Calorifere, caldura si alte chestii fierbinti.

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Iar e super in Australia,stim.Nu pot sa ma abtin...

Nici eu nu pot sa ma abtin " Ce acrii sint strugurii"

Stiu pentru tine Romania este tara perfecta, Australia e prea departe pentru multi

Australia e intr-adevar departe :). Fizic...
Insa traim vremuri in care cine chiar doreste sa emigreze o face. Strugurii pot fi acri sau dulci acasa sau aiurea, nu locatia face diferenta ci persoana care "ii recolteaza".
Nu e suficient ca cineva sa fie peste hotare ca sa fie de invidiat, asa cum nu neaparat cine alege sa stea acasa e de compatitmit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Citat:

Stiu pentru tine Romania este tara perfecta, Australia e prea departe pentru multi

Insa traim vremuri in care cine chiar doreste sa emigreze o face. Strugurii pot fi acrii sau dulci acasa sau aiurea, nu locatia face diferenta ci persoana care "ii recolteaza".
Nu e suficient ca cineva sa fie peste hotare ca sa fie de invidiat, asa cum nu neaparat cine alege sa stea acasa e de compatitmit.

Corect.
Pentru Bird, Australia este perfecta, pentru mine UK este perfect poate pentru Tiusca Romania este perfecta.
Dar Tiusca nu scapa un moment sa ii taxeze pe cei care au emigrat si spun ca traiesc bine si sint multumiti.
Eu o vad ca pe o frustrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Citat:

Insa traim vremuri in care cine chiar doreste sa emigreze o face. Strugurii pot fi acrii sau dulci acasa sau aiurea, nu locatia face diferenta ci persoana care "ii recolteaza".

Corect.
Pentru Bird, Australia este perfecta, pentru mine UK este perfect poate pentru Tiusca Romania este perfecta.
Dar Tiusca nu scapa un moment sa ii taxeze pe cei care au emigrat si spun ca traiesc bine si sint multumiti.
Eu o vad ca pe o frustrare.

Doar la tine este...ai niste probleme serioase dupa agresivitatea gratuita de care dai dovada.Probabil neimpliniri si/sau insatisfactii.....si atacul virtual este cel mai usor....poti fi oricine din dosul tastaturii....si asta e ultima postare pe care ti-o adresez....de maine cedez prima...stii vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Citat:

Da, si eu cred ca sunt strugurii acrii...mai ales cand stau si ma gandesc ca aceasta emigrare o pot face doar oamenii cu un IQ de peste 180, frumosi, cu abdomenul cu patratele, aripi de inger si poseta LV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

total offtopic

Pe acest forum, de un an si ceva de cand il urmaresc, intotdeauna romanii din diaspora au ''atacat'' Romania sau pe cei ce au ales sa ramana in Romania. Evident ca astia din urma s-au aparat. Si sincer nu inteleg nevoia asta permanenta a celor plecati sa dea in cap Romaniei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada
de maine cedez prima...stii vorba.

Madalina

Iar a pus "duoamna" miinile in sold

Tu numai cu "tatisme" apari .......cu ce te-a afectat pe tine mesajul meu?

Noi stim ca tu ai multi bani, iti permiti orice, mamica ti-a cumparat masini , etc........
Deci te intreb : Ce legatura este intre tine si mesajul meu de ai sarit asa de fund in sus ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Citat:

Da, si eu cred ca sunt strugurii acrii...mai ales cand stau si ma gandesc ca aceasta emigrare o pot face doar oamenii cu un IQ de peste 180, frumosi, cu abdomenul cu patratele, aripi de inger si poseta LV

Nu Xio, conditiile de emigrare in Australia si Noua Zeelanda sint foarte dure......si nu e vorba de ce poseta porti ..
Pe noi ne bate gindul sa plecam citiva ani, si stiu ce vorbesc - poate ne spune si Bird70.

In Europa ne este mult mai usor romanilor de cind a intrat in EU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Stiu 2 familii care au vrut sa plece in Australia si amandoua au reusit.
Apoi, doar nu crezi ca i s-a pus Tiuscai pata pe Australia si acum moare de ciuda ca Bird e acolo si ea nu.
Hai sa pastram un gram de realitate.
Doar cine nu vrea sa plece nu pleaca, si cine a plecat nu are automat o cresetre brusca a inteligenetei, bunului simt, frumusetii samd. , cum se tot vehiculeaza pe acest forum.
Ca eu deja m-am plictisit efectiv de 'lupta' asta intre cei care au plecat si au ramas cu ceva probleme nerezolvate, ca unui om caruia ii merge bine si care e multumit de alegrea facuta nu ii trebuie sa ii scuipe pe altii in crestet, ca ei au ramas in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nu ca m-as fi vazut cu sacii in caruta, dar discutia a deraiat de la calorifere la vesnicele snopeli personale.

Nu vad ce legatura are Australia cu elementii de calorifer sau emigratul cu aeroterma. Si ma rog, nu de la off topic ci pentru ca iar ne jignim pe-aici inutil, rog frumos moderatorii sa inchida subiectul. Eu m-am lamurit...multumesc inca o data.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Apoi, doar nu crezi ca i s-a pus Tiuscai pata pe Australia si acum moare de ciuda ca Bird e acolo si ea nu.
Hai sa pastram un gram de realitate.

Xio, Tiusca ataca pe oricine indrazneste sa spuna lucruri bune despre tara in care a emigrat.
Si pe mine m-a forfecat rau despre "Anglia mea perfecta" - am incercat sa ii explic ca ce e perfect pentru unul nu este si pentru altul.
Dar ea inca sta cu 'bita' la colt si pindeste tradatorii de tara.
Am ' indraznit' sa spun ca spaniloii sint galagiosi si ca pe mine ma deranjeza in restaurante - iar mi-a sarit la git .....are ea "clientii" ei pe care i s-a pus pata si le urmareste mesajele

Scuze Tiusca dar asta este impresia mea

Mergi la inceput