Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
onutz83 spune:
Irilac, am citit ca sucul de afine este f bun
Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
douradoudou spune:
bubu, nu-i ok deloc cu piciorul ala..cerd ac nu circula sangele bine ..sau e ceva...nu-mi place...trebuie sa ajungi la medic...sa nu fie de la tensiune...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
laurika1982 spune:
Bubu, eu am fost umflata la sarcina cu C de la 5 luni....dupa nastere am dat jos in 2 sapt 17kile...e drept ca aveam tensiunea f mica..mereu undeva 9cu5 sau maxim 10cu 5-6..eu zic ca un control la un cardiolog nu strica,mai ales ca stim ce efecte poate avea tensiunea crescuta sau puseele de tensiune.
Vali,capul sus, suntem langa tine,la mine medcul mi-a recomandat 6luni inante sa raman gravi dupa C.Votat peste tot:)
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 33+ cu
mena1906 spune:
Bubu, te rog din suflet, ia legatura macar telefonic cu un medic sa iti zica ceva... Nu e bine, da?
In aceasta seara am ajuns pe la urgente. Dureri,taieturi sub burtica.. D'astea... Am facut o eco. E totul bine. Se pare ca se mai modifica colul . Puiul mamei a implinit si el un kg . Si are un avans de 1 saptamana. Este o frumusete cu cuc mare, nas frumos, gura mica si maini de bascketbalist. I-a batut ecograful medicului . E totul bine. Asta ma linisteste. Luni merg sa vb cu dr mea . Mi-au pus perfuzie cu amestec litic si m-au tinut 3 ore. Acum sunt lesinata de somn. Va pup burtici
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard
In love with my little kid :X
angelique_19 spune:
Bubu cum mai esti?
Mena stiu prin ce treci,e oribil ca trebuie sa stai cu sufletul la gura mereu,bine ca bebelul e bine si nu a fost decat o sperietura.Ai sa vezi ca totul va fi bine pana la sfarsit.
Si eu am emotii pentru maine,vreau sa vad cum este bobul meu,sper sa nu mai raman in spital.
31+ cu Stefan Lucian
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 Bubu cum mai esti? Mena stiu prin ce treci,e oribil ca trebuie sa stai cu sufletul la gura mereu,bine ca bebelul e bine si nu a fost decat o sperietura.Ai sa vezi ca totul va fi bine pana la sfarsit. Si eu am emotii pentru maine,vreau sa vad cum este bobul meu,sper sa nu mai raman in spital. 31+ cu Stefan Lucian |
Stiu ca stii... Din pacate... Lasa ca o sa trecem si peste asta. Ma incurajeaza mult faptul ca avem bebelusi puternici si frumosi. Faptul ca am implinit un kg si avem din nou un avans de o saptamana e extraordinar pt mine.
menics spune:
buna dimineata burticoase!!
of, offf, bubu, mena...sper din tot sufletul ca sunteti mai bine azi...
eu vad ca d azi noapte am arsuri la stomac...
fetelor eu am scapat de consti ...desi iau fier zilnic, mananc normal.. dar, beau foare multa apa.. imi este sete, si beau cu o pofta, mi se pare asa de buna.. hmm...
irilac, eu zic sa astepti cuminte antibiograma...de unde stii ca ai infectie urinara daca nu ti-au iesit rezultatele??
ieri mi-am mai luat o camasa de noapte, tampoane pt sani, crema ceva gen garmastan de la babylove ...
luni sau marti imi vor veni si mie rezultatele de la analize... iar marti miercuri la control...
fetelor nu stiu voi cum sunteti dar eu de cand cu valicutza, sunt foarte atenta la miscarile lui bb, nu-mi iese din minte fraza cu bb nu mai era de n de ore... offf
35+
mena1906 spune:
angelique_19 iti tin pumnii!!!sa ne aduci vesti bune. Vb cu Stefanut sa mai aiba un pic de rabdare
epopeasca spune:
Buna dimineata!
Angelique ma bucur sa te vad pe aici, inseamna ca esti destul de bine si nu a trebuit sa te intorci a spital.
Eu de aseara cam am dureri de burta si stau pe pastilute si mai cumintica. Saptamana asta trebuie sa merg la control si sa stabilim si noi data nasterii. Sper bubulina mea din burtica sa mai aiba rabdare pana o scoate nenea doctor, ca eu simt ca mult nu o mai pot tine. Acum imi beau laptele cu cafea si i-am cam dat desteptarea a inceput sa se fataie prin burtica. O si simt ca nu mai are loc, ca abia se foieste saracuta.
Ieri am fost la prietenul nostru medic si am aflat ca la noi in spital inca nu au dat drumul la caldura ca le pica prea scump gazul si m-a sfatuit sa imi aduc un radiator sau ceva sa-mi pun in salon Incerc acum sa imi patrez starea ZEN sa nu enervez mai rau burta, asa ca respir adanc si ma gandesc la lucruri mai frumoase.
Sa aveti o duminica linistita si insorita (aici ploua si e tare intunecat)
Gina 36 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
mena1906 spune:
Eu ma simt ceva mai bine acum, multumesc lui DD.