Buburuze de mart-apr2013(7)!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Neata fetele!

Emilia ai repaos la pat, ai facut efort..ceva? Pup sa treaca repede scurgerile

Mie ieri mi-a fost tare rau, pe la 2 cand am plecat la servici(sch 2) am simtit ca nu am putere nici sa merg; mi-au dat invoire de la munca si am mers la dr:tensiunea 13,7(mare pt mine)si puls 120 asa ca iar sunt in CM si mi-am gasit indeletnicire noua sa imi iau pulsul in fiecare ora Se pare ca tensiunea scade odata cu frecventa cardiaca ,deci prb mare e pulsul...nu a stiut sa-mi spuna un motiv legat de sarcina sau nu...

de Robert Andrei(18.05.2009) si 17+
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

vroiam sa va mai zic ceva, dar am uitat complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clementina26 spune:

Buna dimineata fetelor,

Tusferi-felicitari pentru pereche, sa fie sanatosi
Picotel si Mara-sa dea DD sa le treaca repede raceala copilasilor vostri cat mai repede
Emilia-imi pare rau pentru scurgerile maronii, si eu am placenta joasa, am avut scurgeri, sangerari dar acum stau numai in pat, sperand sa se ridice cat mai repede, fa asa cum a zis doc fara efort desi e cam greu cu un copil de 1 an
Felicitas-cu incredere totul o sa fie bine, roaga-te cat mai mult la DD
Mara-imi pare rau pentru tensiunea si pulsul mare, eu aveam tahicardie dinainte sa raman insarcinata si acum simt cateodata ca-mi ia inima la trap si n-am aer, incearca sa te linistesti cand ti se intampla, eu stau intinsa in pat fara niciun zgomot si ma gandesc la ceva frumos
Acum sa va spun si despre noi: au inceput iar durerile in partea stanga asa ca luam iar flamexin si diazepam, maine mergem sa facem analizele din nou de ureaplasma, mycoplasma, urocultara, speram sa nu mai avem nicio infectie.
Sambata mergem la doc sa facem o noua echografie, mi-e tare dor de bebelina mea:)
Pe 7 nov suntem programate la morfologie, sa ne tineti pumnii.
va pup fetelor dulce de tot si sper sa nu mai avem nicio problema pana la termen.
O zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Stau in pat cat nu sunt la servici iar la stervici stau pe scaun cat mai pe spate si cu picioarele cat mai sus. Problema e ca de la 12 sapt cand mi s-a zis prima data ca am placenta joasa si pana acum la 15 sapt a urcat foarte putin adica nu mai acopera colul dar nici departe de el nu e. Probabil o sa nasc prin cezariana.
Nu vreau sa te sperii dar e bine sa ai grija mare cu tensiunea. Cand e crescuta No Spa o scade. Poate ar fi bine sa faci analiza TSH-ului, sa nu se fi declansat mici probleme tiroidiene, se mai intampla in sarcina.
Zic grija mare pt ca Valicuta a facut eclampsie (puseu mare de tensiune) intr-o noapte in somn si de aceea a pierdut bebele. De cand am citit asta m-am cam panicat si iau cate un No Spa de 80 in fiecare dimineata si seara, ca eu din cauza PAPP-A scazut oricum am risc mare de preeclampsie si imi masor tensiunea zilnic. Am variatii mari, de la 8 cu 4 la 12 cu 6, normal eu am cam 10 cu 5 sau 11 cu 6 si cum simt ca-mi bate inima in urechi sau ma iau ametelile ma cam panichez.

15+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Mara grija cu tensiunea,ca asta ii foarte parsiva in sarcina. Si un TSH nu ar strica, activitatea tiroidei este foarte importanta in sarcina si eu mi-am facut un TSH si sunt OK.
Clementina tinem pumnii la analize si la morfofetala .
Emilia nu stiam faza cu No-spa ca buna pentru tensiune. Eu nu am probleme deocamadata, dar este bine de stiut.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
17 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clementina26 spune:

Eu iau 3 No-Spa de 80 mg pe zi pentru dureri, nu stiam ca sunt bune si la tensiune, e bine de stiut.Eu mi-am facut TSH-ul inainte sa raman insarcinata, dar e mai bine sa mi-l refac.O sa vb si cu doc.
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Neata burtici!

Vroiam sa va zic ca si io am problemele cu pulsul, intotdeauna a fost mai mare in jur de 90, desi tensiunea mea e cam 10 cu 6. In sarcina nu mai zic ajunsese si la 115-120 dar deja cred ca se obisnuise corpul meu cu el ca nu mai simteam ca n-am aer si inima bubuind cum mi se-ntampla inainte. Doctorul mi-a zis ca e cat de cat normal in sarcina, daca nu ma stiu cu probleme...oricum cand mi se intampla stau linistita, incerc sa ma relaxez si sa ma gandesc la ceva frumos; mi-a luat mult sa fac asta si sa ma obisnuiesc, dar acum sunt ok.

Pupici.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaNae spune:

Salut burtici!
N-am mai scris de cateva zile, m+am cam pierdut printre atatea capitole
Am reusit si eu sa imi reduc programul la servici, chiar daca nu fac mare efort aici. Urmatorea echografie va fi cea de morfologie fetala, pe 23 noiembrie, la spital. Apropo de ea, sa va povestesc ce am patit eu, poate asa mai scutiti si voi ceva bani. Medicul care ma urmareste pe mine este la Filantropia. Pentru toate alalizele de sarcina si DT am primit trimitere pentru Medlife. Numai ca m-au cam tras in piept cu DT-ul, pentru ca nu au putut face interpretarea fara o echografie de morfologie noua, prima fiind prea devreme facuta. Ca sa nu mai platesc iar 440 de lei, am discutat cu medicul meu si am intrebat daca nu o pot face in spital. Si am facut-o. Acum, pentru echografia de semestrul II, iar m-a trimis la Medlife. Doar ca am insistat sa o fac in spital. Sectia lor de Materno-fetala chiar arata excelent! Si am mers la receptia de pe sectie, m-am programat si nu platesc nimic daca duc trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat. Singura problema este ca sunt foarte mult programari, dar eu am reusit.
Deci, se poate si puteti scuti niste bani. Eu nu castig foarte bine, lucrez in cercetare, si sunt foarte multumita ca am mai scapat de o plata in plus.
Triplul test nu il mai fac nici eu, pentru ca DT a iesit foarte bine.
In rest, trebuie sa ma odihnesc cat mai mult si sa continui tratamentul pana nasc.
Felicitari tuturor pentru vestile bune legate de sarcini si multa sanatate voua si prichindeilor care se lupta cu raceala.

Kg nu am luat decāt 3 deocamdata, sa vedem cat de mult ma mai expandez intre timp
Apropo de miscarile bebeilor, am primit un pot de la doctorita mea. Normal miscarile fatului apar din saptamana 14, chiar 15 si pot fi imperceptibile pentru unele dintre noi. Mi-a recomadat ca dimineata, dupa ce ma trezesc, sa stau intinsa pe spate si sa apas usor cu un deget pe burta. Bebele va raspunde negresit, dar miscarea lui sau ei, se simte ca un corp scufundat in lichid. Eu am incercat si fuctioneaza de minune. Nu e nevoie sa apasati tare, rapsunsul apare fie imediat, fie in catvea minute.

Toate cele bune si sa povestim cu bine!

18+

Mergi la inceput

e bine de stiut ca nospa creste tensiunea, nu stiam. Eu am mai avut in iarna un episod de tahicardie dar dupa o luna de tratament cu egilok nu am mai avut prb pana acum. Atunci am fost si la cardiolog si la endocrinolog, toate investigatiile au fost ok. Ieri oare sa fi avut prb din cauza ca 4 nopti nu prea le-am dormit din cauza racelii lui Robert?
Astazi ma duc cu el la control ma sperie ingrozitor tusea lui care de ieri s-a agravat.Aseara l-am convins sa faca inhalatii cu mine si a respirat un pic mai bine...

Mergi la inceput

Una citesc si alta inteleg ,deci nospa scade tensiunea?

Mergi la inceput