Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
norma36 spune:
Buna fetelor,
am o intrebare pt cele cu bebelusi la care a cazut buricul.
La noi a cazut dar nu a ramas un buric normal ci tot o pojghita maronie; ati patit asa? sa continuam cu tamponatul cu spirt pana pica si asta?
Merciiiii
stella87 spune:
Anidaz, multumesc, daa, pai pretul e bun si daca e bio, cu atat mai bine. Si daca tot fuge sotul la buc mereu dupa produse din dm cred ca schimbam nan-ul. Poate se regleaza si bebele cu cacuta. Azi i-am dat trei lingurite de ceai de musetel preparat cu zahar, indicatia pediatrului. Sa vedem, sper sa aiba efect laxativ. Oricum, a avut efect de somnifer, ca doarme puiul neintors.
Norma, eu cred ca e cazul sa tamponezi cu spirt pana ramane buricul curat. Eu asa am facut. Cateva zile dupa ce a cazut a mai avut cojite maronii, care s-au dus acum
Mami de brotacel Matei
Intimitate de cuplu
lulutza_1980 spune:
norma36 nu te speria . asa e normal . si la noi dupa ce a cazut buricul a fost nevoie sa-l curatam inca vreo saptamana ... este normal , deci nu-ti fa griji !!!
nu_mai_stiu spune:
Hello !
Intru si eu rapid de pe telefon...barbatii mei dorm de vreo 3 ore.Am facut curatenie,am calcat,am pus 2 masini la spalat,am pregatit totul pentru baita lui Andrei si ei tot dorm....
Pentru ca scriu de pe telefon,memoria nu prea ma ajuta sa raspund la fiecare in parte,dar fac si eu rezumatul....
Bb meu are pata si in frunte si dupa ceafa.
Buricul si la noi a avut cojita dupa ce a cazut si am continuat sa-l tamponam cu alcool medicinal,iar dupa ce a trecut cojita a sangerst,chestie care pe mine m-a ingrijorat si il tamponam in continuare si apoi pudram cu baneocin...
Luni ma duc la pediatru,bubitele sunt nasoale.Spui ca e batut cu urzica.Am luat azi ceva de la farmacie si l-am dat.
:( nu mai stiu ce s-a scris
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)
Olivette spune:
Stela, daca zici ca face kk zilnic si e moale, atunci nu e constipat. Constipat ar fi daca ar face gen cacareze si la interval mare. Si Maya face o singura data pe zi, uneori, rar si la o zi jumate sau 2 si tot moale. Mie pediatra mi-a zis ca e normal de la kk la fiecare masa pana la kk o data la 3 zile.
stella87 spune:
Incredibil ce efect laxativ au avut 3 lingurite de ceai de musetel. De obicei, cand facea caca trezea tot blocul. Stiam dinainte cu cateva ore ca vrea sa faca nr2. Se scremea, plangea, dadea din picioare, asta si in timp ce alaptam, ceea ce ne facea mesele cam grele, cu multe pauze de pus pe umar, sa-i mai calmez burtica. Intr-un final facea si cacuta si urmau cateva ore de liniste si pace. Dupa, incepea din nou chinul. Ei bine, azi dupa ce a baut ceiuc a dormit 3 ore si acum, cand i-am dat jos scutecul, ca am facut baita, surpriza, facuse cacuta!!! Nici nu l-am auzit scremandu-se. Si am stat cu el in camera cat a dormit. Dupa baita a supt linistit de la san, iar acum doarme din nou dus. N-a mai dormit 3 ore legate de vreo 3 zile, sa vedem acum cat o sa doarma
Andreea, ce harnicuta esti! Eu in afara de bebe nu fac mai nimic. Mama soacra gateste, eu doar mai spal vase si bag la masina hainutele lui bebe. Si chiar simt ca nu mai am energie pentru altceva. Dar bebele nici nu a mai dormit cum trebuie in ultimele zile, n-am reusit sa dorm 2 ore legate si am dormit numai cu el langa mine in pat, deci nu prea profund. Dar sper sa ne reglam si noi cu somnul, daca ne trece stomacelul.
Maine implinim si noi o luna, iar luni mergem la pediatru sa vedem cat am luat in greutate si inaltime
Mami de brotacel Matei
Intimitate de cuplu
stella87 spune:
Olivia, eu am vorbit cu medicul pediatru la tel si i-am zis ca se chinuie sa faca caca, plange, se screme... Nu i-am zis ca ar fi constipat, mi-am zis ca daca e zilnic si moale nu-s probleme, dar nu stiu de ce se chinuie asa de tare cu cateva ore inainte. Clar ceva nu-i prieste. Si tocmai de asta mi-a zis medicul sa-i dau 3 lingurite de ceai de musetel, sa iasa mai fara chinuiala, si pare sa functioneze. Mi-a mai zis ca zilnic sa-i introduc termometrul cu cap flexibil in zona cu pricina, sa i se formeze reflexul de a face si treaba mare, dar recunosc ca n-am avut curaj :))
Apropo, tu ziceai de cacuta verzulie ca e semn ca nu se hraneste cat trebuie? Ca azi cand a facut caca dupa ce i-am dat ceai a fost nitel spre verde... Luni la medic o sa intreb, sper sa fie ok.
Mami de brotacel Matei
Intimitate de cuplu
Olivette spune:
Da, Stela, numai ca la noi toate scaunele erau verzi. Vezi ca un scaun normal se poate colora in verde daca sta mai mult in pampers. Poate asta e cauza la voi, mai ales ca nu stii cand a facut.
Bob_Pixel spune:
Neata !
Am primit un sms de la Kytanutz : "Pupi multi pentru fete! Maine ma externeaza si sper sa intru sa le salut!" Si mai zice ca o asistenta l-a tras pe bebe de la tzitzi si i-a facut rana pe sfarc, care sangereaza. Ma intreba daca sa mai continue cu alaptatul. Eu din ce stiam si am mai citit si pe net si chiar aici la cineva e ca, din nefericire pentru durerile ei, va continua alaptatul cu acel san, chiar daca e ranit.
Va pupam si noi, trebuie sa o sterg fuguta, cineva e scandalagioaca rau.
Mami de dragonita Iris !