Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
onutz83 spune:
'Neata, burtici
Citat: |
citat din mesajul lui menics irilac, eu zic sa astepti cuminte antibiograma...de unde stii ca ai infectie urinara daca nu ti-au iesit rezultatele?? |
Iese naspa si sumarul de urina, dar numai antibiograma zice exact ce fel de infectie este (asta daca chiar e infectie)
citat din mesajul lui menics fetelor nu stiu voi cum sunteti dar eu de cand cu valicutza, sunt foarte atenta la miscarile lui bb, nu-mi iese din minte fraza cu bb nu mai era de n de ore... offf |
Si eu tot de atunci il mai inghiontesc cand mi se pare ca nu se mai misca... noroc ca-mi raspunde... Sunt terorizata de chestia asta,abia astept sa nasc, sa-l vad eu cu ochii mei...
Mena, Angelique, voi sunteti foarte puternice, eu, una, va admir
Bubu, tu n-ai voie sa vii aici decat cu vesti bune
Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
mena1906 spune:
citat din mesajul lui onutz83 Mena, Angelique, voi sunteti foarte puternice, eu, una, va admir Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian |
Puterea mea e el. Imi da atata curaj... Nu stiu, dar m-a binecuvantat DD cu un pui tare agitacios si tare miscacios. Nici nu stiu cand are vreodata somn sau pauze. Cred ca doarme cand dorm si eu. Asta e singura mea putere. El e ingerul meu. De aceea as vrea sa ii pun si nume de inger.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard
In love with my little kid :X
angelique_19 spune:
Mena ma bucur ca esti bine, iti doresc sa fii asa pana la sfarsit deja ai bebic marisor.
Si eu sper sa aduc vesti bune, si cu Stefanut am tot vorbit,ia-mi spus ca mami de-abia asteapta sa il tina in brate doar ca trebuie sa mai asteptam un pic.
Epopeasca ma simt mai binisor.Ai grija de tine ca si papusa ta mai trebuie sa mai stea la mami un pic
Onutz nu stiu cat de puternica sunt,stiu ca nu trebuie sub nici o forma sa clachez si sa ma apuce disperarea desi uneori am simtit ca nu mai pot.
31+ cu Stefan Lucian
valicutza spune:
citat din mesajul lui menics buna dimineata burticoase!! of, offf, bubu, mena...sper din tot sufletul ca sunteti mai bine azi... eu vad ca d azi noapte am arsuri la stomac... fetelor eu am scapat de consti ...desi iau fier zilnic, mananc normal.. dar, beau foare multa apa.. imi este sete, si beau cu o pofta, mi se pare asa de buna.. hmm... irilac, eu zic sa astepti cuminte antibiograma...de unde stii ca ai infectie urinara daca nu ti-au iesit rezultatele?? ieri mi-am mai luat o camasa de noapte, tampoane pt sani, crema ceva gen garmastan de la babylove ... luni sau marti imi vor veni si mie rezultatele de la analize... iar marti miercuri la control... fetelor nu stiu voi cum sunteti dar eu de cand cu valicutza, sunt foarte atenta la miscarile lui bb, nu-mi iese din minte fraza cu bb nu mai era de n de ore... offf 35+ |
asa menics, si toate fetele la fel, ar trebui sa fiti ff atente la miscarile lui bebe, cu toate ca eu vineri , cu o zi inainte de tragedie, m-am simtit super bine, si simteam si miscari prin burtica,ca si cum bebe isi ridica fundicul, dar eu stiu acum...probabil era placenta care deja incepea sa se dezlipeasca..habar nu am..cert e ca nu am avut nici un simptom, asta e cel ce ma oftica cel mai mult,nici de tensiune,sa zici ca eram agitata sau imi tiuie urechile, nici de bebe ca nu mai misca..nimic.nimic..offf, deja ieri s-au facut 2 saptamani, nu imi vine sa cred..timpul trece si bebe nu mai e...
mami de Dienutza 5 ani
si mami de ingeras Razvan-Mihai (29.09.2012)
mena1906 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valicutza
asa menics, si toate fetele la fel, ar trebui sa fiti ff atente la miscarile lui bebe, cu toate ca eu vineri , cu o zi inainte de tragedie, m-am simtit super bine, si simteam si miscari prin burtica,ca si cum bebe isi ridica fundicul, dar eu stiu acum...probabil era placenta care deja incepea sa se dezlipeasca..habar nu am..cert e ca nu am avut nici un simptom, asta e cel ce ma oftica cel mai mult,nici de tensiune,sa zici ca eram agitata sau imi tiuie urechile, nici de bebe ca nu mai misca..nimic.nimic..offf, deja ieri s-au facut 2 saptamani, nu imi vine sa cred..timpul trece si bebe nu mai e... mami de Dienutza 5 ani si mami de ingeras Razvan-Mihai (29.09.2012) |
Curaj, draga mea! Ai noroc ca o ai pe Dienutza si ea te ajuta sa treci peste asta. Te imbratisez cu drag.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard
In love with my little kid :X
epopeasca spune:
citat din mesajul lui menics azi eu am vrut must... 37+ |
Eu am baut ieri
Acum ma chinui sa descarc un program de pe net si merge groaznic
Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
angelique_19 spune:
Si eu am must in frigider si daca beau dimineata un pahar puiul meu nu mai cere de papa decat la pranz
Am pus si eu cateva poze cu burtica de acum 2 saptamani,dar trebuie sa mai fac o sedinta foto musai.
Va pup fetele acum ma apuc de facut bagajul pentru spital ca nu se stie daca raman sau nu internata.Daca nu dau nici un semn inseamna ca nu ma externeaza si raman acolo,de data asta singurica ca sotului i s-a terminat concediu si trebuie sa mearga la serviciu.Poate intru mai pe seara o data
Ps; peste 2 zile facem 32 de saptamani deci am mai castigat o saptamana
31+ cu Stefan Lucian