Asp. opt.!Felicitari Ankylya, Mrenescu,DenyAnd!
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
salutare fetelor!
ma bucur ca va gasesc vesele si bine dispuse
plus ca vad ca s-a umplut forumul de gravidute
eu am trecut sa va salut si sa va spun ca donez 2 pregnyl (cine are nevoie sa imi scrie :)) pe PM
in plus mai am si o cutie intacta de arefam pe care, de asemenea, o daruiesc cui are nevoie (trebuie sa verific de cat e ca nu mai stiu)
noi am abandonat lupta asistata de medicamente si stimuli medicamentosi
am zis ca de-o fi o fi... de nu.... oricum am depus dosarul pentru adoptii si asteptam atestarea
va pup si va mai citesc
felicitari gravidutelor! ma bucur nespus pentru voi!
draguta spune:
Moni te pup. Nu se stie niciodata, poate Dumnezeu te va ajuta chiar acum cand nu te mai gandesti la tratamente.
As dori eu un pregnil., in zilele urmatoare voi incepe puregonul si sigur imi va trebui declansare
moni05 spune:
Monique chia rma gandeam la tine, ce ati facut cu adoptia!
Ma bucur tare mult ca ati depus dosarul.
Acum ce urmeaza? Cum se procedeaza?
Sunt tare curioasa, daca ar fi dupa mine si maine as adopta.
Va pe toate!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot
Monique77 spune:
draguta,
am vorbit cu Miha,
si o sa i le dau pe toate ei..
in ordinea sosirii :)
nu te superi da?
pupici si mult noroc
DenyAnd spune:
Mihaelafalt, eu singurica nu am vrut sa ma pun la titlu, ca doar stii ca pot face modificari la titlu. Nu-mi place sa ma vad in titlu
Imediat o trec si pe Maria la titlu
Monique eu tot am speranta pt tine.
de molipsire pe toate fetele
edit later: Irmaria, unde esti? Ai mai facut test de sarcina? Hai da-ne si tu o veste buna
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Moni te pup. Nu se stie niciodata, poate Dumnezeu te va ajuta chiar acum cand nu te mai gandesti la tratamente. As dori eu un pregnil., in zilele urmatoare voi incepe puregonul si sigur imi va trebui declansare |
draguta, uite, miha zice ca iti da un pregnyl de la ea. eu am doua, le impart si va trimit cate unul fiecareia
ok?
da-mi te rog pe PM adresa ta :)
draguta spune:
Moni, esti o draguta, daca Miha le-a vrut eu zic sa le ia ea, poate are nevoie mai multe luni .Eu am sa iau brevactid, stai linistita cum sa ma supar, doar stiti ca-mi sunteti dragi
Va pe amandoua
Mihaelafalt spune:
Draguta tu ai nevoie acum de el asa ca trimitei adresa pe pm ca sa vedeti cm faceti sa iti dea si tie unul, eu peste 1 luna si jumatate cand o sa incep monitorizarea poate chiar nu o sa mai am nevoiepoate vine bebe natural
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
Monique77 spune:
fetelor, daca va zic ceva...
sunt varzuca cu capul si eu
imi cer mii de scuze.... tot brevactid am si eu offffffffffffffffff
2 bucati
dar stiu ca e acleasi lucru
nush' ce-i in capul meu
cu gandul ca-s similare uite c-am scris asa si abia acum cand a zis draguta de brevactid mi-am dat seama ca de fapt d'asta am acasa
va rog sa ma scuzati
mai vreti?
draguta spune:
Moni eu zic sa te mai gandesti,poate dupa pauza asta vei reveni cu forte proaspete si mai vei incerca.
Tu ai incercat si cu injectabile?
Eu brevactid gasesc aici si e rezonabil la pret pe langa puregon.
Miha, asa sa fie, sa numai ai nevoie de niciun tratament,eu deja am ametit la cate farmacii am fost astazi.