Calorifere, caldura si alte chestii fierbinti.
Raspunsuri - Pagina 11
XIO spune:
Ma rog, nu am urmarit activitatea Tiuscai pe acest forum, eu imi spun'of-ul' general.
Erata: ab, tu esti nascuta in 5 ianuarie??
Rufus spune:
Nu numai ca ati deviat de la subiect, dar va atacati la greu.
Va rog, vorbiti de calorifere...
Rufus, Tora si iadele
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Ma rog, nu am urmarit activitatea Tiuscai pe acest forum, eu imi spun'of-ul' general. Erata: ab, tu esti nascuta in 5 ianuarie?? |
Nu Xio ....nici pe 5 ianuarie nici in 74.
Pe vremuri , acum vreo nu imi mai amintesc citi ani ......jucam table online ....si primul nickname liber a fost ab5174 ...si de atunci pe forumuri sint absinistenumere
ina.click spune:
nu pt off topic cerusem inchiderea ci pt haraieli, da acu daca se discuta pasnic imi retrag cererea.
De cate ori deschid fereastra...
Mik spune:
Eu cred ca noi comparam mere cu pere. Cind am inceput studiile in Fr am ajuns tirziu tare, in Ro era frig (da' frig) si aici era mai mult vreme de noiembrie. Mai cald si mai umed. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi scot unul din cele 2 pulovere de lina de pe mine.
Eu am dat drumul la centrala de acasa, apoi am oprit-o si acum facem numai nitel foc in semineu. E suficient.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Rufus Nu numai ca ati deviat de la subiect, dar va atacati la greu. Va rog, vorbiti de calorifere... |
Curge apa fiarta prin calorifere. Abur, ce mai! Iese cu arsuri.
Marina spune:
Hehe asta e haioasa cu romanii si sosetele si caciulile. Raportez ca la mine iarna nu curge apa prin calorifere pentru ca nu avem calorife si asta iarna nu am coborat sub 20 de grade. Chestie de cum ai fost crescut, vest europenii umblau in maneca scurta, blocul comunist cu o maneca lunga usoara si angolezii purtau in majoritate fesuri si manusi.
Lali spune:
citat din mesajul lui Rufus Nu numai ca ati deviat de la subiect, dar va atacati la greu. Va rog, vorbiti de calorifere... Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, discutia asta se incadra la "...si alte chestii fierbinti" deci era on topic.
rall spune:
Si daca tot e cu off topic la off topic
Am citit de trei ori in topic, de la trei persoane diferite "strugurii acrII". Nu stiu de unde tendinta asta, dar e acri, strugurii acri