Asp. opt.!Felicitari Ankylya, Mrenescu,DenyAnd!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Maria, nu stiu medici la Medicover, dar Emilia merge acolo la gineco si din ce stiu de la ea, e o tipa OK.
De ce ti-a zis dr sa pui doar 200 mg...habar n-am...Asa stiu si de la alte fete, 400 mg pe zi. In sarcina nu risti nimic oricum daca bagi mult progesteron.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

mrenescu, ti-o recomand la Medicover pe Vasilika Gero. Spune-i cand mergi la ea ca eu te-am trimis la ea. E cea mai draguta din tot Medicover-ul.
Eu fac mai bine decat faceam ieri si alaltaieri pe vremea asta fiindca au inceput (din cauza placentei joase) sa apara pe lenjerie mici urme bej-maronii.
Am fost la eco evident, mi-a zis ca e totul ok, nici urma de decolare, col beton, toate bune doar ca placenta joasa imi da si probabil imi va mai da astfel de manifestari. Azi am avut multa treaba la birou dar daca cumva secretiile reapar (ca nu le am mereu ci doar cand si cand, in general seara) o sa imi iau iar cateva zile de concediu medical sa stau in pat. Deocamdata ma simt bine, nu ma mai doare nimic. Am renuntat la Aspenter si am marit doza de Utrogestan la 600/zi. Si No Spa de 80 dimineata si seara.

15+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Em, multumesc pentru sugestie. O sa incerc sa ma programez la ea. Face si ecografii pentru confirmarea sarcinii? Tu la ea ai confirmat-o? Poate vorbim mai mult despre beneficiile de abonat Medicover, pe privat. Multumesc anticipat pentru share-uirea experientei

Stau ca pe ace ca oamenii astia nu-mi afiseaza deloc rezultatul la beta. Imi joaca picioarele pe sub birou ca lui Scarlet O'Hara! Caci mi-e teama sa nu fie mic, prea mic pentru cat ar trebui sa fie. Of, of, paranoia e la rang de arta in capul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Scarlet O'Hara, ai? Hai, va fi ok beta, nici prea mare, nici prea mic, o sa fie cat trebuie.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Hai marie cu beta aia odata ca incep a bate si eu din picioare de nerabdare.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

Mergi la inceput

mrenescu, eu la Dr Gero am fost pana acum la vreo 6 ecografii, si am abia 15 sapt de sarcina .
Plus ca ori de cate ori mi s-a parut ca am vreo problema am sunat-o sau i-am dat sms (inclusiv duminica). De-aia zic ca-i super medic!
Vorbim pe privat cum sa nu. Iti dau acum mesaj.

14+

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Fetelor, ma lasa nervii cu astia! Cica beta al meu e tot in lucru, sau asa era acum o ora. Si sa mai sun eu o data pana pe la 8, cand, desigur, nu mai e nici naiba la clinica. Deci ii sun din nou la ora 18.00 daca nu-mi vad rezultatele online.

Mi se vor lungi urechile de atata asteptare, unde mai pui ca trebuie sa-l sun si pe crestinul ala de dr care ar trebui sa spuna ce facem mai departe. Si mai e si bietul meu sot, tot in asteptare, sa vedem cum sta treaba. Asa ca tot asteptam amandoi de azi dimineata de la ora 8 de cand am recoltat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Buna, fetelor!
Am o intrebare daca stiti cumva sa va lamuriti.
Mi-am comandat pentru sot Profertil de pe profertil.ro. Au venit si am cautat dupa ele si pe internet si am vazut ca pozele sunt cu niste pastile cu capsula alba, pe cand ale mele sunt cu capsula gri. Oare sunt la fel ca cele din afara, ca ele vin in cutie ca si design la fel dar totul e scris in romana, la fel si prospectul si de asta am dubii. Multumesc daca ma puteti ajuta. Oricum noi luam cutia asta asa cum e si ma gandesc la tura urmatoare (sper sa nu mai fie nevoie ) sa luam din afara.
Va pe toate!

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput

A.. maria... uitasem sa-ti mentionez ca si Dana0000 tot la Dr Gero merge si tot cu ea naste.

14+

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Gata, am scapat de chist, dar din pacate si de ovarul drept. Era endometrioza cat casa nu s-a mai putut salva nimic din el. Fusese putin si pe cel stang dar l- a curatat si acum e ok. Nu s- a putu face laparo, sunt operat peste incizia de la cezariana

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput