Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
DenyAnd spune:
Va multumesc dragi burtici pt felicitari, si urari frumoase. Sa va auda Dumnezeu si sa fie bine pana la termen.
Si voua la fel, toate sa ajungeti cu bine pana la termen si bebei sanatosi
Suntem bine. Crestem, cand stau in picioare se vede nitel-nitel burtica bombata. Dar cand stau culcata... ioc.
Nu mai am nasul infundat, beau cat mai mult ceai de lamaie si cate un Cetebe la 2 zile.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
irina_es spune:
buna dimineata azi implinim 36 saptaminima bucur ca deabe astept sa o tin in brate pe bebilica mea .ce sa va spun ca de marti pina miercuri seara nu ma puteam opri de mers la baie din 10 in 10 minute de facut pip nu alceva iar sot zice hai sa mergem la urgenta si mie imi era frica cum stiu ca stau rau cu lichidu .dar multumesc lui dumnezeu ca totul era bine ma pus iar la curele ma consultat a zis ca nu am nici fisura de a pierde lichidul asa mam linistit iar cu mersul la baie a zis ca poate bebe se apasa foarte tare pe vizica. ANGELIQUE ma bucur ca esti mai bine si sa stai cumintica sa nu faci nici un efort sa te apuce iar durerile MENA sa sti ca si mie imi place gabriel dar aici tu decizi ca asa sint si eu mie miar place la fetita mea cristina gabriela iar la sotu vrea niculina in loc de gabriela ca cristina la ales fetita mea mai mare asa ca cristina ramine dar vom vedea noi cind va fi moamentu. BUBULINA am vazut ce conditi aveti acolo la urgenta aici in primul rind femeile insarcinate nu au de stat prea mult cum ai ajuns te si trimite la ginecologie aici stai depinde de ce iti face cum am stat eu 1 ora si ceva pentru ca am stat la curele .iar daca nu esti gravida si ai altceva stai 2 sau 3 ore depinde de gravitate .am vazut ac la unele dintre voi va urca si va scade tensiunea eu de la inceputul sarcini sint cu pastilele in buzunar doua timestre beam 3 pe zi acum iau numai 2 eu am avut tesiunea mare 15cu9 asa ca cu pastilele e ok acum ma duc sa maninc ceva ca la bebe ii e foame si se tot agita multi pupici
mami de Raluca (1.10.2002) si 34
onutz83 spune:
Vali, ti-am dat like
Mena, Eduard Florin
Voi pe ce nume vreti sa-l strigati?
Eu as fi adaugat Gabriel ca nume de sfant, nu-mi place diminutivul Gabi (adica nu-mi spune nimic, nu il urasc, aceeasi situatie ca Florin )
Popeasco, si la mine dimineata e dupa 11
Si mie imi place Eduard, dar iubs il detesta, il propusesem pentru al nostru
Deny, intentionam sa te strig
Irina, sper ca si tu iti moitorizezi in continuare tensiunea
Aveti mare grija, fetelor cu tensiunea asta...
Va multumesc pentru pareri si experiente cu si despre circumcizie si decalotare
Am ajuns la concluzia ca vom curata bine acolo si nu vom forta lucrurile
Ca sa votati mesajul Valicutzei dati click pe patratelul mic si verde de sub mesajul ei, nu pe textul cu "x aproba" (acum apare "2 aproba"), cum am facut eu initial
Va pe toate
Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
vreausaninga spune:
Valicuta gata, am votat
Angelique bine ca esti acasa, ai grija de tine! Sanatate multa
Am primit de la sot un cos imens cu flori azi! Nefiind vreun eveniment de sarbatorit, l-am intrebat senin care-i ocazia(desi primesc flori des,dar nu in asemenea cantitati) si mi-a zis ca nici nu stie cum sa-mi multumeasca pt tot ce fac eu pt buburuz. Pt ca n-am inteles la ce se refera am cerut detalii, si mi-a spus ca toata noaptea m-am intors de pe o parte pe alta si am oftat, semn ca nu-mi gaseam pozitia de somn,si ca lui i se pare un mare sacrificiu,si ca acum ma iubeste muuult mai mult! Il ador, ce sa mai zic
Si am si bocit un pic asa, de drag!
fetele!
34+
"buburuzul"
Bubulina42 spune:
Menaaaaaa, NU renunta la Eduartd pentru buburuz, pleaaaaaaaase! este superb!
34 + cu Nicholas
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onutz83 Irilac, din cate am inteles nu trebuie sa le facem nimic special Bubu, intai ma bati si dupa aia ma pupi? Am intrebat si eu ca omu', stiu ca evreii se inghesuie la d-astea si m-am gandit ca or sti ei ceva ce noi nu stim Am zis sa va intreb si pe voi, poate stie cineva ceva Dar nu cred ca merita sa-mi chinui puiul degeaba. Daca ar fi fost niste super beneficii poate ca da, dar asa no-no. M-a lasat masca asta cu urgentele in Ca... stiu ca ne-ai mai povestit o data... wow... bina ca spitalul la care o sa nasti tu e ok Pana una-alta ia-ti tensiunea constant si stai cumintica, da? Si bea multa apa! Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian Vali |
Stiam ca circumcizia se practca in tarile in care e mai greu cu apa, adica sunt probleme cu igiena. in SUa si Ca a fost introdusa prin anii 40 ca o ''masura de precautie'' contra masturbarii la baietei.o sa caut articolul:)
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 33+ cu
irilac31 spune:
Dragelor vreau un sfat de la voi. Am infectie urinara, dar antibiograma de abia marti imi vine. Nu prea vreau sa stau atatea zile fara nici un tratament....stiti poate ceva naturist ce as putea lua?
Mi-a adus soacra mea niste pastilute naturale Uro-gen de la Rotto Natura, cica sa le iau ca sunt f bune, dar pe prospect nu scrie ca se pot administra si in sarcina, oare ce sa fac, sa le iau?
http://www.pcfarm.ro/produs/2354/URO-GEN - astea sunt
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
29+
Bubulina42 spune:
Valicutza, am votat si eu peste tot, sa fiu sigura ca am nimerit unde trebuia!
Cu junghiul...nu poti pune niste foi de varza, zdrobite si asezate frumos, lombar-si apoi sa pui ceva folie alimentara sa o tina acolo o noapte??
Doura..multumesc..Nu am nici un prieten medic, nu aici.As vrea eu! ca sa ajungi la un medic de familie- primesti cam la 3 luni dupa ce suni, intalneala..Ne distram, dupa cum vezi.
Tensiunea mea ramane mica, 10.4-10.6, mult prea jos fata de tensiunea mea normala, insa nu ma mai simt asa, ametita, in nori, sunt ok. Piciorul drept s-a mai dezumflat, ceea ce e bine, stangul e urat si la propriu si la figurat.
Mai vedem mai tarziu, oricum vreau sa ies, dar mergem cu masina, asa ca o sa ma plimb un pic, cand coboram.Am nevoie de aer curat, de miscare si de iesit.
Pup!
34 + cu Nicholas
onutz83 spune:
Laurika, astept cu interes
Irilac, cred ca cel mai bine astepti rezultatele antibiogramei. Lumanarica si traista ciobanului sunt clar interzise in sarcina, celelalte sunt asa si asa.
Ar fi foarte bune pastilutele astea daca nu ai fi insarcinata. Mai rabda un pic
Onutz 34+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali