Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *448*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am revenit de la mama, Vladimri a adormit in masina, l-am dus sus imbracat si inca doarme. De abia am reusit sa il dezbrac.

Va multumesc pentru mesaje. Va rog sa scrieti in continuare daca mai aveti ce si daca mai doriti.

Ca sa va spun si cum vad eu situatia, in cazul meu...dupa manualul meu de utilizare:
- raceala nu e o solutie
- lupt, am ce imi doresc
- nu pot sa initiez o discutie nici weekendul urmator, pot doar sa vad in ce ape se scalda
- comunicarea este solutia, dar eu trebuie sa fiu diplomata, relaxata si cu zambetul pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bianca, am revazut Last Night,fff fain, mersi

Imi place planul tau de actiune, wkd viitor clar iti dai tu seama cum sta treaba daca e cazul sa-ti faci griji, oricum nu e momentul ''sa vorbiti despre voi'' dar macar vezi daca temerile tale sunt fondate sau nu

Nici eu cand sunt plecata nu fac teleconferinte cu Pisi, nici el nu ma suna de 10 ori pe zi dar astea sunt valabile cand totul e ok intr-o relatie, cand scartaie e clar ca ti-ai dori sa auzi altceva la telefon si cu o frecventa mai mare , asa ca eu te inteleg perfect

Inapreda, mersi mult pt retete, am notat acum

Silvi, anul trecut ne-am trimis cadouri de Craciun pt noi tufetele, Andiaroro a facut extragerile, secrete, astfel incat fiecare stia cui trebuie sa trimita nu si de la cine primeste,mie mi-a placut ff mult

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Inapreda, multam si pt film, sper sa il pot vedea diseara

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

Mergi la inceput

Novus, deci ai vazut filmul.

Sa va zic ca ma recunosc in ambele roluri. La inceputul relatiei io eram Eva Mendez iar acum am devenit Keira. Finalul insa m-afacut sa imi aprind un beculet ca pana la urma pentru orice s-ar intampla tot femeile se simt vinovate.

E atat de usor sa vorbesti, sa spui, sa dai sfaturi. Ma stiu pe mine care sfatuiam lumea "lasa-l, fata...ce naiba...da-l incolo...mai are balta peste". Acum vad lucrurile altfel...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Novus, deci ai vazut filmul.

Sa va zic ca ma recunosc in ambele roluri. La inceputul relatiei io eram Eva Mendez iar acum am devenit Keira. Finalul insa m-afacut sa imi aprind un beculet ca pana la urma pentru orice s-ar intampla tot femeile se simt vinovate.

E atat de usor sa vorbesti, sa spui, sa dai sfaturi. Ma stiu pe mine care sfatuiam lumea "lasa-l, fata...ce naiba...da-l incolo...mai are balta peste". Acum vad lucrurile altfel...

Da, exact asa te vad si eu , m-am gandit la tine in timpul vizionarii

Cu sfaturile ai mare dreptate, teoria e buna, practica ne omoara

_

Mergi la inceput

Sa va zic de Vladimir. Eu nu pre il intreb ce face la gradi, oricum nu mi-ar spune. Dar imi dau seama de jocurile pe carele initiaza.

Astazi imi arta cum este el pregatit de scoala. Pune mana sub barbie si desparte cuvinte in silabe. Imi aduc aminte ca asa afceam noi in clasa I.

"Uite, Bianca, pui mana asa si spui: a-na-nas, do-vleac, A-lex, Vla-di-mir. Vezi? SUnt pregatit de scoala":))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hai ca scot si eu capul....
Am stat cuminte ca am si avut f multa treaba pt job, am fost si pleostita ca mi-a ajuns colul la 25mm...

La sfaturi nu ma bag, dar cred ca daca ceva scartaie si femeia o mai si face pe ciufuta, rezultatul nu e ok. Mai degraba optez pt flirt, semi-indiferenta de-aia "fug da ma-mpiedic", ma rog, trucuri de-alea de "remember inceput de relatie"....

Linku de pe youtube nu am avut vreme sa-l deschid....

PetraTudor vad ca s-a speriat iar de noi....

Ma intorc la scris. Va pup, astept vremuri mai libere :)))

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bun plan, Bianca! Si eu as proceda la fel!

Cand eram mai tanara, eram mai radicala: nu iert aia, nu fac aia niciodata, nu accept nu stiu ce etc. Acum lucrurile stau altfel, nu neaparat ca sunt foarte permisiva, dar mi-am mai nuantat viziunile, fiindca, intr-adevar, viata mi-a demonstrat ca stie sa ma faca sa-mi inghit teoriile.

Mai tarziu ma uit si eu la filmul recomandat, nu-l stiu, nu l-am vazut. Incerc sa-l bifez si pe cel recomandat de Ina.

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

eu cred ca sintem toate mai "permisive" pentru ca sint si copiii la mijloc, pt ca sintem deja in rutina etc.
Si nu va faceti probleme, daca e cazul de probleme "grave", atunci oricum scoatem coltii. Va spune o "patita" :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bianca, cu sfaturile nu is deloc experta. Insa, eu sunt genul care imi fac o mie si o suta de ganduri si scenarii, ma framant, dau apa la soaceri si cand vine vorba sa actionez sunt deja expuizata si sictirita si uit de toa diplomatia. Si iese naspa. In fine, nu despre mine ra vorba dar eu pledez pentru vorba buna si cu cartile pe fata. Macar sa stii si tu cum bate vantul. Daca vrea sa recunoasca ceva bine daca nu ii spui ca oricum feelingul tau nu te inseala.

Eu tot nu am acces la blogul lu Petra. Imi intra un site cu .com in coada care e cu totul altceva. Are daruieste" inainte dar nu cu info in coada.

Astazi Rares a fost de coma la biserica. Desi s-a trezit de dimineata si a mancat cand am ajuns la biserica si a vazut masa cu multe bunatati aduse pt pomama a inceput "mi-e foame. oooaaauuu, mmmm, cate painici. mi-e foameeeeee". sa va spun la sfarsitul slujbei cate am primit. Ma apucase jena pentru ca ma cautau femeile sa imi dea de pomana.
V-am spus oare de saptamana trecuta despre el, de la biserica?

Acum l-am bagat la somn. Sper sa si adoarma, macar intr-o ora. Ca maine sa fie fresh. Vineri a fost prima zi cand mi-a spus ca e obosit dimienata si sa merg doar eu la gradinita. Dar nici nu pot sa il dobor mai devreme de 10 jumate la culcare.

Mergi la inceput