Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
Bubulina42 spune:
Dragelor, eu sunt mai bine, mult mai bine, cred ca iesirea la munte mi-a priit, nu as fi renuntat la ea nici daca ma ducea sotul in carca!! drept urmare, de la aerul tare, am dormit toti trei de am rupt, inclusiv , care nu s-a mai sprijinit in coastele lui mami si a lasat-o sa doarma linistita.M-am trezit in schimb la fiecare ora pt pp, efectiv la o ora!!Deja??
tensiunea mea si-a mai revenit,aveam 11 cu 1 dimineata, ceea ce mult mai ok si ma simt bine, picioarele s-au dezumflat, in ciuda plimbarelii de ieri, am reusit tare greu sa intru int-o pereche de ghete, -m-a ajutat sotul, ca nu mai merge sa ma aplec decat f f greu, la piciorul stang e imposibil sa imi pun vreun ciorap sau sa ma incalt, daca e ceva care trebuie bagat..
Dar.sunt bine, sper sa raman asa ok pana marti, cand o sa ii povestesc dr ce si cum cu fluctuatiile de tensiune si deja ma tem ca o sa aud vechea placa "e normal"- asa ca sunt oarecum pregatita..
Mena, Angelique, slava Domnului ca sunteti bine, imi dati niste super emotii cand nu sunteti aici sau cand va e rau! pozitive si cu incredere, ca Doamne-Doamne are grija de pruncutzi si de voi!Va fi totul bine, odihniti-va cat de mult!
Popescule, m-ai speriat cu frigul din spital, de asta mi-a fost si mie frica, insa la nou-nascuti e cald, imbecilii aia nu se gandesc ca ar putea raci puii si proaspetele mamici??ce tampiti, Doamne, sa faci neaparat rost de un calorifer ceva..nu mai sunt sanse sa vina caldura pana sa nasti?
Doura, intotdeauna am avut probleme cu piciorul stang, am un doppler de o iei la fuga, insa pe dr nu il intereseaza ca circulatia mea e intrerupta in vreo 3 locuri pe venele principale.."e normal"- e un raspuns de care a inceput sa mi se faca lehamite...NU stiu ce voi face, sper numai sa nu am mari probleme, in cazul unei nasteri naturale..
Onutz, m-am conformat.vesti bune.chiar si eu am fost surprinsa sa imi vad piciorul dezumflat, azi dimineata
bebe ieri la aer curat s-a jucat non stop, fericit, in masina tati a stat numai cu mana oe burta mea, iar puiul se duce abosolut intotdeauna unde pune tati mana!
Cand am ajuns acasa, deja isi cauta loc de somn, iar peste noapte numai o singura data si-a intins un piciorus, in rest..somn de voie, mi-l imaginez de fiecare data cum o fi dormind el, adanc..Cum se face dimineata, joacaaaa!
Valicutzamereu alaturi de tine!
Menics, eu as manca cirese.N-as avea curaj sa beau must, ca la mine in burta mereu si-a continuat fierberea
Ne ducem sa cautam cirese azi, in drum spre biserica..Azi e sf Parascheva, mult m-a ajutat si mult ajuta sfanta, trebuie neaparat sa aprind o lumanare pentru sanatate!
Wow, Angelique, 32! super super! Sper sa nu trebuiasca sa ramai in spital..., nu nu nu!!
!!si pestisorul un kilogram, Mena! Cum e cu numele, pana la urma?
Fetele, cand am spalat rufele si paturicile si scutecele..am constatat ca unele dintre scutecele de finet, chiar si dupa spalat, uscat, calcat sunt asa de pline de un puf fin, incat le-am scos imediat din teanc, sigur nu pun asa ceva pe bebe!am si cateva ok, normale, insa alea pufoase de se pot curata la nesfarsit nu le folosesc..
poate reusesc mai tarziu sa pun 2-3 poze de ieri, burta mea si-a luat avanr just like that!!
Va puppe toate cu mult mult drag, sa aveti o seara frumoasa!
34 + cu Nicholas
ela_04 spune:
Bubulina, eu la prima sarcina m-am umflat asa de tare la picioare ca purtam adidasii sotului nr 42. din 38. erau ambele picioare pline de apa in asa hal ca in momentul in care calcam se plimba o masa gelatinoasa stanga-dreapta. era ceva oribil!
tensiunea la fel. dr mea de atunci m-a pus sa-mi cumpar un tensiometru si sa-mi i-au tensiunea mereu... era in jur de 10 cu pana la 12 cu...
in general fiind 11,7.
Nu am avut nici o problema la nastere din aceasta cauza.
Dupa nastere la cateva zile am putut sa ma incalt in pantofii mei.
Eu am cam inceput sa am contractii... unele sunt destul de dureroase sper totusi ca bebelina mea sa mai stea acolo un pic sa mai puna ceva pe ea.
& +36
A.C spune:
Menics,37 de sapt?wow !Draga de tine !
Voi credeti in minuni? Eu da.Azi de sf.Paraschiva am reusit sa ne achizitionam mobilierul de dormitor de la Elvila.Nici nu speram,fetelor.E super,exact pe gustul nostru si la un pret f bun.
Am finalizat contractul bucatariei care pe 5 nov trebuie sa apara si vom reusi sa ne luam in nov si restul lucrurilor ca sa ne putem muta.
Sunt atat de fericita!Am aprins candela si i-am multumit lui Doamne Doamne pt.bucuriile pe care mi le-a oferit azi,m-am rugat pt sanatatea parintilor mei fara de care nu ajungeam azi sa ma bucur de tot ce am si n-am uitat nici de bebelusa din burtica pentru care ma rog zilnic sa fie sanatoasa,ca si noi si Delia de altfel.
Asta-i fericirea! Lucrurile marunte de care ne bucuram in fiecare zi si pe care stim sa le apreciem.
Alina 35+ mami de Delia ( 6 ani)
Bubulina42 spune:
Ela, cum stiam eu, cand picioarele sunt umflate de la retentia de apa, atunci cand apesi, ramane urma degetului-si revine la loc, chiar daca initial ramane un fel de gaura..la mine cand se umfla sunt ca piatra si dor, dor, bazaie, amortesc, senzatie ciudata rau.., nici vorba de retentie de apa, cum credeam initial- mai ales ca trucul meu cu sarea, care a functionat intotdeauna, a ajutat zero, de data asta..
La mine problema pantofilor e din cauza ca gleznele sunt extrem de umflate, cand se umfla, am purtat un soi de saboti din piele pana mai acum, dar e frig si nu mai merge..
Stiu ca dupa nastere problemele se duc,ai dreptate, insa pana atunci...
Tensiunea:pentru mine care in 8 luni de sarcina am avut numai 12 cu 4- 12 cu 6,-tensiunea mea dintotdeauna,- variatiile "15 cu" si "9 cu" sunt resimtite extrem de urat, crede-ma..
34 + cu Nicholas
ela_04 spune:
Te cred. E destul de naspa...
pt tensiunea mica eu mai beau o canuta de cafea cu lapte ca altfel numai merge.
pt cand mai am pulseuri ma intand in pat si incerc sa ma linistesc...respiratie controlata, o carpa cu apa rece... un pahar de apa... dar la mine sunt f rare. cred ca au fost de vreo 2 ori in toata sarcina.
Hai ca mai avem un pic... sunt sigura ca o sa fie bine
& +36
epopeasca spune:
Menics felicitari pt intrarea in ultima luna de sarcina
Bubu in saloanele bebeilor este cald si bine, la noi, mamicile, e mai nasol. Nu se stie daca vor rezolva problema pana nasc, dar pot duce o aeroterma in salon si aia va face fata. Oricum e si aia pe cheltuiala lor, ca doar consuma curent. Oricum nu o sa stau sa inghet!
Ela si eu cam am contractii dureroase de ieri seara. Incerc sa stau cat mai cuminte. Ori e din cauza vremii mizerabile (nu ar fi prima data) ori organismul mi se pregateste pt nastere. Sper doar sa nu ajung la operatie de urgenta, avand in vedere ca eu nu am voie sa nasc natural. Abia astept sa vorbesc maine cu medicul, sa ma programez la control si sa stabilim marea intalneala
Alina ce bine ca ati gasit si mobila de dormmitor pe care ati visat-o!
Mie imi e putin groaza de ziua de maine ca raman singura acasa cu Andreea. Noroc cu o matusa de-a mea care sta aproape si a zis ca daca e ceva sa o sun si vine imediat. Dar eu as prefera sa nu fie nevoie, sa-mi fie mie bine.
Azi a fost si Sofi ceva mai activa decat pana acum, cu toate ca nu mai prea are loc saracuta. Abia se invarte prin burta.
Si acum va pup, ca mi-a adus mami meu dris cu lapte si cu gem de caise deasupra
Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
onutz83 spune:
Hello, fetele!
Deci toata lumea e bine, da?
Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
mena1906 spune:
http://blogwiki.ro/mustul-stimuleaza-imunitatea-si-e-foarte-sanatos/ pentru fetele cu mustul
Bubu, nu stiu inca... El e ingerul meu mic si mi s-au intamplat atat de multe chestii cand si dupa ce am ramas gravi incat nu poate fi o intamplare totul. Gabriel e nume de inger.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard
In love with my little kid :X
menics spune:
fetelor, voua vi s-au lasat burtile??!?! vorbesc de ce in 36 w?? si... folositi garmastan? eu am luat ieri ceva de la babylove... tot pentru sani...dar ii masez pur si simplu?? woow parca sunt batuta in cap!.. ia sa dau un serch pe goagal..
37+