Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *448*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si eu ma inscriu la schimbul de cadouri! Cred ca am aprobat ideea doar dand din cap...nu stiu ce-i cu mine in ultima vreme, sunt tare aiurita.

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus, mi-l si inchipui pe Pisi al tau pus in fata lui "hai sa vorbim despre noi"!

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

eu abia acum am vazut subiectul despre schimbul de cadouri....ma inscriu si eu

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu vreau la cadouri !! mereu !!!!

Tufetelor musai cand ne vedem de Craciun o sa va povestesc faza pe larg cu ''hai sa vb despre noi'', cu mimica de rigoare a lui Pisi ca sa va distrati la maxim, si ar mai fi o gramada, pe bune, eu tot nu pricep cum se poate schimba un om atat de mult

Ne distram acum si cand ii redau franturi din convorbirile noastre telef de max 3 minute , cand el imi raspundea cu da, nu, mda, in regula

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Kea,Novus,anamariame aveti pm

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

http://www.youtube.com/watch?v=gNrOUUnF06Y

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Salutare tufete

Multi ani fericiti si sanatosi sarbatoritelor

Nu am vazut daca Olguta a povestit despre petrecerea cu cokteiluri, cum a iesit

Bianca, nu stiu cum esti tu in deplasare, dar si eu si barbatul sintem cam ca al tau sot: ori nu e momentul potrivit din cauza de ocupatie, ori din cauza de insotitori etc... Deci ne scriem 3 cuv pe net cind e asa. Insa daca tu simti ca e ceva necurat, poate fi si asa, intinde-ti antenele cind mergi acolo sapt ce vine

Io incep sa ma gindesc la bagaje :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!
nu stiu care-i treaba cu cadourile...cine explica?
bianca, eu iti recomand comportamentul rece, chiar de ghiata. povestesc maine, acum sunt pe tel si scriu mai greu.
am fost la tara si ne -am jucat cu cainele, avem altu si acum pierdem vremea in 3
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!
nu stiu care-i treaba cu cadourile...cine explica?
bianca, eu iti recomand comportamentul rece, chiar de ghiata. povestesc maine, acum sunt pe tel si scriu mai greu.
am fost la tara si ne -am jucat cu cainele, avem altu si acum pierdem vremea in 3
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

http://www.youtube.com/watch?v=gNrOUUnF06Y

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Cuscra, multzam de link! Ce dragutz! M-am uitat la aproape tot cat a dormit Phiphi (dar fara sonor, acum imi dau seama ca puteam sa-mi pun casti:))), mai am juma de ora dar Sophia da semne de trezire, astept, poate ne uitam impreuna la ultima juma de ora...Utopic, da' induiosator;))

Mergi la inceput