Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Fetele de 2 ori am pierdut mesajul kilometric, nu stiu care-i buba.
In asta doar va salut, va spun ca suntem in grafic, mai putin sinuzita mea care-si face de cap si va doresc o saptamana usoara!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata si de la mine...cam tarziu
Bubu, ma bucur ca esti mai bine
Vad ca azi e ziua de nastere a lui Kriss79...La multi ani si nastere usoara sa ai

Fetelor, multumim de sfaturi, pentru noi cele la primul copil sunt f f utile...Am totusi o intrebare...cum trebuie pus copilul la san corect? este si o pozitie incorecta? Adica eu vizualizez alaptatul doar intr-un singur fel... "mufez" copilul si el trage, trebuie sa fac eu ceva special ca sa nu-mi faca rani?

Angelique, sper sa te intorci azi acasa, sa nu te opreasca iar in spital, sa vii cu vesti bune

Va pup pe toate si sa aveti o saptamana frumoasa

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Irilac eu stiu ca bebele trebuie asezat pe o parte cu gurita direct spre mamelon,atunci e bine asezat,daca bb sta mai mult pe spate nu prinde bine si trage si iti poate face rana,e rau si pt si pt el ca se chinuie.
Fetelor eu sunt rupta de obosita,de dormit am dormit 5 ore neintrerupte plus acuma dimineata pina la 10...dar sunt rupta in freza vorba mea ma doare spatele si sub purta daca stau mai mult de 5-10 min.in picioare....asa ca sunt ca un melc de citeva zile prin casa,fac stict necesar numai si adta in reprize.
Revin pina atunci sa fiti bine cu toate

Looana 36Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Florin este numele socrului si a sotului, e nume din tata in fiu si sotul e singurul mostenitor, ca si fi-miu deocamdata. I-am promis sotului ca baiatul nostru se va numi Florin inainte de a fi gravida, inainte de a planui sa il avem. Eduard e un nume frumos dar de care nu ma leaga nimic ca semnificatie si vad ca deja este foarte des intalnit printre copiii de 0-3 ani aici. Sotului i-a placut foarte mult si in lipsa altui nume am zis ca e bun si asta. Dar nu are niciun inteles profund pentru mine. Un inteles deosebit il are numele Mihai pentru mine(ca pe bunicul meu care imi trimite diverse semne si vise si asta de cand a murit) dar fratele meu a fost mai rapid si si-a botezat baiatul Mihai deci e luat numele. Alternativa nr 2 a numelui Mihai este Gabriel, tot nume de inger cu semnificatia: "Puterea mea este in Dumnezeu" . Copilul asta a aparut ca o minune nemaiasteptata exact cand trebuia sa incep tratamentul de a-l face, cand ma pregateam sa renunt la un job care ii oferea lui posibilitatea sa se nasca in conditii minunate, sa imi fac eu toate testele de sarcina fara sa ma ingrijorez o clipa de bani si sa fiu supravegheata de o echipa medicala profesinista si dedicata. Si a fost nevoie. A fost greu. Am avut o sarcina ca la carte in care nu mi-a lipsit nicio problema aferenta sarcinii, ba chiar am avut si in plus, ca sa fie. Probabil daca nu eram in sistemul asta il pierdeam...
Si mai cred si in semne(sa nu ma credeti ciudata, va rog)si uite ce am gasit: Ingerul protector al Capricornului(zodia in care se va naste puiul meu)

Ingerul ocrotitor al acestei zodii este Haniel sau Hanael , un nume insemnand “gloria / gratia lui Dumnezeu”. El este unul dintre conducatorii planetei Venus si corului Principatelor , al caror ingeri sunt situati in a treia ierarhie angelica.
Intrucat Capricornul se intinde pana in ianuarie, un doilea inger pazitor al celor nascuti in aceasta zodie este guvernatorul primei luni a anului, unul din cei mai iubiti ingeri, recunoscut de crestinism , islamism si iudaism , arhanghelul Gabriel.

Read more: http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2010/10/ingerii-zodiilor-care-este-ingerul-tau.html#ixzz29M8yTbyC

Deci cred ca m-am decis. Daca tati vrea o sa ii astram si celelalte doua nume Eduard Florin. Imi doresc ca atunci cand puiul meu ma va intreba de ce il cheama asa cum il va chema sa ii dau o explicatie care sa il faca sa se simta important.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici
Saptamana 36

Mami, asa visam si eu, ca in prenatal sa ma pliiiimb, sa ma plimb si iar sa ma pliiiiimb, dar al meu se revolta intr-un mod barbar cand ies pe usa
Bine ca poti
Almy, multumim pt sfaturi
Bubu, n-as vrea sa fiu rea, dar... capul lui e mult mai jos fata de stomacul buclucas
Noi i-am vazut motul la eco, avea niste tzepi...
Vreausaninga, si eu am omis muulta vreme zona aceea si... sper sa mai pot repara ceva acum... Macar burtica e ok pana acum, dar mai avem cam o luna, deci are timp sa mai creasca...
Dannnah, numai cuvantul furuncul imi da fiori...
Am avut o caruta, si eu si iubs, dintre care am rezolvat la spital eu unul, el doi.
Cand simt ca iese unul dezinfectez locul si aplic un unguent cu antibiotic (de obicei am in casa Baneocin). De vreo 2 ori am luat direct antibiotic (Augmentin, la recomandarea medicului). Dar toate astea inainte de sarcina.
Eu zic sa suni medicul
Aaa, stai ca mi-am amintit si leacurile babesti: cataplasme cu foi de ceapa coapta (pe o tabla, pe aragaz)- aplicate calde, sau unguent cu galbenele. Stiu ca foile de ceapa coapta extrag infectia, lucru f bun.
Dar toate astea cu conditia sa fie furuncul
Sper sa treaca repede
Mena, eu sunt cu siguranta mai toanta

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Buna dimineata...cu intarziere

Ce simpatica esti cu intarzierea
Eu stiu cum e, mai devreme de 10-11 nu ma mai trezesc
Mena, si pe sotul meu tot Florin il cheama Eu as fi vrut ca asta micu' sa-i poarte numele sau macar o varianta a lui, Florian. Sau macar un nume de floare, ca sa-i sarbatorim pe amandoi de Florii. Dar el nu a vrut si pace
Si nu vreau sa-i pun un nume de sfant doar asa, ca sa aiba unul. Eu vroiam ceva care sa-l lege de tatal lui, dar daca el nu vrea nu pot sa-l oblig.
Povestea numelor pe care le-ati ales este f frumoasa

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Apropo de nume...noi nu avem inca nici unul dar ieri i-a venit sotului unul in minte si lui i se pare extraordinar iar mie ngrozitor : Aurelia. Sper sa reusesc sa-l fac sa1si schimbe parerea, deocamdata eu nu am nici un nume sa-mi placa, poate Adela dar ma si enerveaza un pic ca ma duce cu gandul la romanul gui G. Ibraileanu...

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna!
nu am intrat de 3 zile si deja ati scris un capitol. Noi am fost vineri la control. Totul este bine, ecografic bebe e mai mic cu o saptamana dar nu ne facem probleme pentru ca si Maya era tot asa si cand am nascut-o a avut 3400g si 53 cm. Mi-a dat si mie sa iau Gynipral din cauza contractiilor pe care le am zilnic. Am aflat si cauza. Capul copilului impinge in col pentru ca e foarte joasa sarcina. Bine ca e inchis colul. Mai trebuie sa ducem si noi pana la 38 de saptamani care le implunesc in 6 noiembrie. Nu am stabilit inca data nasterii, care va fi cu cezariana. O sa ne vedem la 37 de saptamani si vom stabilii atunci dar cel mai probabil va fi intre sapt 38 si 39. Din pacate nu pot sa fac nici anestezie loala din cauza problemelor cu coloana. Asa ca va fi tot generala. PACAT
Merg sa citesc din urma si revin.

33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Multumesc fetelor!
Am fost la farmecie, mi-am achizitionat "trusa de prim ajutor": rivanol, comprese sterile si leucoplast. M-am "tratat" in toaleta la servici Am vb si cu doctorul, zicea ceva de antibiotic daca in 2-3 zile nu trece inflamatia...L-am intrebat daca exista pericolul sa ajunga la bebe, a spus ca nu si oricum pe la 34 de saptamani vom face cultura de col. Acolo e locul unde s-ar putea infecta in momentul nasterii. Mi-a mai spus sa stau cu el "la vedere", sa-l las sa respire. Cred ca va trebui sa-mi iau concediu medical cateva zile. Brrrr, groaznic! Chiar acum trebuie sa apara uratul asta.

Am citit ca ati scris despre vaccinuri - mie mi-e groaza sa aprofundez subiectul, pe masura ce citesc despre ele ma simt tot mai vinovata ca le fac. Eu ROR-ul nu i l-am facut Marei... Eu ma tem acum de BCG-ul care-l fac in maternitate, am citit ca sunt doze aduse din Danemarca de cand nu mai e Cantacuzino, si au avut efecte severe asupra bebeilor.

Va pup

mamica de Mara - 3 ani si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Va salut fetelor, ma bucur ca sunteti toate bine si sanatoase.

Angelique, Mena va trimit o imbratisare mamici incercate, hai ca mult a fost putin mai este, o sa scoatem majoretele mai incolo, dupa 37 de saptamani.

Bubule m-a cutremurat povestea ta. Aici ori de cate ori am fost la urgente, chiar si cu ne-urgente sa zic asa mai mult de o ora hai maxim 2 nu am stat sa astept. Si cu Robin am fost de vreo 3 ori in 2 ani si mai mult de juma de ora nu asteptam...

Multumesc tuturor pt sfaturile cu privire la cercei, cand am citit mesajele am dat fiecaruia dreptate asa cat tot in ceata am ramas . Cand vine printesa o sa ma consult cu sotul si cu mama si vedem ce hotarare luam.

Sambata am fost la cursul prenatal, din fericire mi-a dat doctorul de facut o singura sesiune ca cica sunt cu experienta deja . ma credeam atotstiutoare dar spre surprinderea mea uitasem destul de multe despre respiratie, pozitii etc. A subliniat moasa sa mergem la spital pt a doua nastere deja la contractii la fiecare 10 min sa nu mai asteptam :) La prima nastere imi spusese la fiecare 5 minute dar putem merge si mai repede daca asta ne linisteste.

Cu sutienul, in spital cand am avut furia laptelui nu am putut pune nimic pe sani, asa stateam la bustul gol cand nu aveam vizitatori insa dupa ce s-a reglat lactatia am stat tot cu sutien zi si noapte altfel mi se parea ca ma dor sanii, de fapt era asa o tensiune nu durere.

Cu decalotarea - eu la Robin am urmat cu sfiintenie sfaturile de aici adica pediatrilor de aici adica nu atingem putulica. Mama imi tot zicea sa incerc la baita sa mai dau in jos pielicica dar eu o tineam pe a mea. Drept urmare la 10 luni mi-a facut un frumos inceput de fimoza cu putulica rosie si umflata si l-a decalotat pediatra fortat si cu niste dureri si urlete de nu le voi uita niciodata. Doua din prietenele mele de aici si mame de baietei au scapat de fimoza dar pe la 3-4 ani au trebuit sa faca decalotare chirurgicala cu anestezie totala si tot tacamul pt ca era deja pielea prea lipita si intarita. Nu dau nici un sfat, fiecare face ce crede ca e mai bine pt copilul ei insa de aveam tot baietel nu mai asteptam sa ajung la din astea si incercam incet-incet sa il decalotez la baita, treptat si fara sa ii provoc durere pe cat posibil.

Acuma sa intreb si eu ce ma doare: ati patit cumva sa vi se umfle degetele de la mana? de vreo o sapt am dificultati la scos/pus verigheta si inelele. O fi retentie de apa? Merg la ginecolog abia pe 24 oct si acuma e in vacanta, sa sun oare la alt medic?

Burta mi s-a mai lasat si mie (maine fac 36 de saptamani) dar moasa m-a palpat sambata si mi-a zis ca bebe e inca flotant, adica nu e angajat cu capusorul in bazin.

va pup si sa auzim numai de bine!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 35+ s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Ina, si mie mi se umfla un pic degetele searasi dimineata, numai la pranz sunt normale. O sa ma las curand de urtat verigheta
Referitor la decalotare- se pare ca inceeet si sigur e cel mai bine...

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput