Ecolalie pe fond emotional

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

pisigri, eu habar nu am la ce varsta ar trebui Daria sa inceapa scoala si nici nu ma intereseaza.
Am vrut numai sa-i aduc in vedere Selenei si acest aspect care e mai bine de luat in considerare acum doar pentru a face cat de cat o incadrare buna. E de evitat situatia de a incepe acum gradinita direct cu grupa mijlocie, fara anul de grupa mica, facand eforturi de "incadrare" si apoi sa repete, de exemplu, grupa mare pentru ca vrea s-o dea la scoala mai tarziu. Dar probabil ca nici nu e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Pisigri,eu mi-as face probleme ,ca si parinte,daca observatziile educatoarei ar veni sau s-ar repeta ,la sfisitul primului an de gradinitza!

Acum,la 3 saptamini de la incepere gradinitzei,pentru mine ca si parinte este doar o informatzie si atit!In niciun caz un diagnostic.

Dana

Eu cred ca discutam despre doua lucruri diferite.
Educatoarea constata ca Daria nu se descurca la nivelul celorlalti copii din grupa. Nu se stie daca in aceasta apreciere tine cont de faptul ca Daria este printre cei mai mici din grupa si ca la ea este primul an de gradinita. Ea stie ca la grupa mijlocie copilul trebuie sa faca cutare, cutare si cutare, iar Daria nu se incadreaza in tipar. Are obligatia de a-i informa tutorele asupra acestui lucru.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+

Eu cred ca percepem lucrurile diferit.

Educatoarea constata ca Daria are niste "probleme"(am pus in paranteza pentru ca de fapt DAria NU ARE NICIO PROBLEMA,lucru constat si de psiholog,in privintza asta) si face niste recomandari.(vezi lucrul acasa)

Educatoarea nu o critica pe Daria ca nu face aceste lucrzri,pentru ca nu are cum si motiv.

Daria merge la gradinitza de 3 saptamini,Daria este prima oara cind merge la geadinitza,Daria e in definitiv in perioada de adaptrare,mai dureaza pina invatza Daria ca educatoarele au o "autoritate"si ca trebuie sa se adapteze cerintzelor gradinitzei.

repet,eu una nu mi-as face absolut nicio problema,Selene ai vazut ca si psihologul tzi-a spus acelasi lucru,lasa copilul in pace ,n-o stresa ca s-ar putea sa regretzi mai tirziu.

Prin joc(tzi-a recomandat cineva cum sa faci),o sa rezolvatzi o parte din probleme ce tzin de motrocitate,sa stii ca sunt copii care incep clasa I si tot"repetentzi"la capitolul asta(motrocitate )sunt.Nu-i un capat d etzara!

Dana

Mergi la inceput