Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Kytanutz, te asteptam cu mare drag sa ne povestesti cat de pufos e pingu jr.

In legatura cu sanul ranit, tipa cu care am fost eu internata in salon avea aceesi problema si neonatologii de pe tura ii ziceau sa foloseasca pompa la sanul ranit si sa alapteze la celalalt.

Mami de brotacel Matei

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Olivia, nu stiam ca se face verde daca sta mai mult acolo :)) Pai ar fi bine sa fie asa Din pacate, azi la 4 dimi ne-au revenit problemele cu cacuta, iarasi s-a sremut saracutul. Pana acu o ora a scancit si a plans. L-am tot luat in brate, leganat, papat ca sa-l calmam. Nu stiu daca sa-i mai dau musetel. Intreb maine la doctor cat am voie sa-i dau.

Mami de brotacel Matei

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Kytanutz, trebuie intr-un fel sau altul sa scoti laptele si din sanul ranit. Eu aveam rani la ambii si am alaptat-o in continuare. Intr-o saptamana s-au obisnuit sfarcurile, dar Garmastanul era la greu pe ele. Ce asistenta idioata!!! Bine ca mergi maine acasa. Imi pare rau ca-ti pleaca sotiorul maine, sper ca vine mama ta sa te ajute, ca ai nevoie la inceput, macar sa-ti faca de mancare.

Am avut show cu motata de la 5 la 8, tot sugea, se scremea, plangea, dadea din picioare la greu si sugea intr-una. De atata smotoceala pana la urma a vomitat, de am zis ca gata, o las sa planga, n-o mai pun la san. N-am rezistat mult, evident, ca nu puteam s-o las asa. Am pus-o la san, s-a calmat si in 5 minute a adormit pana la 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salut fetele !

noi am facut noapte alba ! zombii sunt mici copii pe langa noi !
e prima noapte nedormita . pe la 1 a inceput sa planga de foame ; i-am dat papa si a adormit . speram sa se intample ca in fiecare alta noapte : sa doarma pana la 5 sa ceara papa si sa adoarma din nou pana pe la 9 ... da' de unde !!!

pe la 1,30 s-a trezit cu niste fete de durere ca nu mai stiam ce sa fac . nu plangea , dar se "vaita" cu cu scancete de se inrosea toata . in decurs de 10-15 min a facut de doua ori kk . zic : stai ca-i bine , ca poate facea asa de durere de burtica .
si dau sa o schimb de scutec si imi vomita cu jet tot ce a mancat in seara aia !!! a golit stomacul .
am asteptat putin ( am lasat-o pe ea sa-mi spuna cand ii este foame ) si i-am dat lm ... s-a foit si s-a chircit toata noaptea ... fara urlete , doar scancete .
o vedeam cum sufera , mai ales ca nu a mai reusit deloc sa doarma ; undeva pe la 6-7 a vrut din nou papa si a reusit sa adoarma ...

inca face gaze si se chinuie , dar reuseste si sa doarma cate o ora ...

voua vi s-a intamplat asa ? ce ati facut ???

cireasa peste tort e ca mai are si nasul infundat si mai refuza sanul si pentru ca nu poate respira !

trebuie sa-mi fac griji pentru ca a vomat cu jet ? astept sfaturi !

pup toate fetele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Lulutza, stiu ca vomatul cu jet e pb cand se repeta. Daca a fost doar o data accidental nu te ingrijora. Si noi ne luptam cu mucisorii. Pune-i ser fiziologic si vezi daca e aerul prea uscat in casa. Eu mai nou usuc hainele la ea in camera ca sa fie umezeala.

Acum l-am triius pe sot sa cumpere un calorifer electric. Sunt 21 grade in casa si daca deschid geamul sa aerisesc se face frigider. Si sa stau asa fara aer curat nu pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

Olivette dormim in aceeasi camera toti trei . pana la sase luni sper eu sa fie ok , dupa o vom lasa singurica in camera ei .
eu pun un prosop gros pe calorifer si toata noaptea deabia daca se usuca ; in plus in fiecare seara deschid geamul vreo 15-20 min iar aici plou si e umed , deci si textura aerului e mai umeda . ser ii pun de fiecare data cand ii curat nasucul si asta se intampla dimineata s seara inainte de culcare ... doar ca am observat ca nasul e curat si doar in anumite pozitii se aude harcaiala urata ... dar daca e asa , refuza sanul !

si eu sper sa nu mai vomite asa urat ... stiu ca toate se rezolva , imi este doar mila daca sufera ... mai bine spus nu suport sa stiu ca este ceva ce o doare !!!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

lulutzasi Paul a vomitat astazi in jet, numai ce mancase si in 5 min a decartat, era cald laptele :). Eu personal am un ghimpe mare in inima cand vad ca vomita asa, dar daca nu se repeta incerc sa nu ma impacientez. Paul cere sanul destul de des, la ora maxim 2, niciodata nu rezista mai mult de 2 ore nemancat si cand mananca e destul de lacom si de aceea e posibil sa dea inapoi ce suge in plus. EU pana acum nu l-am cantarit sa vad cat a luat in greutate, simt ca e mai greut si mai "inchegat" (maine face 3 saptamani), dar voi merge abia la o luna la medic pentru cantar si alte verificari . Ce povestiti unele dintre voi ca se trezesc noaptea la 1 si apoi la 5 sa manance mi se pare vis, Paul se trezeste la 2 ore sau chiar mai putin. In prima saptamana se trezea noaptea la 3 ore pentru mancare, acum la 2 asa ca noaptea noastra e destul de agiata cu tot cu schimbat, uneori schimbat si hainele, pus in pat, plans, luat inapoi din pat si tot asa.
Kytana, poti incerca sa folosesti si aparatorile de san de la AVENT, eu la inceput m-am descurcat greu cu ele dar inca le folosesc la fiecare alaptat pentru ca mi-s sfarcurile foarte sensibile si ma dor daca il pun pe el direct . Ce bine ca mergi acasa, vei fi mult mai linistita in mediul tau prietenos. Dar de ce ti-a luat asistenta copilul de la san???? Nu era mufat bine?
Stela, tu ce produse folosesti de la DM? In noiembrie vine cumnata mea la noi si ei au DM in oras, ma gandesc sa ii spun sa imi aduca unele altele, stiu sigur ca vreau servetele umede, am inteles ca sunt bune.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Hello,

KYTANA: ce asistenta idioata,fetele au zis f bine, eu as incerca aparatorile de san pt cel cu problema, plus compresele multimam si poate sa te mulgi manual intr-un bibi steril, cu pompa doare sigur.

Multumesc pt gandurile bune pt catelusa mea.Trimit si eu incurajari pt ANIDAZ, Doamne ajuta sa gasiti un medic bun pt catelus !

Legat de VOMATUL IN JET, ni s-a intamplat si noua de vreo 2 ori, fix dupa ce a mancat , a facut kk, am schimbat-o si...aia a fost! Mi-a stat inima in loc sincer, dar cred ca e din cauza stomacelului lor mic, plin cu laptic, sfincterul nu e bine dezvoltat si daca s agita sau ii schimbam, apare voma.

STELLA:nu vreau sa te superi pe mine dar eu nu as pune zahar in ceaiul de musetel,daa tot ii dai incearca fara, sigur functioneaza.
kk verde apare daca are colici si se chinue , asta am observat.
Legat de lapticul de la dm, nu stiu de ce dar nu prea i-as da, sunt atatea formule in farmacie, i-as da ceva recomandat de catre medic, parerea mea, nu vreau sa te superi sau sa se genereze vreo discutie in contradictoriu

va pup

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Carmen, asa sunt si noptile noastre. Inceputul fusese bun, cu somnic de 3 ore, dar la fel, s-a scurtat si bebe nu rezista mai mult de 2 ore fara san. Rar mai doarme si el 3 ore.

De la dm am luat produsele babylove (ei mai au si alte produse cunoscute pe care le gasesti si in alte magazine), adica servetele umede (imi plac si le-am comparat cu alea de la dalin si pampers, astea sunt mai umede, chiar il curata bine, se usuca repede pielea si bebe n-a facut niciodata iritatie la fundulet pana acum), am mai luat protectii din acelea pt masa de infasat, comprese cu care il sterg la gurita cand alaptez (absorb foarte bine), scutece (acum am trecut deja la masura 3, pt copii intre 4 si 9 kg si sunt bune, rar a scapat pipi sau caca pe langa, desi astea de masura 3 ii vin unpicut maricele. pielea ii e mereu uscata, mie imi plac, desi alte scutece n-am testat), gel de dus si ulei de corp. Doar uleiul nu e de la babylove, e de la Bubchen si scrie bio-calendula pe el. Uleiul e genial, l-a scapat de cojitele de pe maini, picioare si cap dupa o utilizare si nu i-a mai aparut nicio cojita. Stiu ca le fac mare reclama, dar imi place mult la dm raportul calitate pret. Asa ca ma gandesc sa incerc si lp al lor si mi-ar mai trebui o crema pt fundulet.

Lulutza, imi pare rau ca ati avut asa o noapte grea. Si mie mi se frange inima cand il vad pe bebe cum plange cu sanul in gura, ii e fomica, dar de durere nu poate papa si tot molfaie sanul. Azi s-a chinuit de la 4 dimi sa faca caca... abia la 12 ziua a reusit

Mami de brotacel Matei

Intimitate de cuplu

Mergi la inceput

Mami_ilinca, nu-i cu suparare Medicul pediatru a tinut sa-mi precizeze sa prepar ceaiul cu zahar, nu fara. Nu stiu care o fi fost motivul si nu m-am gandit sa intreb Legat de lp, as ramane pe nan, dar mi-e teama ca nu cumva el sa nu-l toloreze, daca asa de mult se chinuie sa iasa afara O sa intreb medicul. Nici nu stiu cum sa fac, doar sa-l vad ca nu se mai chinuie sa faca cacuta. Ma gandeam ca daca lp de la dm e bio, o fi mai natural si mai prietenos cu stomacelul lui decat formulele clasice din farmacii Abia astept sa treaca perioada asta uracioasa de colici, sa inceapa gangurelile si zambetele...

Mergi la inceput