Se scumpesc cresele de stat?

Se scumpesc cresele de stat? | Autor: ina.click

Link direct la acest mesaj

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-13395606-parintii-vor-plati-pentru-copiii-dati-cresa-contributia-nu-depasi-30-din-costuri-proiect-ministerului-muncii.htm

Proiect deocamdata dar din cate imi amintesc toate proiectele care vizau ori taiat din bani sau drepturi "mamicutelor" ori bagat taxe noi au mers ca unse.

De cate ori deschid fereastra...

Raspunsuri

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Ciudat. Ciudat caci in Palatul Victoria nu mai stau Boc&Co.
Dar sigur vor da vina pe acordul cu FMI, pe vreo aliniere la normele UE sau vor spune ca proiectul e-n minister de cativa ani si nu pot sa-l opreasca.

Presimt un al 101-lea punct al platformei PPDD - "crese gratuite pentru toti romanii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Presimt un al 101-lea punct al platformei PPDD - "crese gratuite pentru toti romanii."

...indiferent de varsta!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Ina, te mira ? Doar banii pentru pomeni electorale trebuie sa vina de undeva, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai nici nu le ajung banii aia decat de cateva camioane ca faina, galeti si vreo trei gratare cu mici electorali sau ce-or mai da, pt ca practic sunt putine crese. Majoritatea anteprescolarilor stau ori cu mamele, ori cu bunicii, ori cu bone.

Asa ca ce sa zic, mi se pare stupida rau ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La cresele si la gradintele de stat sunt fff multi copii,sora mea era numarul 450 pe lista de asptare la o cresa in sectorul 4

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am aruncat o privire pe primele pagini si mi-a sarit in ochi asta "Numarul copiilor la grupa de anteprescolari este in medie de 7 copii, dar nu mai putin de 5 copii." - asa vor? sau asa au impresia ca e acum? S-o creada ei! Grupe cu mai putin de 20-25 de copii eu nu am auzit sa fie prin cresele de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tocmai, la cresele de stat nu sunt f multi copii pt ca nu prea exista locuri.
La gradinite da, sunt copii.
In cartierul meu sunt vreo 3 gradinite de stat si o singura cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

La noi in oras exista 1 singura cresa. Atat.
Copiii sub 2ani stau cu mame, bunici, bone, slalom intre schimburile parintilor, sau mai este o gradi la calugarite unde ii primesc si pe cei de la 2ani in sus, dar sunt la gramada cu cei mari (indiferent de varsta) si mamicile nu au fost prea multumite. Care mai au pile inscriu copii de 2ani la gradi in grupa mica si apoi la 3ani repeta grupa mica.
Edit. toate mamicile au fost foarte multumite de cresa de stat, au spus ca si conditiile si personalul au fost grozave.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu stiu ca la cresele si gradi de stat se plateste doar mancarea. nu e asa?

Mergi la inceput