Felicitari Ela 04!!! Minuni de Nov-Dec 2012 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy

Buna dimineata doamnelor,

ELA, FELICITARI! sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! Iar tie refacere usoara si laptic din belsug!

Woaw! Nici nu imi vine sa cred ca au inceput sa apara minunile!

Noi suntem bine, iar azi pare sa fie o zi mai buna ca cea de ieri.
Multumesc fetelor pentru gandurile legate de legarea trompelor

Felicitari pentru vestile bune! Bubu tu ce ai facut ieri, ce ti-a zis?

Mena, ai grija de tine si i-ati pastilutele ca sa nu ai probleme din cauza durerii. Acum am vazut ca ai postat in timp ce scriam. Off, prin ce ai trecut. Dra ta nu te lasa sa iei nimic pt durere. Ziceai parca de algocalmin ca ti-au mai pus in perfuzie. Nu poti sa stai asa.

Pupici tuturor si o zi plina de vesti frumoasa!

Iulia, mami de Sara Andreea si 31+

Paracetamol la 6 ore(apa de ploaie) si ma duc dupa reteta de augmentin pt infectie si sa imi zica ce tip de anestezic poate folosi stomatologul ca sa nu mai am surprize. La 2 ma duc la altul. La cel de aseara abia maine la 11 seara mi-a facut programare, nicio sansa sa stau pana atunci cu durerile astea.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Neata burtici si mamici!
Felicitari Ela 04! . M-am bucurat ca un copil cand am citit stirea.
eu probleme cu maselele am avut la sarcina cealalta, iar singura solutie a fost extractia cu spray. Doare ca nu amorteste cum trebuie dar asta e. Ce nu rabdam noi pentru bebeii nostri?
Aseara am avut o tentativa de cadere in butoiul cu plans, dar am reusit sa ma stapanesc si sper sa reusesc pana dupa nastere sa rezist tentatiei . Oricum, dupa ce nasc o sa trag o tura buna de urlat cat pentru 9 luni. Greu e si cu moralul asta.
Acum sunt linistita.
Bebe nu mai misca asa de mult, cred ca nu mai are destul spatiu. Iar in ultimele zile am inceput sa iau cate un no spa ca ma cam doare burta in partea de jos, mai ales seara.
Ina eu nu am deloc linea nigra, absolut nici o urma, si e baietel. In schimb, cu Sorina, era pana la buric ai accentuata, de se mira sora-mea si zicea doamne fereste sa nu ramana asa dupa ce nasc.
Aseara a sunat fostul ca sa ii confirm ca nu ii dau pe Sorina sa stea la el cand sunt la spital, vezi doamne sa ma ajute. Zicea ca si-a lasat din concediul de odihna pentru atunci. I-am zis ca nici nu il anunt, dat fiind faptul ca nu vrea sa isi recunoasca fiul. Mi-a raspuns: "nu ma intereseaza cand vin pe lume spurii din familia ta". Imi vine sa nu ii mai raspund la telefon ca sa nu ma mai jigneasca, dar trebuie sa vb cu el despre Sorina.
Va pup si mai intru cand mai pot.

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
31+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu inteleg de ce nu ti-a dat antibiotc...in cazul asta trebuia ..si te ajuat si cu durerea ...ce tampita, si exista anestezii care se fac in sarcina ...daca se intampla ceva cien e responsabil?aia e nebuna...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Offff,mena,fir-ar ea de masea !Imi pare tare rau ca treci prin asta...La mine azi noapte o singura data m-a durut si cu apa si sare mi-a trecut.Aveam si niste propolis in casa si am frecat gingia putin.Mi-a amortit usor usor si am reusit sa dorm toata noaptea.
Sanatate maxima iti doresc !

Alina 35+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

nu inteleg de ce nu ti-a dat antibiotc...in cazul asta trebuia ..si te ajuat si cu durerea ...ce tampita, si exista anestezii care se fac in sarcina ...daca se intampla ceva cien e responsabil?aia e nebuna...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

A zis ca nu se baga la asa ceva... Si ii spusesem ca am risc de avort... S-a zbatut puiul meu toata noaptea in burta. Probabil m-a simtit disperata de durere. Azi ma duc la altul ca nu mai suport. Si eu stiam de anestezice ok in sarcina si mi-a confirmat dr mea care imi da si antibiotic...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 28+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S.ellena spune:

Felicitari Ela! Iti doresc din suflet sa fie sanatoasa bebelusa, sa aiba un destin frumos si sa va aduca doar bucurii!

32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Neata!
De fapt la noi a fost dimineata pe la 7 cand a inceput buburuzul sa pedaleze! Ma topesc de dragul lui! Mi-am lipit burtica de spatele lui tati sa se trezeasca si el
Ms de sfaturile referitoare la produsele pt baita! O sa iau si eu Weleda,cel putin pt inceput!
Alina bine ca ai scapat de durerea de masea.Numai de asta nu ai nevoie acum!
Menics spor la treaba! Te asteptam cu vesti bune de la dr!
Sunt termometre speciale pt bebe:cu varf flexibil, tip suzeta etc. Eu am luat unul cu varf flexibil, pt ca am inteles ca e mai exact decat cel tip suzeta!
Onutzule si noi am cumparat de toate, pt ca dupa ce vine bebe oricum vom fi debusolati,nu vreau sa mai si alergam dupa cumparaturi!
Deny eu am purtat sutien toata sarcina,sutiene obisnuite, doar cu o marime mai mari! Nu stiu daca e ok, dar n-am simtit nici un fel de disconfort.
Bioana multumim pt info pe care ni le dai. Sunt de retinut!
Mena imi pare rau ca ti-a dat asa batai de cap maseaua aia! Offff,macar sa te lase durerea acum! Trebuie sa existe ceva ce poate fi luat si in sarcina Felicitari pt intrarea in trim 3
Ipopica stai la caldurica sa treaca raceala. Bea ceai de lamaie cu miere, si poate iti faci o serie de aburi cu musetel. Sa te faci bine repede!Si eu sunt inconjurata de persoane racite, dar inca n-am luat!
Eu nu ma gandesc la legarea trompelor, o data pt ca mai vrem un bebe, si apoi pt ca am vazut acum cativa ani un documentar care m-a impresionat si marcat pe toata viata: o mama care a mai nascut un copil pt a-si salva fiul de 15 ani de la moarte! Asa ca eu nici nu ma gandesc! DAR,fiecare stie ce e mai bine pt el/ea!

Sa aveti o zi insorita!

35+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Doura, saru'mana, habar nu aveam de ghimbir. De eucalipt stiam, imi propusesem azi sa incerc la plafarul de peste drum; aseara am facut "abureli" doar cu apa cu sare. Ceai de lamaie am bagat la greu, am si apa de mare de tras pe nas, si azi dimineata am luat si bioparoxul in brate ca deja vad ca se extinde problema. Diseara risc si iau si un paracetamol inainte sa ma bag in pat, dar mai intai verific aerius-ul (stiu ca avea chiar jumatatoiul, tre sa-l caut) Ih, din mai nu mai avusesem probleme, s-o ia naiba de vreme de 3 lei, dimineata 9-10 grade, la pranz 30, cum naiba sa nu raceasca tot poporul?

Uof, Mena. Habar nu am cum e cu durerile de masele, am o dantura beton (sper sa ma mosteneasca si fi-mea), dar la cat de rupta sunt eu de la disconfortul provocat de raceala imi imaginez cam ce experimentezi tu.
Si bine-ai venit in trimestrul 3

Logam, nu mai fi asa comunicativa cu domnul. Si nu-i mai spune ca nu vrei sa faci nu stiu ce, ca nu vrea el sa-si recunoasca fiul. Nu raspunde fix cand suna, revino tu cu un apel dupa 1 zi (motiveaza ca nu ai vazut), si la tot ce intreaba raspunde-i cu "da, o sa vedem atunci" sau orice alt raspuns ambiguu. Nu merita efortul unei conversatii inteligente, asta unu la mana, si doi la mana, cu cat sunt mai incerte raspunsurile tale cu atat are el mai putin material sa te atace. Si daca o ia razna la telefon, scuza-te ca a intervenit ceva si spune-i ca-l suni tu mai tarziu si uita de apelul lui. Hai te rog io mult mult mult, nu-l mai baga atata in seama.
Si mai cerceteaza cu avocatul dilema recunoasterii copilului. Nu-i normal sa fie o "optiune" a lui; este fix o obligatie. (si orice ai face, nu-l avertiza de intentiile tale!!!!).
(ma scuzi ca sar cu atatea sfaturi, banuiesc ca esti bombardata din mai multe parti cu asa ceva, dar mor pe barbatii de genul fostului tau)

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Off, Mena, draga de tine! Macar sa mai aline putin durerea. Ideea Alinei cu propolisul cred ca e f buna. Desi ustura pe moment, dupa anesteziaza locul si e un foarte bun deyinfectant si antibiotic natural.

Logam, ma bucur sa primim vesti de la tine. esti o femeie foarte puternica si mertiti tot ce-i mai bun in lume si toata admiratia. Ai grija de tine si da ignore te rog la apelurile nedorite. Daca nu se poate altfel atunci asta e solutia ta. Asa cum iti spuneam intr-o postare mai veche, chestia cu recunoscutul lui bb nu e optionala, iar faptul ca nu vrea sa faca asta de buna voie e un argument suficient ca sa ceri limitarea drepturilor lui in privinta Sorinei. Ramane sa decizi tu cum e mai bine pentru printesa ta. si un

Iulia, mami de Sara Andreea si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Neata girls!

Mena exact asa zicea si mama care a avut probleme cu maselele in sarcina cu mine si frate-miu: prefera sa faca 10 copii si sa nasca decat sa mai suporte durerile de masele..cica nasterea e floare la ureche..asadar draga mea se pare ca tu ai trecut si prin durerile de masele grave, deci clar nasterea ti se va parea si tie piece of cake... tot raul spre bine...

Logam, sfaturile lui Popi sunt extraordinare! ignora-l cat mai diplomat si nu mai baga de seama ce tot te ataca si ce tot vorbeste gura aia a lui spurcata cand a zis 'spuri'' . Imi venea sa plang cand am citit! Cum sa foloseasca un om asemenea cuvinte despre propriul copil nenascut pe care mi-l si imaginez: un bebelus perfect si frumos gangurind ...si el sa vorbeasca asa despre el! Doamne ce om... nu merita nimic! in locul judecatorului nici pe Sorina nu l-as lasa sa o vada, sa nu fie bad influence cu atitudinea asta a lui in viitorul copilei in formare! off! nu te mai stresa cu el...

34+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput