Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *448*
Raspunsuri - Pagina 21
Anaan spune:
Kea, mie la varsta asta - si a lui Keutu, si a lui baby - mi se par periculoase paturile suprapuse, oricat de securizate ar fi. Bineinteles, tu iti cunosti copiii, eu lui Andrei nu i-as pune la dispozitie asa ceva, ca stiu ca l-ar paste aterizari fortate...sau mai putin fortate.
IULIA va invinge CANCERUL
Anaan spune:
Pisigri, ce simpatica e Ilinca! Cred ca intelepciunea ei va da multe motive de amuzament (dar si de mandrie!).
IULIA va invinge CANCERUL
Edit: iar am mancat litere
bebe_shtrumf spune:
Buna dimineata!
Am inceput in forta saptamana, am pierdut poseta d-rei in drum spre gradi, dar am recuperat-o dupa ce am lasat mandra tare incantata la gradi, mai ales ca azi fac un efort si o voi lua eu la pranz.
am zacut vineri si sambata frumos si bine, de la raceala, pe Ari am pus-o iar pe picioare, eu-s mai lenta, vb sotului "2 intr-unul ->d-aia"
as vrea sa vad si eu filmul "last night", am urmarit cateva secvente si e interesant.
Sapt viitoare imi astept cea mai buna prietena la aeroport, vine impreuna cu fetitele in tara si sta vreo 2 sapt jumate, ce dor mi-e de ele, de abia astept sa depanam povesti, sa ne punem la curent cu noutatile si evenimentele.
In rest suntem ok, pasionate de dans, joculete gen sa numaram si sa vedem care obiect dintr-o multime e diferit, chestii usoare, sper sa-i gasesc "creionul magic", azi suntem in bani, nu muncim pe nasturi,
o sapt usoara, fete!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 16
IULIA va invinge CANCERUL !!
bebe_shtrumf spune:
si eu ma bag la cadorisire
voiam sa mai zic de Ina- ca-mi plac mult retetele ei, te joci frumos cu ingredientele, esti o sursa de inspiratiune
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 16
Pisik06 spune:
Neatza!
Multumim tuturor pentru urari. La munte a fost asa si asa, vremea a fost urata, dar si mai urat a fost ce am patit, o pierdere care sa incununeze anul asta, in care parca doar am pierdut lucruri.
Nu radeti de mine, nu am mai patit ever asa ceva, tocmai de asta sunt atat de . Mi-am scapat telefonul meu cel nou si smecher, daruit de oameni dragi, in wc. Si a si stat acolo cateva minute. Nu stiu cum, nici acum nu imi explic, mai am putin si imi explodeaza capul de cat ma gandesc si ma supar. Pur si simplu...evident ca nu mai merge si evident ca nu va fi/este acoperit de garantie. Si nici nu stiu cum sa ma duc la orange sa le zic. O sa ma duc cu nasi-miu, ca e liber, Pisicu nu poate si s-a oferit el. El sugereaza sa facem pe prostii, eu zic ca nu sunt nici aia asa prosti, mai ales ca am tot citit pe net ca telefoanele au acum martor de apa, si poate iesi mai rau. Pe de alta parte daca zici adevarul (bine, indulcit, m-a prins ploaia, etc) o sa zica aia : vai, ce nasol, dar nu te pot ajuta. efectiv nu stiu cum sa procedez. Ceva sfaturi? oricum e posibil sa nu mai aiba rezolvare. Mi-ar trebui o pila la Orange, are cineva?
In rest nu stiu, incerc sa vad jumatatea plina, partea pozitiva a vietii mele, m-a mai sunat si Pisicu dimineata sa imi zica ca putea fi mai rau, ca era sa il stranga un camion la bordura (el circula cu scuterul acum) si da, stiu ca altele sunt lucrurile importante in viata, dar parca anul asta...a inceput cu bebele, apoi jobul, acum asta si in rest tot mici nimicuri...nu stiu efectiv...
Hai ca nu vreau sa va supar, o sa raspund si pe subiectele zilei cand imi mai revin
novus spune:
Neata cu intarziere !!
Azi dau eu cafeaua pt ca am 15 ani de munca si toti la ceasi companie, sper sa ma prinda si urmatorii tot aici
Pisik, offf imi pare rau pt telefonul cel nou
Eu m-as duce cu el la Orange facand pe prostul , oricum nu ai ce pierde in afara de a-ti refuza schimbarea pe motiv de baie ( pt asta l-as usa bine bine inainte ca sa se evapore toata apa din el )
Kea, mie imi palce ideea cu paturile supraetajate dar cand sunt copiii putin mai mari, altfel as fi tot cu inima stransa
Am vazut si eu undeva scari din sertare, tare mult mi-a placut ideea
Asteptam si tablourile manufacturate de voi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
http://iulia-elena.blogspot.ro/
anamariame spune:
Buna dimineata!Pisik, imi pare rau de patania cu telefonul. Habar nu am ce sfat sa iti dau, pe cuvant!Bianca, am vazut aseara filmul. Fooooarte interesant subiectul, si foarte profund, desi poate nu pare la inceput. Dar sincer, mai crede cineva ca in vremurile noastre, se mai abtin barbatii/femeile intr-atat sa cedeze tentatiei? Bine, el a cedat primul, si a platit cu indoiala, cand i-a vazut pantofii...si nu stiu, ce e mai bine? impreuna in pat si cu gandul in alta parte, la cum ar fi fost daca...sau inseland si apoi fericit si trup si suflet alaturi de partener?Mi-a placut raspunsul lui: as regreta mai mult daca as face-o!
novus spune:
Pisigri, m-am distrat aseara cu pildele Pisilincai , e totala
A propos de cugetarile lor, vine Ada aseara la noi entuziasmata si ne spune: mama tu esti femela, iar tu tati esti mascul
Am intrebat-o de unde a tras concluzia si mi-a explicat ca de la ferma lui Benjamin, e un desen pe JimJam ca noi tot la astea am ramas, sunt educative, non violente
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
AlexAndra_81 spune:
Buna dimineata!
Dau si eu un ceai de fructe ca mi-a inghetat si sufletul in mine de dimineata
La multi ani Pisi de Novus, Chiti, Pisik and Pisic! A fost si ziua mamei ieri, tot balanta, si ne-am petrecut tare bine, mai putin partea cu mancatul ca porcusorii, dar ce sa-i faci, vine la pachet
Meniul clasic, ca tot vorbeati de mancare, aperitive de toate felurile, pateu de casa, salata beof, ghebe cu maioneza, parjolute, sufleu de cascaval, racituri de curcan, dupa sarmalute in foi de vita, dupa friptura de curcan la cuptor cu muraturi si tort si prajiturele
Bianca, sunt sigura ca te lamuresti in weekend cum sta treaba si dupa poti sa incepi sa-ti faci planul de bataie.
Ce sa zic, si al meu e mai mult plecat in ultima perioada, si nici noi nu prea apucam sa vorbim si nici mie nu-mi convine situatia, dar asta e, vedem ce iesa
Stiam si eu filmuletul si l-am si revazut ieri, intr-adevar suntem unii de pe Venus si altii de pe Marte, dar trebuie sa muncim sa coabitam pe Pamant... Si viziunile mele radicale s-au mai inmuiat de cand cu Amalia, dar nu trebuie sa stie si barbatul asta
Si eu ma bag la cadouri
Si in principiu si la intalneala! Sper sa nu intervina nimic pana atunci!
Anamaria, Amalia merge de anul trecut la gradi, si in continuare despartirea dimineata e tare grea, nu se lasa cu bocete, doar cu nu vreau sa stau fara tine, tu de ce nu stai cu mine?, tu de ce trebuie sa pleci la serviciu?...si cu minute bune de explicatii iar si iar, nu stiu cand se va dezlipi mai usor de mine...Macar stiu ca se simte bine la gradi, ca Miss e de milioane, ca uita imediat ca eu am plecat si ca imi povesteste foarte fericita dupaamiaza despre activitatile si despre prietenii ei de acolo, deci ii place mult... O trece si perioada asta de frica de dezplire la un moment dat ma gandesc
novus spune:
Asaaa acum ca mi-am baut cafeau , imi revin, de dimineata am inceput in forta cu o sedinta
Sambata ne-am petrecut ff bine, cu prietenii apropiati , acasa, pt ca din fericire am contramandat iesirea traditionala la munte pe motiv de vreme si bine am facut pt ca a plouat tot wkd-ul
Ne-am simtit tare bine, am stat la povesti pana tarziu in noapte , am ascultat muzica si am depanat amintiri
_