Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *448*
Raspunsuri - Pagina 18
Anaan spune:
Si eu ma inscriu la schimbul de cadouri! Cred ca am aprobat ideea doar dand din cap...nu stiu ce-i cu mine in ultima vreme, sunt tare aiurita.
IULIA va invinge CANCERUL
Anaan spune:
Novus, mi-l si inchipui pe Pisi al tau pus in fata lui "hai sa vorbim despre noi"!
IULIA va invinge CANCERUL
Dodo-pui spune:
eu abia acum am vazut subiectul despre schimbul de cadouri....ma inscriu si eu
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
novus spune:
Eu vreau la cadouri !! mereu !!!!
Tufetelor musai cand ne vedem de Craciun o sa va povestesc faza pe larg cu ''hai sa vb despre noi'', cu mimica de rigoare a lui Pisi ca sa va distrati la maxim, si ar mai fi o gramada, pe bune, eu tot nu pricep cum se poate schimba un om atat de mult
Ne distram acum si cand ii redau franturi din convorbirile noastre telef de max 3 minute , cand el imi raspundea cu da, nu, mda, in regula
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Dodo-pui spune:
Kea,Novus,anamariame aveti pm
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
chatonel spune:
Salutare tufete
Multi ani fericiti si sanatosi sarbatoritelor
Nu am vazut daca Olguta a povestit despre petrecerea cu cokteiluri, cum a iesit
Bianca, nu stiu cum esti tu in deplasare, dar si eu si barbatul sintem cam ca al tau sot: ori nu e momentul potrivit din cauza de ocupatie, ori din cauza de insotitori etc... Deci ne scriem 3 cuv pe net cind e asa. Insa daca tu simti ca e ceva necurat, poate fi si asa, intinde-ti antenele cind mergi acolo sapt ce vine
Io incep sa ma gindesc la bagaje :)
silvi8 spune:
salutare!
nu stiu care-i treaba cu cadourile...cine explica?
bianca, eu iti recomand comportamentul rece, chiar de ghiata. povestesc maine, acum sunt pe tel si scriu mai greu.
am fost la tara si ne -am jucat cu cainele, avem altu si acum pierdem vremea in 3
pupici
silvi8 spune:
salutare!
nu stiu care-i treaba cu cadourile...cine explica?
bianca, eu iti recomand comportamentul rece, chiar de ghiata. povestesc maine, acum sunt pe tel si scriu mai greu.
am fost la tara si ne -am jucat cu cainele, avem altu si acum pierdem vremea in 3
pupici
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda http://www.youtube.com/watch?v=gNrOUUnF06Y "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Cuscra, multzam de link! Ce dragutz! M-am uitat la aproape tot cat a dormit Phiphi (dar fara sonor, acum imi dau seama ca puteam sa-mi pun casti:))), mai am juma de ora dar Sophia da semne de trezire, astept, poate ne uitam impreuna la ultima juma de ora...Utopic, da' induiosator;))