Asp. opt.!Felicitari Ankylya, Mrenescu,DenyAnd!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mi-au venit si rezultatele de la Synevo: MTHFR C677T heterozigot, Factorul XIII V34L heterozigot, PAI-1 heterozigot.
Deci cam la toate am cate ceva. Am vorbit cu dr Avram imediat ce am vazut rez, a zis ca mutatia de la fact XIII e chiar ok, ca reprezinta protectie impotriva bolilor cardiovasculare, si ca mutatia PAI oricum o are 40% din populatie...
Una peste alta a zis ca nu e un capat de tara.
Eu nu stiu ca sa cred momentan, sunt oricum cam bulversata, maine am operatia pt chistul ovarian.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Felicitari Maria si Ankylya pentru bebelasi,sa fie sanatosi,cuminti si sa soseasca la termen grasi si frumosi!
Moni05 multumesc pentru urare,sanatate iti doresc si toate visele frumoase sa ti se implineasca si tie.
Velvet mai esti pe aici?Ce ati mai facut cu proiectul bebe?
Va pup pe toate

mami de 29 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Multumiri Ana, Miky de felicitari

Fetele, ieri stiti ca descoperisem eu oaressc secretie colorata in roz pe hartie si m-am panicat. Drept pentru care am fugit la doftor, numai ca doftoru a zis ca pana nu facem beta nu stabilim ce facem mai departe, asa ca ioc ecografie de confirmare a sarcinii.
El a zis ca secretia pe care am tot vazut-o eu si care s-a transformat din roz in cafeniu si apoi a disparut ar putea fi de la implantare. De asemenea mi-a zis ca dat fiind istoricul meu, la varsta asta a sarcinii orice e posibil asa ca sa facem intai beta si apoi stabilim pe mai departe. Mi-a dat totusi utrogestan de 100 dimineata si seara si nospa de trei ori pe zi.

Deci dupa amiaza va zic rezultatul de la beta. Sa speram ca e de bine.

Va pup

Ankylya, cum a iesit beta 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

Buna fetelor! Haideti la o !

Didi, chiar nu e un capat de tara, exista tratament pentru a tine sub observatie aceste mutatii.
Spune-mi te rog tie nu ti-a dat nici un tratament dr Avram? El este hematolog?

Tu rezolva-ti acel chist dar sa le spui doctorilor de aceaste mutatii inainte de interventie.

O sa fie bine, vei vedea!

Am fost si eu aseara la dr, s-a uitat pe analizele facute pana acum, si mi-a spus ca am chisturi endometriozice, la CA125 intervalul se incadreaza la chisturi endometriozice.
Eu sunt ziua 32 acum, mi-a spus sa mergem in ziua 12, cel tarziu 14 sa incepem monitorizarea, si sa ii aratam restul analizelor.

Daca avem noroc si spermograma sotului iese ok, atunci o sa incercam cu tratament a zis ea, dar daca spermograma nu va fi ok, o sa facem IUI.
Sunt putin confuza, prima data cand am vb de chisturi endometriozice mi-a zis ca le putem rezolva laparoscopic, iar acum nu a mai spus nimic de asta.

Cand o sa incepem monitorizarea o sa o pisez cu mai multe intrebari.

Deocamdata topai pe langa butoi, nu ma las doborata de vestile astea, pentru ca eu stiu, ca vor aparea mult doritele si asteptatele minuni in viata noastra!

Va pup cu drag!

Sa avem o zi frumoasa cu multe vesti bune!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Didi succes pe astazi la operatie, sa fie totul bine.
Pe mine m-au luat niste dureri de spate ca si cum ar veni ciclosul din minut in minut dar eu sunt abia ziua 21.
Marie bine ca ai fost la doctor si te-a convins ca trebuie sa faci beta, astept rezultatul unul gras ca de gemenasi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Hehe, intrasem sa va salut si sa las niste de molipsire si va gasesc cu atatea vesti bune!
Maria felicitari din toata inima. Sa vina bb sanatos si la termen!
Ankylya felicitari si tie si sa stea puiul cuminte la caldurica si sa creasca mare!
Deny, te felicit si aici si va doresc tot binele din lume, tie, lui tati si puiului mic din burtica.
Emi, cum mai esti? MeAlex, ce mai faci cu tratamentul pe care voiai sa il incepi?

toate fetele si sa auzim numai vesti bune!

Iulia, mami de Sara Andreea si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

neata fetelor
mie ieri dupamiaza mi-a facut eco si iar s-a vazut doar sacul embrionul inca nu asa ca mi-a facut bilet sa plec acasa si sa ma intorc vineri dimineata pentru alata eco si control.
pa pupacesc

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni05 spune:

ankylya un picut de rabdare, se va vedea sigur saptamana aceasta sacul!

Fetelor am o intrebare.
Aveti idee daca ar putea influenta Claritine-ul rezultatele spermogramei?
Sotul meu are o rinita alergica foarte sacaitoare, il apuca in fiecare noapte stranutul si nu numai, si si-a luat astazi claritine singurul care are efect la el, deocamdata.
Ma tem insa sa nu afecteze rezultatele spermogramei....

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Maria, eu stiu de la mai multi dr. ca doza minima de Utrogestan pentru sustinere este de 400 mg cand este folosit intravaginal. Daca iei si oral, trebuie mai mult. Eu as pune 400 mg vaginal si as lua si 2 pastilute de Duphaston.

Iulia, , am inceput de ieri Prednisonul si merg inainte cu vitaminele. Cu perfuzia minune, ma mai gandesc, nu stiu daca o voi face.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

MeAlex, pai si doftoru de ce mi-o fi zis sa iau doar 100 dimineata si 100 seara?Oare din prea multa prudenta.

In fine, astept rezultatul de la beta si apoi il sun sa vedem ce zice mai departe. Mi s-a parut putin cam distant in timpul discutiei ( poate o fi fost obosit?). A fost si destul de expeditiv...offf! De-ar veni o data rezultatul la beta aia sa-l pot suna sa-mi dea recomandare de eco!

Fetele voi mergeti la Medicover? La cine? Eu habar nu am pe cine sa aleg sa monitorizeze sarcina daca totul e ok, fiindca nimeni nu m-a convins cu adevarat din medicii pe care i-am vazut pana acum. Si am abonament la ei, m-ar scuti de o gramada de cheltuieli daca as alege de la ei...

Mergi la inceput