Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
vreausaninga spune:
Buna dimi!
O cafea, un ceai?
E o vreme asa de posomorata incat buburuzul a hotarat sa se culce la loc
Ieri am cumparat scutecele la oferta,deocamdata nu stiu ce stocuri ar trebui sa fac,dar vom cumpara pe parcurs.
Mena ce dragut! Ai deja un voinic in toata regula Sanatate multa in continuare fara episoade pe la UPU!
Angelique succes la medic. Sa dea D-zeu sa primesti vesti bune si sa te intorci acasa.
Menics si eu sunt mai atenta si mai in sah, sa zic asa! Ma rog la D-zeu sa avem toate bb sanatosi! 37 de saptamani! WOW
Epopeasca ce chestie sa nu dea drumul la incalzire in maternitate! De necrezut! Poate le vine mintea la cap intre timp! Continua sa fii ZEN
Valicutza
Bubu ma bucur ca esti bine
AC da, cred in minuni, mai ales ca una se intampla chiar acum. Felicitari pt noile achizitii!
Onutz
Almy interesant excercitiul pt pregatirea sfarcurilor. Multu pt sfaturile referitoare la sutien,chiar nu stiam
Eu am omis sa ma dau cu crema/ulei pe coapse si ieri am vazut niste vergeturi de toata frumusetea! Nu m-a dus mintea
Va doresc o zi frumoasa si insorita, unde e posibil! burticile si minunile!
35+
"buburuzul"
dannnah spune:
Va pup fetelor!
am absentat cateva zile - am avut un eveniment la servici, o inaugurare pentru acre ne pregatim de cateva luni. Acum ca a trecut rasuflu usurata
Am renuntat la calciu dupa 5 zile. Nu ma simteam bine, aveam dureri, intepaturi. De azi ma apuc sa iau fier pentru ca mi-a iesit anemie la analize.
Intre timp mi-a aparut o alta problema cu care nu m-am confruntat in viata mea: un furuncul..Am crezut ca e cos, am pus spirt, s-a facut mai mare si mai mare....arata infiorator, dar sotul meu m-a linistit, cica asa trebuie sa arate. El a avut. Acum a mai trecut, arata ca o ulceratie si-l bandajez cu rivanol. Nu ma mai doare. Ati avut asa ceva? Ar trebui sa sun ginecologul, medicul de familie? Mi-e si jena, sincer.
Sunt speriata pentru ca am citit ca ar fi cauzat de stafilococul auriu...Stafilocoul asta se depisteaza la analizele de sange, sau cum?
Pe langa asta ma doare spatele groaznic de tare in regiunea lombara, abia merg cateodata. Sper sa treaca dupa ce nasc. Cateodata am impresia ca imi pocnesc ligamentele, oasele.
Va las ca ma apuc sa citesc ce s-a scris intre timp.
Pup fetele
mamica de Mara - 3 ani si 31+
andie_n spune:
Hello fetelor. Ce mai faceti? Am citit in weekend ce ati scris, dar nu am raspuns pentru ca nu am prea avut acces la calculator. A venit socrul meu in vizita in weekendul asta si ne-a ajutat sa terminam de montat lucrurile din camera Emei (patutul, masuta de infasat si dulapul). Acuma pot sa ma apuc de spalat si calcat hainute.
Gina, la voi te tine destul de mult la spital. La Medlife standard e 3 zile, indiferent daca nasti natural sau cu cezariana, dar daca e vreo problema poate sa te tina mai mult.
Mena, mie imi place parca mai mult Eduard decat Gabriel. Poti sa le pui pe toate 3 .
Angiuta, multumim pentru explicatiile despre masajul perineal.
Vali, am votat si eu mesajul tau inca din weekend. Sanatate sa te refaci cat mai repede dupa cezariana.
Angelique, sanatate, sa te simti bine, sa nu mai ai contractii si sa nu te opreasca in spital. Continua sa fii zen si sa crezi ca totul va fi bine si asa se va intampla.
Deny, bine ca te simti mai bine!
Irina_es, felicitari pentru cele 36 de saptamani. Ai grija cu tensiunea, e mai periculoasa acum in ultimul trimestru.
vreausaninga, ce gest frumos a facut sotul tau cu florile!
Irilac, eu zic mai bine sa astepti rezultatul analizelor, asa vei face tratamentul potrivit cu siguranta.
Bubu, ai grija de tine in continuare, monitorizeaza-ti tensiunea si poate te lamureste cumva maine doctorul tau.
Mena, imi pare rau ca ai ajuns si tu la spital, sanatate, sa te simti mai bine in continuare. Felicitari pentru 1 kg de pestisor!
menics, parca si eu urmaresc mai cu atentie miscarile lui bb in ultima vreme. Si ma mai baga in sperieti din cand in cand ca are ore intregi cand nu se misca.
Gina, ai grija si tu de tine, sanatate, sa treaca durerile. Nasol cu caldura din spital, sa iti iei radiator cu tine.
Mena, Angelique, si eu zic ca sunteti foarte puternice!
Off, Vali, fii puternica pentru Dienutza! Noi suntem alaturi de tine !
Hai ca trebuie sa plec la gimnastica acum, mai continui cand ma intorc.
Andreea 35+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6
douradoudou spune:
si eu am burta "lasata" de vreo 2 saptamani..simt bb f f jos..deja simt schimbari..cred ac deja s-a modificat cervixul, simt intepaturi si mi-aduc aminte ca la misso asa am simtit inainte cu putin de nastere..deci eu ma cam astept mai ales ca am f f multe contractii chiar daca nu sunt dureroase ...asa am avut si al misso si al control la 37 saptamanai colul era deschis 3 cm:))...
vedeti ca stimularae sanilor, cu sau fara crema duce la contractii..mie nu mi se pare important sa faci asta...f important e la spital sa te invete exact cum se pune copilul corect atunci cand alaptezi
bubu, pe mine ma speria ce ai spus....doctorii aia nu au auzit de trombi????sau they don't give a sh**??????? si eu circulatie deficitara in picioare si stiu ce dureri sunt..si la mine ince nu e grav, nici nu vreau sa ma gandesc ce dureri ai tu ...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
menics spune:
buna dimineata
dannah, nu stiu daca medicii iti vor da altceva decat rivanol.. nu acum...mai sunt leacuri babesti dar.. eu nu le stiu.. ceva frunze de pus...
eu de cand sunt insarcinata m-am umplut in anumite zone de niste negisori.. dar am citit ca se intampla.. asa ca astept linistita iar dupa om mai vedea ce se intampla...
si eu am spatele paradit la fiecare intoarcere , ridicare simt ca se destrama vertebrele.. si trosnesc.. iar la mers simt ca si nervul este presat.. dar .. vor trece toate dupa...
azi ajung si eu la medicul de fam.. sa vad ce tensiune mai am.. si sa-mi fac antitetanosul...
eu cu vergeturile stau bine sa zicem.. adica pe coapse si fese aveam de la 14 ani...altele noi nu au aparut ca nu vad nimic roz "proaspete"..iar pe burta nu se vede niciuna...merg mai departe cu laptele meu de corp...
va ziceam ca eu am luat o crema pt sani care este foarte grasa.. deci hidrateaza .. scrie ca te poti da si pe buze.. si la fel nu necesita spalare inainte de supt.. ma rog oricum te speli ... acum mi-am dat seama ca sapunurile astea normale miros cam tare.. deci trebuie sa iau altceva pt spital...azi bag totul in geanta...iar sutien, am unul nu special dar e numai bumbac fara nici un arc sau alte alea, moale, elestic.. il pun acolo.. plus ca voi lua un prosopel mediu pt titi.. desi nu cred ca voi fi eu fantana de lapte he, he...
pup burticoasele, va doresc o saptamana frumoasa
37+
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Fetele, la mine nu functioneza deloc faza cu migdalele, pentru arsuri Nici nu mai vorbesc de arsurile astea, ca stau non stop in peisajul cotidian, le urasc! Sper ca praslea sa respecte vorba din popor si sa aiba par atat de mult cat sa pot sa-i fac mot din prima zi! Daca e cheliutza complet, intai scot limba la el- si numai dupa aia il pup, am zis! oops, cred ca a citit ce am scris, ca a inceput sa sughita:):) Almy, cred ca tu esti prima la care a coborat burta asa mult, te apropiiiiiiii!!!oh, Doamne, incep sa curga minunile, soon! Va pup, o saptamana buna va doresc! 34 + cu Nicholas |
Bubuuu
Fetele mele, in special care mai munciti dar si celelalte, voi cum va descurcati? Nu uitati? Eu am impresia ca m-am cam prostit. De exemplu mi-am certat sotul si dupa ce am terminat fraza mi-a cerut omul explicatii si eu deja uitasem ce i-am zis.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannnah Va pup fetelor! am absentat cateva zile - am avut un eveniment la servici, o inaugurare pentru acre ne pregatim de cateva luni. Acum ca a trecut rasuflu usurata Am renuntat la calciu dupa 5 zile. Nu ma simteam bine, aveam dureri, intepaturi. De azi ma apuc sa iau fier pentru ca mi-a iesit anemie la analize. Intre timp mi-a aparut o alta problema cu care nu m-am confruntat in viata mea: un furuncul..Am crezut ca e cos, am pus spirt, s-a facut mai mare si mai mare....arata infiorator, dar sotul meu m-a linistit, cica asa trebuie sa arate. El a avut. Acum a mai trecut, arata ca o ulceratie si-l bandajez cu rivanol. Nu ma mai doare. Ati avut asa ceva? Ar trebui sa sun ginecologul, medicul de familie? Mi-e si jena, sincer. Sunt speriata pentru ca am citit ca ar fi cauzat de stafilococul auriu...Stafilocoul asta se depisteaza la analizele de sange, sau cum? Pe langa asta ma doare spatele groaznic de tare in regiunea lombara, abia merg cateodata. Sper sa treaca dupa ce nasc. Cateodata am impresia ca imi pocnesc ligamentele, oasele. Va las ca ma apuc sa citesc ce s-a scris intre timp. Pup fetele mamica de Mara - 3 ani si 31+ |
Si eu am avut in adolescenta furuncul. Eu zic ca e o treaba hormonala si nu e neaparat din cauza stafilococului. La mine asa a fost si la tine,cu sarcina, cred ca e la fel. Nu am fost la medic cu el, m-a masat mama cu usturoi(era pe fund si nu aungeam; apasa pana la limita suportabilitatii pe el cu un catel de usturoi taiat pe lung pe jumatate,parca) pana a spart. Stiu ca e dureros. Asta e singura "babeasca" incercata. Usturoiul il ajuta sa "coaca" si dezinfecteaza locul bine. Sa tii apoi comprese cu rivanol in continuare. sa treaca mai repede
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard
In love with my little kid :X
douradoudou spune:
furunculul nu apare din cauze hormonale...iar stafilococul este f rezistent si poate sa stea ascuns multi ani si apoi se redeclanseaza...sau se muta prin organism...
<hr noshade size="1" />
si 24+ cu
douradoudou spune:
daaaaaaaaaaa almy ..si eu tot doar afara foloseam tampoane de sani...in casa lasam sa curga.tampoanele alea chiar inhiba lactatia...am citit in multe locuri ca trebuie in casa sa lasam sa curga , o sa vedeti ca atunci cand alaptati din celalat san tasneste lapte in jet:))sa aveti prosop pregatit ...lasandu-l sa curga evitati in cananle infundate si alte complicatii..
<hr noshade size="1" />
si 24+ cu
epopeasca spune:
Buna dimineata...cu intarziere
Suntem treze de ceva timp, dar m-am mai invartit prin casa si abia acum m-am pus si eu la laptop.
Azi se pare ca mi-e ceva mai bine, dar tot cumintica stau, ma misc strictul necesar.
Bebeii nu stau cu noi in salon, asa ca din punctul asta de vedere nu imi fac griji cu frigul. Si e spital municipal, nu e maternitate, nu ca asta ar fi o scuza. Eu inca sper sa se rezolve problema, dar si daca nu, merg cu radiator/aeroterma dupa mine. Variante alternative am gasit si la costumatia mea de spital in caz de e frig sau cald. Deci stau ZEN Singura mea grija acum e sa stea bubulina in burta inca o saptamana jumate sau cand o fi sa o scoatem.
La Andreea nici eu nu am folosit sutiene si tampoane decat cand ieseam din casa. In rest le lasam libere, oricate tricouri as fi schimbat. Era si mult mai confortabil asa.
Imi pare rau ca nu va raspund nominal tuturor, dar sunt asa de somnoroasaaaa, as lenevi toata ziua daca ar avea cine sa stea atata dupa Andreea.
Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana