Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Fetelor ce stiti de hepatita A? Baiatul surorii sta la mine si sambaa s-a simtit rau, a facut febra. Azi and am vorbit cu diriginta aceasta mi-a spus ca au aparut cazuri de hepatita A in clasa si k sa-l urmaresc. Dar eu sunt in 35 sapt de sarcina si numai asta imi mai trebuie acum. Dupa ce am scapat de stresul cu varicela... Am mers la medicul de familie si i-a dat tratament cu antibiotic dar la fel mi-a zis ca sa-l urmaresc sa vedem... Chestia asta ma deruta, um adia sa-l urmaresc... chiar nu se poate face ceva test pentru depistare. Am citit ca poate aparea pana la 4 sapamani de l contactare. Acum eu c sa fac... sa stau in fiecare zi sa-i urmaresc urina sa vad fdaca face sau nu? ma dispera
sa-mi sun ginecologul?

33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna burticilor,

am chiulit cateva zile...sorry.nu m-am simtit foarte bine..sunt foarte obosita,ametita,am si stari de rau dupa-masa...ce mai, avem aproape 33 de saptamani si inca merg la munca.abia astept 1 noiembrie, ca ajung acasa franta.obosesc din orice...mi s-a lasat burtica.pofta de mancare a mai scazut.m-a suparat si rinichiul in ultimele 2 zile.
vineri am fost la cumparaturi si i-am luat la pitica ultimele haine.am taiat toate etichetele si sunt deja pe sfoara,la uscat.mi-am luat si pompa de san de tommee tippee,manuala.nici prin cap nu imi trecea sa o iau noua, dar cand am vazut ce diferenta mica de pret e intre una second si una noua, nu am mai stat pe ganduri. noua la curs ne-a zis sa nu ne punem nimic pe sfarcuri,ca nu trebuie pregatite.
aici urgentele functioneaza foarte bine. nu ma pot plange.anul trecut cu rinichii am ajuns noaptea si in 12 ore eram deja operata.

ma grabesc sa merg la curs.e ultima zi.va doresc multa sanatate si sa veniti cu vesti bune!!

embarazada de 32+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Joi la 4 jumate am programat ultimul control inainte de nastere si atunci stabilim si data. Am sanse destul de mari sa o putem programa pe 25, asa cum imi doream. Vad ca durerile si contractiile continua; cam jumatate din contractiile pe care le am sunt dureroase. Deocamdata nu ma ingrijorez pt ca sunt la intervale neregulate si depinde si de cat efort fac. Am bagat viteza in toti cu ultimele pregatiri

Nu pot sta sa scriu mesaje lungi ca ma incord si nu mi-e bine. oricum, de maine intram in saptamana 37 si luna a 9-a . Deci Mena, Angelique curaj si cu al doilea, ca se poate.

Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Fetele am fost si am discutat cu dr mea despre nastere si mi-a zis ca daca bebe la final o sa fie un matzuc de 2500 grame nastem natural dar daca e mai mare nu ma sfatuieste pentru ca sunt prea mica in bazin... Si cam are dreptate.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca81 spune:

Buna fetelor,

Va tot urmaresc de ceva timp si doresc sa ma alatur si eu voua ,sunt insarcinata in 34 de saptamani si 5 zile(UM-22 februarie)urmeaza sa avem un baietel pe care il vom boteza Andrei Teodor.
Va pup pe toate si va doresc o sarcina si o nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Va intreb si eu in al noualea ceas cum pot sa accesez contul de picasa, sa va vad si sa va cunosc Mi-am activat PM-ul.
Multumesc

mamica de Mara - 3 ani si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Dannnah, ai pm

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Coca, bine ai venit
Cand ai DPN?

Onutz 35+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Bioana, citindu-te, parca ma vad pe mine in perioada cand eram inca la job, greu..Greu fiindca desi nu ne dam seama, sculatul de dimineata, drumul pana la, responsabilitatea de la, drumul inapoi,-toate duc la un stres pe care il luam ca atare, nu ca fiind stres, ci asta e jobul, insa cand suntem numai noi, e una, cand mai avem si un pui pe care il purtam cu noi in timp ce facem toate astea, nu are cum sa fie usor..Incearca sa te odihnesti cat mai mult cand vii de la job, macar..

Onutz, pai de astia chiar am uitat, iti dai seama ca la cabinetul avocatei vin zeci de hispanici si daaa, au nume interminabile Iti dau si un exemplu frumos":kubanangindini-bilonda":-nume de familie- plus inca 4 prenume dupa-si nu e hispanic!
Insa tot ce a scris Mena asa este si la urma urmei, are dreptate, e alegerea ei..desieu continui sa spun ca mi-ar parea rau sa renunte la Eduard, e un nume deosebit, chiar daca nu e nume de sfant.E un nume frumos pur si simplu.Mena, pls, pastreaza-l si pe Eduard pentru pestisorul care s-a facut delfinas de 1 kil.

Vorbind despre dr si analize, nu vreau sa mai repet, aici e f greu sa obtii o trimitere undeva, fiindca este aproape imposibil sa ajungi la un medic de familie atunci cand ai nevoie.Ajungi cand primesti un appointment si asta poate sa dureze si 3 luni.
Poate sa incerc intr-o zi la o clinica in care sa stai 5-6 ore sperand sa te primeasca un medic necunoscut care sa accepte sa iti dea trimitere undeva daca considera ca e cazul, insa eu sincer nu mai am starea de asteptat min 5-6 ore la usa, mai ales la ritmul la care ma duc acum la baie si la cat de greoaie ma simt daca nu imi gasesc o pozitie comfortabila.Plus ca acolo vine lume cu tot felul de probleme si eu fug ca de naiba de medii super aglomerate de unde pot lua vreo raceala, boala, microb, sau mai stiu eu ce..

Asta e, maine sunt pregatita sa aud iarasi "e normal" si sa ma bat cu el sa imi faca si mie analiza de secretie, ca nu vrea":daca nu e nici o schimbare de culoare si nici miros, de ce sa o fac? n-am nimic" .Eu vreau sa o fac, obligatoriu, mai ales ca voi naste natural, cel putin asa stiu, pana acum.

Almy, cum spuneam, am scos sutienele din geanta, oricum eu nu am sanii prea mari sau grei, poate or sa devina mai grei atunci cand vine laptele (sper!!), asa ca e super ok fara.
De sfarcuri si eu am citit ca e bine sa nu te atingi, fiindca orice stmulare a lor provoaca contractii.

Mena, sunt invidioasaTu ai 27 de saptamani si deja ai discutat despre nastere si eu fac 35 sapt asta si nimeni nu pomeneste nimic, dr meu e ca o floricica, ma intreb cand discutam, oare, cand incepe travaliul??? ca oricum aici nu vine la nastere medicul care te urmareste, doar daca intamplator e el pe tura, altfel vine cine e de serviciu atunci.Super, nu?

Loreley, de ce trebuie sa stea pustiul la tine, sora ta nu e in tara? sau?

Angiuita, nu e un nume urat "Aurelia", insa eu cred ca ar cam fi timpul sa luati chestiunea prenumelui in serios, ca ai trecut deja de 30 de sapt si ar fi cazul sa stiti cum vreti sa o cheme pe bubulina.De ce trebuie el sa se gandeasca si nu voi, impreuna?

Ina, Looana, Doura

Angelique o fi bine, draga de ea?

Dannah, daca mai gasesti ratacita prin gradina sau pe o margine de drum vreo frunza de patlagina, -si ea e f buna pt furuncul, spalata si zdrobita bine.Nu inteleg eu exact unde il ai, e nasol, ca e f dureros, eu am avut unul in adolescenta,tot pe fund- dar la mine a trecut cu ceapa coapta in cuptor si pusa pe buba, a copt si a facut poc.La fel de buna e si frunza de patlagina, sucul ala al ei..Numai ca tre sa o poti tine cumva acolo.

Va las, ma duc sa ma distrez in bucatarie, am niste arsuri de mor

aveti grija de voi!!

34 + cu Nicholas

Mergi la inceput