Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Hei, asa-mi place, are omul ce sa citeasca, ma bucur tare mult ca ati revenit, stiu cat e de greu cu un bb mic, nu ai timp nici sa te speli/mananci ....

OLIVETTE:cum mai sunteti?Gandacelul meu are niste secretii deja spre galbui, pediatra mi-a zis doar ser fiziologic si aspirat ,oscilococcinum si 2 picaturi de vit c. Probabil e prea micuta pt colargol, iar eu nu fac nimic in plus,fara acordul ei. Vroiam sa-ti zic sa ai in casa si supozitoare cu paracetamol 125 mg,pt copii, poate face si febra....Scriu la ora asta , pt ca a facut 38, i-am pus niste sosetele umede cu 2 picaturi de carmolbaby pe ele si in 10 min a scazut la 37,7. Acum o pazesc sa vad cum merge...daca ii creste iar peste 38 ,ii dau juma de supoz cu paraetamol(taiatpe lung).
SLIMFITMADA:LA MULTI ANI , PRINTESEI MARI!sa fie sanatoasa si cuminte!
MORO K:catelusa e ok acum, si-a revenit, slava Domnului. saru'mana de intrebare.

va pup pe toate , repet, ma bucur sa va revad

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Felicitari Kytana!Bine ai venit bebe Luca!
Felicitari Vicky!Bine ai venit bebe Victor!

Mergi la inceput

Kytana te-am sunat alaltaieri seara,o sa mai incerc si azi ,

Eu sunt trista ca atunci cand vin relele vin gramada.Piki al meu a paralizat din cauza unei hernii de disc,suntem daramati il avem de 5 ani si e si el copilul nostru.Asa ca umblam pe la medic cu el ,luni stim daca il poate opera si daca va mai merge vreodata sau daca trebuie sa-l eutanasiem ca sa nu mai chinuie.Cand il vad cum se uita la mine cu ochisorii lui imi vine sa mor de mila lui,el a fost un catel activ si acum ar vrea sa se tarasca dar nu are voie trebuie sa stea cat mai nemiscat.Face pe el si incearca sa se abtina si nu-i bine,of ,of cat sufera...
Mihnea bea laptic praf,laptele meu il refuza total de ieri si de la san si din biberon ,isi face greata ,scuipa si nu vrea nicicum sa-l mai primeasca,asa ca ii dau doar LP babylove bio de la DM,fiindca nici NAN-ul nu-l tolereaza si il si constipa.Am facut trecerea gradual si babylove ii place tare mult.
Are 4600 grame si e un scump pe care il iubim mai mult decat viata noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Adina stiu o fata care a patit ca tine (dupa ce bb a papat lp a refuzat lm, se pare ca e ma dulce lp) si ca sa-l faca sa bea in continuare lm il combina in biberon cu o masura de lp si bb nu mai simtea gustul, incearca, poate functioneaza si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Buna dimineata, dragelor!

Mami Ilinca, noi tot mucioase suntem. Vad ca nu mai tuseste, Doamne ajuta! Mucii in schimb curg la greu si sar la stranut. Tot galbeni sunt si la noi. Aseara s-a trezit la 2 si da-i supt, tras muci, kk, spalat, supt, supt, supt de nu mai puteam de sani, pana la 5.30. I-am facut niste lapte praf, am zis ca poate-poate se satura si se culca. De unde, vorba Andreei: ochii cat cepele. I-am dat iar san intinsa si am adormit. Ea nu stiu la cat o fi adormit ca la 6.30 cand m-am trezit eu dormea si ea. Colicii nu prea ne-au mai suparat aseara. Cateva scanceli si incovrigari si atat! In schimb n-avea don'soara chef de somn la cat a dormit ziua.
Bine ca a scazut febra piticei tale. Si mie mi-e tare frica sa nu faca febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!
Felicitari Kytana si Vicky!! Sa va recuperati rapid si bebelusii sa va aduca numai bucurie !

Adina, imi pare tare rau de catelusul tau, hernia de disc se poate rezolva pe mana unui medic foarte bun si apoi cu recuperare intensa. Sper din tot sufletul sa se gaseasca rezolvare pentru sufletelul mic cu blanita!
Mami Ilinca sanatate multa si catelusei tale si sa stea cu boticul departe de ce nu trebuie sa pape.
Si la noi prin cartier se obisnuieste sa se puna otrava si noi stam cu ochii in patru cand iesim laplimbare.

In rest noi suntem bine, crestem, ceva bazdaci din cand in cand care se rezolva cu coli calm, chef de joaca si uitat pe pereti, tinut in brate ca deh acolo e cel mai bine!

Va pupicesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna dragi mamici si burticute!

Kytanutz, felicitari pentru bebe Luca! Sa te recupereze rapid, sa ai mult laptic si un pingu sanatos!

Vicky, felicitari pentru bebe Victor! Multa sanatate, recuperare rapida si laptic din belsug!

Ce putine burticute mai sunt Fetelor, va tin pumnii s-aveti parte de o nastere usoara!

Dragi mamici, eu n-am stiut de trecerea treptata de la lp vechi la lp nou, iar noi am trecut de la topfer la nan asa, brusc Totusi, bebele nu s-a comportat ciudat. Adica el are demult probleme cu scremutul. Mereu se chinuie sa faca cacuta si scanceste. Poate nu tolereaza nici topferul, nici nan-ul? Ideea e ca face greu caca, dar face in fiecare zi si nu e tare. Ar mai fi alte semne cand un bebe nu tolereaza laptele praf? Mie, din fericire, bebe Matei imi bea de la san fara probleme, nu mi-l refuza. Uneori chiar simt ca prefera sanul, nu biberonul.

Anidaz, nu stiam ca cei de la dm au laptele lor praf. Eu numai produse de la dm folosesc pt cel mic, scutece, comprese, servetele umede, gel de dus... Cat costa lp de la dm?

Mamicute, voiam sa va mai intreb cum aplicati crema dupa ce schimbati scutecul, doar pe fundulet sau si pe zona intima la baietei?

Mami de brotacel Matei

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Felicitari Kytana, sa fiti sanatosi amandoi!

Moro multumim mult, eu is mai grasuta asa dar o sa slabesc eu pana la urma!

Madalina i-am facut masaj la ochisor si i-a trecut de tot, nu mai are nimic. Noi am fost un caz norocos zic eu. Sper sa nu mai apara!

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Salutare,

Va multumesc ca mi-ati actualizat datele in prima pagina. Am omis sa spun ca bebelina se numeste Diana Stefania.
Foarte bune sfaturile. Le-am incercat pe toate. Prima data a mers un supozitor, a doua oara cereale cu iaurt (astea functionau la mine in general, dar nu stiam daca am voie sau nu) si acum mai vedem...tre sa ajung sa cumpar prune!

Elfica, chiar ma gandeam la tine...
moasele sunt primele care se prezinta. au un rol important: fac poze si filme in timpul operatiei! dupa care ele sunt doamnele cu calmantele, asta daca nu ai cateter, ca atunci vine anestezistul sau asistenta anestezistului cu drogul necesar. eu l-am avut ca anestezist pe dr Ciobanu si a fost de nota 10, a venit de 1 000 de ori sa ma intrebe cum ma simt, si sa se asigure ca mi se fac dozele necesare...
pe mine de fapt m-au enervat nu moasele, ci infirmierele de a doua zi. cele care trebuiau sa vina sa scoata sonda, sa ma imbrace si sa ma ridice in picioare...la ora 6 dim mi-=a spus dr ca pot sa plec sus la bebelusi, insa doamnele infirmiere abea la 12 au avut timp sa vina la mine sa faca ce trebuie...intre timp a venit dr meu sa ma ridice din pat de doua ori, sa ceara in mod expres sa mi se scoata sonda etc...
si am mai avut o experienta urata la externare: dupa ce dr mi-a spus ca eu pot sa plec, dar depinde de bebe, m-am dus la camera in care stateau dr copiilor. i-am intrebat cand o poate vedea cineva pe fetita ca sa stiu daca plec acasa sau nu. era dimineata, si mi-au spus sa astept ca or sa vina dr sa vada copii...si am stat in camera pana pe la 12...cand mi-am luat fetita si m-am dus, din nou la camera in care stateau cativa dr / asistente pe acolo...le-am zis din nou ce vreau, si toate erau foarte contrariate cum de nu a venit nimeni, la ce salon sunt?! de la ce etaj?! ca la mine nu e salon 2, dar nici la mine, poate e la nu stiu ce dr, dar stai ca nu este nici la el...m-au trimis in salon si a venit in 10 min o dr (Grecu), tinerica si foarte amabila, care ne-a spus ca putem pleca.
insa, sa nu plecam pana nu vine cineva sa ne faca vaccinul de tbc...bine...apare o asistenta sefa care imi spune ca ea nu a stiut ca mai e cineva de vaccinat, si nu mai are vaccin, si daca deschide alta doza doar pentru mine prapadeste o gramada de vaccin pt ca dintr-o doza se vaccineaza 20 de copii si ea acum nu are decat 3...si sa vin in alta zi...ok, m-am dus vineri si am rezolvat si treaba asta...

in rest, calmantele au fost tare misto,...fata de cezariana din 2009 facuta tot la filantoropia, acum m-a jenat durearea in prima noapte doar vreo 3 ore... dupa care dimineata ma puteam misca singura in pat, de pe o parte pe alta, si cand m-am pus in picioare am putut sa merg drept, normal...fara sa am dureri...in 2009 cred ca am ajuns la stadiul asta dupa cateva saptmanii bune...
eu doar un paracetamol am cumparat a doua zi dupa cezariana, ca sa nu ma mai intepe cu acul (l-am trimis pe sot sa cumpere)
ergomet nu stiu ce este...

nu stiu care este treaba cu dr mana a doua...in sala de operatie, pe langa dr meu au mai fost 2 baieti, care au taiat si ei pe acolo...dar nu i-am vazut nici inainte de operatie, nici dupa, prin urmare nu am cotizat la ei. au radio in sala de operatie (deci ai ce sa asculti ca sa nu te plictiseti :) )

cat despre hainute...in ziua in care am nascut, la ora 3 (cand a inceput programul de vizita) a dus sotul 2 costumase (de alea cu maini si cu picioare), 10 pampersi, bepahtehn, servetele umede. de a doua zi de la 12, cand am ajuns sus, mi-au adus beblusa, cu toate cele predate si am mai avut nevoie de inca 2 randuri de haine...asa ca eu zic sa iti iei mai multe hainute pt bebe, ca se mai murdaresc de pipi, sau de laptic si mai trebuie schimbat.

si mi-a fost teama ca bebelina nu v-a putea suge, ca este prea mica...insa gurita aia mica, cand se deschide se face foarte mare si poate sa prinda tot sfarcul care nu are cine stie ce forma...
mameloanele de silicon nu m-au ajutat deloc de data asta, bebelina nu le poate apuca...

cat despre bebe, se comporta exemplar pana acum...suge, face caca si apoi doarme 3 ore...m-am obisnuit cu ea, nu mai imi este frica ca se rupe in doua...aseara am facut baita fara sa mai urle...imi este groaza de buricul ala negru si urat...abea astept sa cada, ca nu ma pricep sa am grija de el...are un piciorus cu "tavalug" sau nu stiu cum se numeste, adica nu il tine cum ar trebui, dar o sa vedem ce ne zice pediatrul.

BRAVO KYTANA!!! ce bebe mare! sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Stella iti raspund repede doar tie ca nu am timp .
Laptele este in cutie de carton cu doua pungi a cate 300 g si costa 22,99 /cutia,scrie pe ea bio si asta m-a atras.Si e pe numere,pentru noi nr 1, clar.

Mergi la inceput