Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Olivette spune:
Kytanutz draga, felicitari!!! Refacere rapida! Ma bucur ca a reusit dl. pingu sa rezolve cu toate actele.
Elfica, sotul meu e nascut pe 13 asa ca noi nu credem in faza cu ghinionul. E doar o zi ca oricare alta.
Felicitari Vicki!!!
Bob, si noi de-abia asteptam primul Craciun cu mandra. S-ai facem bradul, sa-i punem cadouri sub el..iti dai seama, mai mult pe noi bucuria, ca ea n-o sa inteleaga mare lucru.
Eu am renuntat sa mai incerc sa o pun in patut. Nu vrea si pace! Trebuie ori sa o tin in brate, ori sa stau langa ea si sa o iau in brate ca sa doarma. Azi cand am venit de la dr dormea si a pus-o maica-mea in patut. In 2 minute a inceput sa planga, asa ca a luat-o in brate si a stat asa cu ea vreo 2 ore cat a mai dormit. Smechera!
Si de cand cu fornaiala asta, am pus-o acum cateva zile in patut si dupa ce m-am invartit pe toate partile 10 minute ca o tot auzeam cum face, m-am dus si am luat-o langa mine in pat Acum nu mai poate mami sa doarma fara bb langa ea Si ce daca doarme cu mine in pat? Lasa sa dorama fata linistita si sa se simta protejata.
Olivette spune:
Adriana, esti fenomenala! Pe bune de nu ma intreb cum de afli tu de toate fetele! Chiar ca esti mesagerul odiseei!
Adriana_77 spune:
Olivia eu am fost cu ideea sa schimbam nr de tel pe fb cand Madalina era in spital si nu stia nimeni nimic de ea, eu mi-am scris nr acolo fetele l-au luat si ma anunta, iar de cand a nascut Patricia si eu v-am anuntat ca a nascut, fetele cred ca eu port noroc. Oricum mie imi face placere, cand primesc cate un sms ma bucur de fiecare data. Singura pe care am rata-o a fost Oana ca nu am avut curent si implicit net vreo 45 de minute si v-a anuntat altcineva.
loryd spune:
Kytana – Sa va traiasca pingu mic, sa fie sanatos, mancacios si tu sa te recuperezi repede si sa ai laptic pentru puiut mic. Ma bucur ca proaspatul tatic a rezolvat cu actele si ati scapat de o grija.
Vicki – felicitari – sa va traiasca bobocelul!
Marikaki – ma bucur ca v-ati acomodat repede si bebe e cumintel si mancacios.
Moro_k – daca ajungi da un semn, mi-ar face placere sa ne vedem si sa ne cunoastem si live.
Si burtica lui Teo e tot asa ca o para. Si pe mine ma cam punea pe ganduri cand o vedeam, ca Lory cand era mica era mai grasuta si nu se vedea burtica disproportionat fata de picioare..
Cred ca in seara asta sarim peste baita ca a mancat si acum doarme atat de adanc ca nu cred ca se va trezi prea curand.
Sa aveti o noapte linistita si fara prea multe treziri!!!!
nu_mai_stiu spune:
Kytana,felicitari !!! Bine ai venit pe lume pingu mic ,Luca !!!
In sfarsit visul e implinit.Sa fiti sanatosi,recuperare rapida,mult laptic,bebe fara colici si cuminte !
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)
Olivette spune:
Andreea, si Maya mai face bubite din acelea rosii cu varf alb. Am inteles ca se numeste acneea bebelusului. Eu mai pun laptic pe ele, unele au disparut a doua zi, altele nu. Acum mai are una singura care nu vrea sa dispara.
slimfitmada spune:
kytana felicitari!!! Sa traiasca pingu mic si sa fie sanatos si pe voi sa va ajute Dumnezeu sa-l cresteti frumos!
Vicki felicitari deasemenea! Multa sanatate pentru bb si refacere cat mai rapida!
Si pentru noi ziua aceasta este plina de emotii. Este ziua de nastere a Biancai. Azi implineste 3 ani. Maine va servim cu cate o felie de tort, cand va avea si petrecerea de aniversare.
Intru din cand in cand si va citesc dar nu prea am timp sa scriu. Zilele acestea am intrat mai des sa vad ce face kytana si m-am bucurat cand am vazut ca in sfarsit a venit luca. Chiar ma uitasem intr-o seara la prima pagina si am vazut ca a avut aceeasi UM ca mine la prima sarcina si chiar ma gandeam ca o sa nasca in aceeasi zi cu ziua de nastere a fetitei mele. Ma bucur ca inca o mamica are in brate puisorul mic si drag.
As vrea s-o intreb pe Mirabela daca s-a rezolvat problema cu canalul lacrimal infundat la ochisorul lui Calin. Aceeasi problema o avem si noi. Stergem si punem ser fiziologic. Am facut si masaj. Tu ai mai folosit si altceva?
Noapte buna si numai bine!
nu_mai_stiu spune:
Oli,la al meu sunt multe ... nu una doua...are vreo 5 sub fiecare ochisor,deasupra...si urca cateva si pe frunte.Cald nu e...am 22 grade in casa...afara il scot foarte lejer imbracat
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)
slimfitmada spune:
Andreea pata rosie din frunte o sa treaca in cateva luni. Asa are si fetita mea si a avut si prima. Sotul meu glumea si-mi spunea ca sigur am un surub inuntru de care s-au zgariat fetele . Fata cea mare avea pata si in par, la ceafa. Pe asta mica n-am luat-o la puricat sa vad daca are si ea.
lulutza_1980 spune:
slimfitmada LA MUUUUUULTI ANI FERICITI !!!
sa va traiasca pustoaica si sa fiti o familie sanatoasa si unita !
si fiica-mea are punctisoare galbene ... a avut mai multe sub barbie - am pus crema de care folosesc pentru fundulet ... au trecut f repede ... mai are cateva punctisoare pe fata , dar avem rabdare sa treaca de la sine ...
apropo de ochisori ... si Theodora a avut probleme ( si chiar ne speriasem bine / ramanea ochisorul lipit daca nu o curatam la timp ) ... pe langa ser , am folosit antibiotic -aureomycin . a trecut repede , dar am preferat sa terminam zilele date de medic . acum e ok . cand si cand mai folosim ser .
si fiica-mea are pete . una pe nas , una pe ceafa si una ( care cred ca va ramane ) , pe dosul genunchiului ...
niciodata nu am avut probleme cu dusul la buda . nici inainte de sarcina , nici in timpul si nici dupa nastere ... dar ieri si azi am crezut ca mor cu zile !!!
l-am trimis pe sot sa cumpere supozitoare cu glicerina . la farmacie ( deja ne cunosc) , tipa i-a spus ca nu sunt chiar asa de folositoare daca am fost cusuta ...
si i-a recomandat un gem . un borcanel la 100 g care e pe baza de parafina LANSOYL ,; se ia o lingurita , maxim trei pe zi ; ar trebui sa "inmoaie" totul inainte de a fi ora de chinuri !
tre sa fug ... revin