Piersicute de iulie august (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dannett


Mi-a spus sa ii dau vigantolul intr-o lingurita de lichid (lm), toate 4 picaturile odata, iar calciul ca sa nu il scuipe, sa il fractionez de-a lungul intregii zile cate putin.


Mami de Ecaterina (06.07.2012)


Dannett,
Tu ii dai 4 picaturi de Vigantol, nu 2?

Fetelor,
Tot referitor la Vigantol...s-a tot discutat recent despre perioada de folosinta, si multe dintre voi spuneati ca il folositi maxim 1 luna, dupa care-l aruncati. Eu m-am uitat pe prospect si scrie ca se poate folosi 6 luni de la deschidere. De unde ideea cu 1 luna? Eu am folosit aceeasi sticluta de la nastere pana acum.

Mami de Sara Ioana (21.07.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, fetele. Am trecut de ziua de azi cu bine. Cateodata imi vine sa-mi iau campii la birou. Adica, daca eu sunt amabila si draguta cu toata lumea nu este bine. Sunt unii clienti care probabil au niste frustrari si vin asa sa se ia de tine.Adica, intra si pe un ton de superioritate si artagos, iti spun ce vor.Sau este tipul de client care vine cu desteptul sau desteapta familiei, si cu o expresie grava citeste actul ca si cum ar astepta sa gaseasca ceva in el sa se ia de tine.Credeti-ma ca azi le-am spus frumos ca-i rog eu sa mearga la orice coleg sa le faca actul si ma lipsesc si de bani si de tot.In final, si-au cerut scuze.Lui Nectarel i-au facut vaccinurile, i-am pus jumatate de paracetamol.Iar, Tudor a luat 10 la biologie cu piciorul lui de iepure. Eu am citit la voi ca trebuie folosit Vigantolul doar o luna. Asa-l folosisem si eu , de cand s-a nascut pana acum,,si am cumparat altul. Noi ii dam 3 pic Vigantol si 9 pic. Fier Hauussmann. Pup fetele. AA, Carmen sa porti sanatoasa hainutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Pusi, Vigantol eu ii dadeam pana acum 3 picaturi pe zi si ieri dr mi-a spus sa incep sa ii dau 4 pentru imbunatairea tonusului.
Dr de familie mi-a zis sa ii dau din cutiuta deschisa de Vigantol cam 20 de zile ca apoi isi pierde din proprietati (nu cred ca devine toxic). M-a sfatuit sa imi notez pe cutie data deschiderii ca sa nu omit. A, si trebuie tinut la frigider (de multe ori insa l-am uitat peste noapte in camera..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

in loc de vigantol puteti folosi vitamina D3 de la biofarm, se absoarne mult mai usor (2 peditari ne au spus asta)

de asemenea ambii mi au spus ca 2 picaturi la cel mic si 3 la cel mare (care are 3 ani si 10 luni); ultimele recomandari sunt sa se dea vitamina d pana la 6 ani in per octombrie aprilie (cand era cel mare mai mic aveam vigantol pana la un an si apoi vigantolette)


vigantolul se foloseste maxim o luna de la deschidere; stiu ca la odiseea celui mare o gramada de fete au intrebat pediatrii; se pare ca substantele isi pierd din proprietati dupa per asta, nu ca ar fi toxic sau ceva de genul


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Noi am avut o noapte si-o zi atipice, azi noapte a mancat din doua in doua ore, spre dimineata chiar la ora. Azi am fost obositi si eu si el, el s-a odihnit, eu inca nu mi-am revenit.

roxypuy, in timp o sa-ti amintesti doar ce micuta era si ce frumos a fost.

Fleur, te invidiez pentru ca il auzi / simti cum respira. Si eu ma trezesc cand doar se foieste. In general se trezeste bine, cam cum povestesti si tu, mai putin bu bu, asta n-am invatat inca.

muraturica, si noi patim treaba cu indesatul capului in saltea, dar n-am fost atenta daca face asta mai mult cand e pe stanga, mersi de pont, o sa urmaresc.

ginamaria, eu am ajuns sa cred ca solutia la toate intrebarile astea (cum sa nu mai stea doar in brate, cum sa doarma singur, etc) este timpul. Pe la doua luni cam tot asa era si Vlad, acum reuseste sa adoarma si singur (cu suzeta, un pic mangaiat, deci cu putin ajutor totusi). E important sa il pun in patut cand stiu ca ar dormi, dar nu e ff obosit, e inca linistit dar somnoros. El accepta suzeta, si ma joc jocul asta (eu o pun, el o pierde) pana adoarme, de obicei vreo 10 minute. Cand adoarme bine o scuipa singur si nu se trezeste pt ea. Repet, in timp va ajunge sa (a)doarma si singura.

ali24, mi-au dat lacrimile citind cum te-ai trezit. Asta e cea mai buna incurajare pe care o putem primi.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Buna seara, dragelor,
Au adormit pruncii vostri? Noi am ppat si bb doarme d vreo ora. L-am laudat degeaba cu trecutul la 5 mese, dimineata s-a trezit de foame pe la 6, a papat si apoi a reluat programul de mese normal. Adic avem tot 6 mese, dar niciuna noaptea. Practic si-a mutat masa de la 3 la 6, ceea ce tot e bine, ca dormim mai multe ore legate.
Altfel, din seria deja patentata de Fleur "cra cra" , astazi bb s-a prins ca daca loveste in jucariile de la salteluta de activitati incepe sa cante o maimuta si tine-te ras si gimnastica de picioruse toata ziua. Ne-am distrat tare bine, pacat ca inca are multe gaze si se chinuie rau cu ele.
Ada, speram ca e bine nectarel dupa vaccin. Nu te mai consuma din cauza clientilor, continua sa fii draguta si o sa te simti bine. Felicitari lui tudor. Eu tot nu am inteles - era un picior de iepure-iepure sau un desen sau un mulaj?
Ali, ce frumos , abia astept si eu momentele astea. Deocamdata sunt super fericita cand rade ca ma vede. Pretty much the same thing , echivalent cu varsta noastra.
Gina, nu iti bate capul. In celmai rau caz, daca trebuie, comanda de undeva mancare si cheama pe mama sau pe soacra sa intretina musafirii. Eu nu pot intelege cum se poate invita cineva intr-o casa cu bb mic?? La noi de cand s-a nascut bb a venit doar femeia care face curat si buni sau bona cand mai trebuie sa plec eu cate un pic. Musafiri exclus! Totul in casa e dezinfectat, curat, cum sa vina cineva cu haine de afara sa se aseze, sa intre la copil eventual, no way! Poate sunt eu exagerata, dar ma simt bine asa
Laura nu a dat nicun semn? Speram ca e totul bine.
Va pupam, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Noi suntem treze! M-a tinut pana acum intr-o criza de plans, ca niciodata. Nush ce ar putea fi. A supt putin dupa baie si apoi gata, s-a suparat pe tzatza si nici nu mai voia sa o vada, se enerva si mai tare daca incercam sa o asez sa suga iar. Am facut o gramada de ture in toata casa, incercat sa o batzai pe burta mea pe pat, intr-un final s-a linistit langa hota pornita din bucatarie si am reusit sa o conving sa suga putin. Era cat pe ce sa adoarma da cum am miscat-o iar e cu ochii mari. Macar acum e linistita deocamdata si se joaca in legea ei..deocamdata..
Sa fie ca a dormit prea mult ziua (pana acum asta nu era o pb pt ea), sa fie nervisorii ce incep de acum?Dintii ma indoiesc ca ar incepe. Burtica nu pare sa fie.
Off ca iar a inceput :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Dana - cum mai e Ecaterina, a mai plans? Poate avea aer in stomac ce t muls.

Gina, Dana - dar leganata nu adoarme? Sau in balansoar/leagan? Sau in masina? La noi masina era ultima solutie.

Eu acum pompez ca maine avem o cumatrie si tb sa las lapte stors.
Maine la 10 avem si vizita la dr., iar daca nu mai are rosu in gat ne vaccinam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata, haideti la

Gasca mea tocmai a plecat la gradi/servici, iar Clara papa. Abia astept sa imi beau cafeaua, dupa o noapte cu 2 treziri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

La primul copil eram si eu turbata cand se autoinvita lumea la noi sa vada bebelusul, nu din cauza protejarii mediului ci pentru ca eram mereu obosita si fara chef de socializare.
Acum la Natalia .... cel mai fericita sunt cand e cineva la noi, scap si eu de plictiseala , o mai pasez pe Natalia si in odihnesc si eu spatele sau mainile . In plus , acum chiar nu ma mai intereseaza cine vine si o ia in brate, cu ce haine etc.,conteaza doar sa se spele pe maini si sa nu fie bolnav ... am renunat si la fiertul suzetei daca cade pe jos, o clatesc putin cu apa si gata , doar biberoanele si tetina le mai sterilizez . Nici pe Sofia nu o tineam intr-un bol de sticla, ci doar intr-o "jumatate de bol" dar la biata Natii s-a spart de tot bolul, nu mai exista .

Mergi la inceput