ca se va bucura ca se poate intinde si ea Fetelor, eu presimt ca oricum stabileste nea' doc, o sa-mi vad comoara in mai putin de 2 saptamani Am citit pe net semne prevestitoare ale travaliului (despre cum se pregateste organismul pt nastere) si le am pr toate. Incep sa ma intreb si daca o pot duce pana pe 25, cand ziceam eu initial ca as vrea sa nasc. Azi facem 37 de saptamani si 1 zi si sincer, atata timp cat ea e sanatoasa si pregatita sa vina, altceva nu mai conteaza.

burticile si sa avem parte numai de vesti bune!!!

Gina 37 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput