Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata si de la mine,
Ipopica, citisem mai de mult ca in cazul racelilor e bine de pus in camera unde stam o ceapa taiata in 2...langa noi, pe noptiere. Miroase urat, dar cica ceapa trage in ea toti microbii. De asta cica nu e bine ca ceapa nefolosita sa nu o depozitam si sa o folosim mai tarziu, ca deja va avea in ea tot felul de bazaconii. Am folosit si eu trucul asta acum cateva sapt cand sotul a racit. Eu stateam cu el in camera, eu n-am avut absolut nimic si lui i-a trecut destul de repede.
Offff mai Mena prin cate ai de trecut..numai durere de masea iti mai lipsea acum. Dar dr aia daca a zis ca nu se baga....totusi de ce s a bagat sa-ti scoata nervii pe viu? E sado-maso? Pai ea nu e constienta ca doare ingrozitor si poate provoca o nastere prematura? Si nici nu si-a terminat treaba . Vezi ce zice azi dr ta, ce analgezice si ce sfaturi iti da si incearca sa te odihnesti...e f important sa fii si odihnita . Tu spuneai ca nu rezisti la dureri...pai daca ai rezistat tu sa se joace cineva cu nervii tai, la propriu, nu rezisti tu la o nastere?
Menics, succes azi la dr
Bubu, ce vesti ai de la dr...sau totul e normal?

Va pup pe toate si o zi frumoasa sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31
Offff mai Mena prin cate ai de trecut..numai durere de masea iti mai lipsea acum. Dar dr aia daca a zis ca nu se baga....totusi de ce s a bagat sa-ti scoata nervii pe viu? E sado-maso? Pai ea nu e constienta ca doare ingrozitor si poate provoca o nastere prematura? Si nici nu si-a terminat treaba . Vezi ce zice azi dr ta, ce analgezice si ce sfaturi iti da si incearca sa te odihnesti...e f important sa fii si odihnita . Tu spuneai ca nu rezisti la dureri...pai daca ai rezistat tu sa se joace cineva cu nervii tai, la propriu, nu rezisti tu la o nastere?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+

Acum cred ca o nastere e usoara fata de ce mi se intampla de 14 ore in continuu. Si mai cred ca as putea sa nasc si gemeni cu brio natural. Doar sa ma lase gineco sa nasc natural ca fac fata. Daca as putea sa dorm...daca m-ar lasa macar 2 ore sa dorm cred ca as fi cea mai fericita. A obosit si delfinasul meu cat s-a agitat din cauza durerii mele. Imi e si mila de el. Nu a dormit nici el toata noaptea .Cred ca era pur si simplu neinformata dr la care am fost... Ca sa nu zic altceva. Si eu m-am dus la fel de neinformata si nu i-am cerut sa imi faca anestezic (fara adrenalina) iar ea nu a vrut sa imi faca niciun fel de anestezic...desi i-am zis ca am risc de nastere prematura... Sper ca intamplarea asta sa nu ne faca rau...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Neata, dragele mele!

Trec direct la raspunsuri, sa nu uit ceva.

Mena nasoala rau treaba cu maseaua si cu dentista aia! Sper din suflet sa rezolvi urgent problema si sa nu te mai chinui nici tu si nici delfinasul din burtica. Si...felicitari pt trimestrul 3 Merci si ca nu m-ai uitat cu calmantul

Bubu cum a fost la medic? Lamurita la problema cu piciorul sau iar ai primit vechiul raspuns? burtica

Logam sunt total de acord cu Popica si Iulia. Nu ai de ce sa ii dai mii de detalii (mai ales despre planurile tale) si sa te enervezi tot tu. NU merita! Si eu zic ca trebuie sa il recunoasca pe bebe. Nu renunta! Trebuie sa fi tare pt copiii tai, pt amandoi trebuie sa lupti! Curaj

Eu continui cu durerile si contractiile. Iau pastilute, ca mi-e teama sa nu ma apuce treburile mai serioase. Abia astept sa ajung maine la control sa vad ce zice si nenea doc despre col si restul. Intre timp incerc sa fiu cat mai cuminte.

Multi pentru toate mamicile si minunile lor!

Gina 37 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Am inteles!
Multumim de sprijin si sfaturi.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
31+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

'Neata, fetele!

Aoleu, Mena... asta-ti lipsea acum... Sper sa treaca repede!
Logam, pe bune, trebuie sa-l faci cumva sa-ti plateasca pensie alimentara pentru amandoi copiii si in rest duca-se... Ma mir ca e dispus sa o vada pe fetita cea mare...
Si asta e cu semnul intrebarii, daca nu vrea sa o vada, pai sa nu o mai vada, da-l in judecata pentru pensie alimentara si pa, nici sa nu aiba de ca sa te mai sune. Dupa ce ca ai fost maltratata in relatia asta, nu vad nici un motiv pentru care sa-l lasi sa continue. De regretat va regreta singur mai tarziu, dar asta nu mai e problema ta.
Curaj, mai e un pic

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetele

Menics te asteptam cu vesti de la dr.Eu am luat termometru digital flexibil.Stiam ca cele tip suzeta nu sunt asa de bune,poate ma insel eu.

Bioana multumim ca impartasesti cu noi informatiile de la curs,cel putin mie imi prinde foarte bine

Ina da la 35-36 de saptamani e ok daca ajungi,mie asa mi-au spus asistentele de la maternitate.Sper sa ajung si eu acolo.

Andie asa mi-a spus si mie dr. despre tensiune daca nu despaseste de 15 nu are ce sa imi faca.Si a mea normala e 9 cu 5 si daca urca la 12 si ceva eram chiauna.Si eu tot maltofer iau.

Bubu te asteptam cu vesti

Mena imi pare rau,imi imaginez ce ai induratMergi la alt medic exista anestezic care se foloseste la gravide.Multa sanatate si sa scapi de durerea asta nenorocita.Felicitari pentru schimbarea saptamanii

Logam cu un asemenea om nu ai de ce sa stai atat de vorba.Deja au spus fetele tot ce era de zis.Nu te mai gandi la ce ati vorbit,nu iti face decat rau si tie si bebelului

A.C ma bucur ca ai scapat de durere si ca ai putut dormi.

Vreausaninga ieri bebe al meu cand trebuia sa plece tati la srviciu il tot inghiontea.Zicea sotul ca vrea sa il trezeasca sa nu intarzie.

Popi imi pare rau ca esti racita.sa treaca cat mai repede.

Epopeasca stai cumintica pana maine cand ajungi la dr. sa iti spuna ce si cum.

Inca o zi frumoasa,eu l=am pus pe sot sa spele paturicile,pilotele bebelului,si de maine in fiecare zi cate 2 masini cu hainute.Apoi trebuie sa imi aleg ce iau la spital cu mine si dupa aia urmeaza operatiunea calcat.Aici o sa rog pe cineva sa ma ajute.Si saptamana asta sau cea viitoare pun sotul sa monteze patutul.De-abia astept

32+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Noi ne-am hotarat la primul nume.Ramane IRINA.
Alessia pica. Acum ramane sa gasim si al doilea nume.
Eu vineri inchei 36 de sapt si bebe inca se misca bine.
La voi cum sunt miscarile in aceasta saptamana? Eu le resimt zdravan.

Alina 35+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Al meu s-a lenevit... sau nu mai are loc...

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Andie - si eu iau Maltofer-fol, asta am primit la farmacie ca echivalent al Tardyferon-fol...desi nu au compozitie identica. Tu cate iei /zi?

mamica de Mara - 3 ani si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Salutari, burtici dragi, va pe toate!

Ce frumoooos cand vin si vad titlul, mi-o ia inima la trap! O fetita cucuiata, care deja azi face 3 zile!! Ela, fericitooooo, ne bucuram enorm pentru tine!

Ary, bine-ai revenit, ne bucuram!31 de saptamani, -te apropii si tu rapid de marea intalneala!

Mena, oh, Doamne, nu stiu ce tampita de dr ai nimerit, dar eu cred ca as fi dus sotul sa o stranga de gat! Este ea oribila durerea de nerv scos si cand se dezmorteste locul, dupa anestezie, dar pe viu?? te-ai dus asa, oriunde, sau ti-a recomandat-o cineva? aia sa se duca la abator, ca pentru oameni e clar ca nu are chemare! Cu sarcina ta..a fost o cumpana, sa stii..Iti doresc din toata inima sa te linistesti si sa iti treaca si durerea, bine ca te duci la dr ta azi.

Fetele, m-am uitat si eu de produse si am gasit si aici Weleda, le pot comanda prin posta.E un sampon cu galbenele pentru bebelusi, o crema de fundulet tot cu galbenele...ce tre sa iau, exact?in afara de pudra, pls, ca de asta NU iau si nici nu dau pe bebe, dupa ce am citit nu numai ca astupa porii, dar ca bebe o si inspira, saracutul..

Mena, Felicitari pentru cele 28 de saptamani!!

Logam, eu ti-am mai scris candva punctul meu de vedere si fetele ti-au raspuns perfect:personajul asta NU merita nici un fel de ingaduinta.Exact cum zice Popi, fii ocupata cand te suna, intoarce-i apelul cat mai tarziu "dormeam, sarcina, e normal"- si vb cu avocatul sa faca un recurs, in care sa mentioneze ca tatal nu vrea sa isi recunoasca copilul care e pe cale sa se nasca, so cereti un test de paternitate cand apare bebe si macar pensia pentru pui sa o iei de la nemernic!Si NU ii (mai) spune ni-mic!

Deny, eu am renuntat total la sutienele cu sarma-desi au fost mereu preferatele mele si le iubesc, insa de cand burta incepuse sa creasca, presiunea pe care o tineau sarmele alea era insuportabila- a fost mult mai comfortabil cu sutiene "sans armature"-cum zic astia aici.E timp de revenit la sexiciuni dupa nastere si alaptare

Popi, imi place Dalia.
Bioana, Alina- avem doua Irinuci scumpe, abia asteptam sa le cunoastem!

Bioana-si eu am cusut cate un N fain pe cateva prosopele luate pentru pui
Ref la spalat bebeii: peste tot am citit ca atunci cand esti acasa, incearca sa il speli, in -timpul zilei-la chiuveta, numai cu apica, sa nu folosesti de fiecare data sapun, ca ii indeparteaza stratul ala protector de pe pielicica..Seara la baita e altceva, folosesti produsele speciale pentru el..
Ina, la mine linea negra se da hutza pana sub sani -si puiul nostru are un cuc in toata regula, cu toate accesoriile necesare:) Nici asta nu e o regula, se pare, lungimea liniei-cum nici cea cu burta rotunda sau tuguiata nu se potriveste..
Cu vizitele e cam nasol la voi, aici regulile sunt f clare:bunicii au voie numai de la 14-16.00, ceilalti de la 19.00-20.00.atat!Ceea ce ma bucuraaaa!

Popiii, repara-te repede, nu mai inhala apa chioara, eu am si scris cateva mesaje pe tema asta-arunca ceva in ea:menta, cimbrisor, musetel, cateva picaturi de ulei de eucalipt, da, cum zice si Doura-e miraculos!

Bioana, Irilac, Popescutzule

Fug si apoi imediat re vin si va spun despre ziua mea de ieri.Nu e chiar roza situatiunea, dar ne reparam, zic eu.Ma duc insa sa rontai ceva, ca asta micu a inceput sa faca gimnastica de foame!

34 + cu Nicholas

Mergi la inceput