Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Eu am fost vineri la medicul de familie dupa prenatal si dr mi-a spus ca inca nu s-a lasat bb.
Nu stiu daca e de la vreme sau nu dar sunt destul de dureroase contractiile astea si cum ma ridic din pat cum incep. :(

& +36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Eu de cand sunt in concediu numai de doua ori am mai avut contractii, foarte foarte usoare, fazta de nebunia de contractii puternice care era nelipsita, cu orele, dupa o ora si ceva in picioare in metrou si autobuz la dus si invers la intors..Acum este incomparabil mai bine.Grija la eforturi, dragelor!

Mena, stiu foarte bine, pentru ca si eu si fratele meu purtam numele celor doi arhangheli: eu Mihaela, el Gabriel, asta pentru ca mami a spus ca indiferent unde vom fi in lumea asta mare, sa nu uitam niciodata de ziua asta si, cand putem, sa fim impreuna
Dar sincer, daca e traditie in familie, inseamna ca sunt o gramada de nume Florin, Florina, Florian, -sau ceva de genul asta, asa ca daca vrei neaparat, alege Eduard Gabriel, dar nu renunta la Eduard, ca e deosebit.
Saaaaau: faci si tu cum fac quebecosii de aici, care pun 4 (patru!!) prenume la copii, asa ca il lasi cu trei prenume, clar, daca nu ai la ce renunta si tre sa mai adaugi unul.Oricum nu ii bati pe quebecosi!:)

Am fost la biserica, ne-am miruit, m-am rugat pentru nastere usoara si fara probleme, pentru asta micu, a miruit parintele si burtica, ma bucur tare mult..
Programul nostru e asa de incarcat, ca ajungem destul de rar,asa ca ne bucuram de fiecare data cand e posibil!

Aici ploua de rupe, zici ca urmeaza sa ninga dupa cat de negru e cerul.Insa sunt 8 grade, ceea ce e un progres, de la -2 grade de ieri!ma duc sa descarc pozele de ieri, sa vad daca gasesc vreuna care sa va salute:)

Popescule, pai bebeii nu stau cu mamele in salon, ca la noi? ok, macar la ei e bine, dar mamicile saracutzele ce rau au facut sa nu li se incalzeasca saloanele?oricum, din punctul meu de vedere sunt niste nemernici.se gasesc bani pentru toate tampeniile posibil si non necesare si pentru lucruri cu adevarat importante, -niciodata.
Andie,Silviad,Mamide2,Looana pe unde sunteti?

Alina, ma bucur ca ai reusit si ca v-ati linistit, cu mobila, bravo!
E o usurare, sunt convinsa!

va pup, dragelor, somn usor!
PS: Nicholas in biserica a fost la cal cu manere, cred, ca a facut gimnastica non stop si si-a intins picioarele de zor, imi venea sa rad cand il simteam pe unde ajunge..

34 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubulici, portughezii au de la 5 nume in sus, 2 e familie si cel putin 3 prenume, cand isi cumpara bilete de avion e haos
Mena, succes la gasit varianta perfecta
Menics, referitor la Garmastan parerile sunt impartite, nici eu nu sunt lamurita cum e mai bine. Pana una-alta nu ma dau cu nimic si vad in functie de cata mila ii este lui de mine, daca e nevoie fac schema cu laptic propriu, daca nu trece aplic planul b, Garmastan

Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare girls!!

eu sunt crazy! sotul meu e plecat din tara cateva zile si eu imi fac de cap..ies cu prietenele non stop..nu am stare acasa singura numai eu cu potaia asadar zilele astea am tot umblat la greu! :P
ma simt f bine si nu am stare acasa: aseara am iesit la o cafenea-club din centru cu 4 prietene..si m-a prins pe acolo ora 00:00 cand am plecat mai mult fortata de mine, pt ca astia incepusera muzica de club :))si mi-era rusine sa nu ma faca lumea din jur nebuna ca-s cu burta la gura si eu stau pe acolo la ora aia:))))
- eu ma dau inca cu mult ulei zilnic pe burta, fund si sani/sfarcuri..deci Garmastanul poate dupa 36-37 de sapt. sa il folosesc si eu...ca in afara de hidratare (ceea ce face si uleiul) nu cred ca face altceva...ca nu are ce...stiu ca vindeca si previna ragadele de la bebeb dar acum daca nu exista asa ceva se va comporta fix ca un hidratant si nu am de ce sa il folosesc de pe acum.
- fetelor eu tot nu am contractii, inca nu stiu ce sunt alea sau inca sunt atat de 'ametita' incat eu nu le desoebesc.. f rar cateodata noaptea am stari de incofort la burtica, dar nu sa ma doara tare sau sa se intareasca, sau ceva...doar cand ma intorc de pe o parte pe alta mi-e ff greu, dar cand ma reasez in pozitia de somn- dorm ca un prunc..deci eu tot nu stiu cum sunt contractiile sau daca am avut vreuna pana acum....sper sa ma ocoleasca pana la 36 de sapt minim. Dar ce e drept eu iau no-spa zilnic preventiv.
- tensiunea mea tot timpul a fost:dimineata mica: de la 9 cu 6, 10 cu 7, la pranz: 11 cu 7...si seara ajunge la 11 sau 12 cu 7 maxim! niciodata pana a cum nu am trecut de aceasta valoare insa e oscilanta am obs pe parcursul zilei intre 11 si 12 cu 7...mie dr. mi-a zis ca e normala.deci sa nu imi fac griji; Chiar si cand mi se infunda urechile- tensiunea o am aceeasi, nici mica nici mare,deci nu stiu daca infundatul urechii stangi mai mult e de la tensiune...iar de umflat nu m-am umflat absolut deloc, imi vin inelele, pantofii,glezna mea tot finuta e.deci nik de acest gen..Doamne ajuta in continuare!
- Bubu dar un hematolog ai consultat? stiu ca la hematologul meu mai veneau gravide cu probleme cu cate un picior umflat si era asta a mea cam speriata de chestia asta sa nu faca fetele vreo tromboza si le dadaea tratament si in sarcina.. eu zic sa mergi si la un hematolog... ca nici mie nu imi plac medicii care la tot tot tot vad: 'a ee normal!" desi analizele si unele simptome sunt destul de evidente ca e ceva schimbat; pai o fi 'normal; dar eu una vreau din toate sursele sa stiu eu ca e normal si sa dorm tranchila!:)).asa ca daca ai timp, mergi la un control si la hematolog cu dosarelul/dopplerul,etc..
Mena ce frumos!!! un kil !!! sa pup eu un bebe asa cuminte si papacios!! bv! PS: mie tot Eduard imi place mai mult. pt mine suna mai bine Eddy decat Gaby :)

33+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui menics

fetelor, voua vi s-au lasat burtile??!?! vorbesc de ce in 36 w?? si... folositi garmastan? eu am luat ieri ceva de la babylove... tot pentru sani...dar ii masez pur si simplu?? woow parca sunt batuta in cap!.. ia sa dau un serch pe goagal..

37+

La mine a coborat clar, dupa ce va ziceam acum vreo 3 sapt ca-mi intra burta in chiuveta cand spal vasele si mereu am tricoul ud, acum no way, Jose! Tre' sa stau intr-o parte, ca vine mult mai jos decat chiuveta, si nu cred ca m-am micsorat eu Iar de cateva zile am inceput sa o simt miscand mai jos, si mi-e foaaaammeee! S-a mai eliberat stomacul cred. Eu sunt in sapt 37 (36 si 3 zile)

Daca vrei sa faci o pregatire a sfarcurilor, nu-i obligatoriu cu nici o crema, iei sfarcul intre degete ca si cum l-ai ciupi si rotesti numarand pana la 100 intr-un sens, apoi schimbi sensul si iar numeri pana la 100. Fortifici sfarcurile un pic. Crema nu e necesara. Rani vei face doar daca nu asezi copilul corect.

Alma 36+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Si inca ceva, ca tot veni vorba de sani. Eu nu am folosit sutien + tampoane decat cand ieseam din casa, atunci da, e necesar. Insa in casa, dar mai ales in spital imediat dupa nastere, cand sanii se umplu brusc, e bine sa-i lasam liberi, ca altfel imediat se blocheaza canalele. Si e tare naspa senzatia de canal blocat, iar febra se face imediat. Chiar daca curgeau, eu puneam prosop, iar prin casa nu m-a interesat de cate tricouri am facut fleasca. Dar e important ca ei sa fie liberi, sa circule bine lapticul prin canale. Iar sutienul, oricat o fi el de lejer, tot nu-i lasa in pozitia lor naturala.

Alma 36+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Fetele, la mine nu functioneza deloc faza cu migdalele, pentru arsuri
Nici nu mai vorbesc de arsurile astea, ca stau non stop in peisajul cotidian, le urasc! Sper ca praslea sa respecte vorba din popor si sa aiba par atat de mult cat sa pot sa-i fac mot din prima zi!
Daca e cheliutza complet, intai scot limba la el- si numai dupa aia il pup, am zis!

oops, cred ca a citit ce am scris, ca a inceput sa sughita:):)

Almy, cred ca tu esti prima la care a coborat burta asa mult, te apropiiiiiiii!!!oh, Doamne, incep sa curga minunile, soon!

Va pup, o saptamana buna va doresc!

34 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Almy!!
Am scos sutienele din bagajul de spital!Super info!

34 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata grils
Bubu suntem la apel bine sanatosi ,mai lenesi de fel ca de obicei.Ma bucur ca ti-ai mai revenit un pic,doamne ce face-ai daca aveai problema asta cind erai inca la munca,in fine e bine cind se termina cu bine.
Almy si la mine simt un pic ca a inceput burta sa se lese pt ca acuma ma simt un pic si mai bine,aveam un nod in git,acuma a disparut si parca nu mai obosesc asa de tare.Merci de ideea cu rotirea sfarcurilor,cred ca asta ar fi incintati sa-le dam voie sotilor sa-o faca.Eu mi-am luat o crema pe care scrie ca nu se sterge cind alaptezi deci e ok si pt bebe cind pp laptic.
Acuma sa vedem cum vom sta cu laptele ,eu am avut foarte mult lapte cu primul copil trebuia sa stau din a 2 zi cu prosop pt ca i-mi curgea pe burta in jos sub pijama....acuma nu stiu dar deseori ma trezesc cu picaturi pe pijama dimineata,sper sa am si de data aceasta.
Mena,Angelina ma bucur ca bebei sunt bine si sapt.trec si pt voi chiar daca mai cu un pic de neliniste dar important e ca sunt ei bine si stau acolo linistiti.
Fetelor va doresc o sapt.usoara fara arsuri daca se poate si pe cit de linistita

Looana 36Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Buna dimineata!

Eu una as lasa sfarcurile in pace...la prima sarcina nici sa fi vrut nu ma puteam apropia de ele ca erau prea dureroase. Moasa ma sfatuise din saptamana 37 parca sa incep dupa dus sa masez sani si sfarcurile cu un prosop uscat dar nu am facut-o.
Eu creme gen Garmastan credeam ca sunt doar pt. vindecare, nu pt. prevenire. Mai degraba lanolina as folosi pentru cresterea elasticitatii pielii.

Eu sutien am purtat nu din cauza ca nu vroiam sa ma ud ( oricum laptele la mine a venit abia in a3a zi cand am plecat din spital iar colostru nu era asa mult incat sa curga) ci din cauza ca sanii erau prea mari si grei. De asta am scris si aici pe forum ca va sfatuiesc sa aveti sutiene cu un nr. mai mare decat purtati acum. Pana se regleaza productia de lapte sanii sunt foarte mari si grei....cel putin la mine asa a fost.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 31+

Mergi la inceput