Calorifere, caldura si alte chestii fierbinti.
stiti cumva cand se da drumul la caldura in Bucuresti? ca noi clantanim in jurul radiotermei de ceva timp.
si tot legat de calorifere: cei cu repartitoare, ati sesizat pana la urma vreo diferenta daca le inchideti sau nu? Ma gandeam ca noi oricum suntem plecati 10 ore pe zi.
sotul meu zice ca e o mare teapa, ca degeaba ducem noi numerele de la contoare pt ca oricum intretinerea tot clasic se calculeaza, factura totala impartita la nr de persoane / camere + clasicele "pierderi pe coloana"
Alors?
De cate ori deschid fereastra...
Raspunsuri
andacos spune:
Ma bag si eu aiurea(stiu)dar nu pot s anu intreb...ce caldura frate,ce calorifere ca atzi avut 30°C pina acum citeva zile??????
pe bune acum....!!!!!!!
Dana
Sabina spune:
nu e chiar asa:) dimineata si seara e frig, nu mai spun noaptea.
Mai pune si copiii raciti in ecuatie si nu-ti vine sa stai la 17 grade in casa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
andacos spune:
Ei...pai atunci sa nu deschidetzi subiect sa va plingetzi de facturile la gaze!!!!
Dana
Sabina spune:
cine s-a plans :)
Ina, stiam ca tre sa fie 3 zile cu frig mare sa se dea drumul, acum iar se incalzeste un pic asa ca....
noi we asta am fost la munte, maxima afara vreo 12 grade,asa ca am dat drumu la centrala.
La Bucuresti seara punem un pic aerul conditionat....
Cum mi-am alaptat copiii
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click deci? ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra... |
Mai ai de asteptat,daca nu ai centrala proprie!
Stiu ca se da drumul in mometul in care scade sub 0° ,trei noptzi consecutiv!!!!
Dana
ina.click spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Mai ai de asteptat,daca nu ai centrala proprie! Stiu ca se da drumul in mometul in care scade sub 0° ,trei noptzi consecutiv!!!! Dana |
Ohoho. Ok, upgradez radioterma, ca nu face fata.
Cu repartitoarele stie cineva daca foloseste sa inchizi cand esti plecat la ceva ori ba? Sotul insista ca indiferent daca le lasam la maxim - caloriferele - deschise sau le deschidem doar cand ajungem acasa, tot aia e intretinerea. Recunosc ca nu mai tin minte de iarna trecuta.
De cate ori deschid fereastra...
Sabina spune:
noi le inchidem cand plecam in weekend/ vacanta, in rest e mereu cate unu acasa.
Cum mi-am alaptat copiii
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Mai ai de asteptat,daca nu ai centrala proprie! Stiu ca se da drumul in mometul in care scade sub 0° ,trei noptzi consecutiv!!!! Dana |
Sub 10 (ZECE), la sub 0 trei zile consecutiv e deja de trista amintire
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!