Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

A nascut _vicki_ natural, fara epidurala. Bebe Victor are 2940g, 49 cm, apgar 9\10 . Mama si bb sunt bine, bebe deja papa san.

mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Felicitari Kytana!!!!!!!!

Bine ai sosit Luca!!

MoRo_K as intra dar nu prea am cand.... acasa sunt ocupata cu Elisa cam tot timpul ca e in faza de catarat si sarit peste si de peste tot si inca nu vreau sa ma las de birou... cred ca o sa nasc aici

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

37+ Ema Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Felicitari kytana , bun venit Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_77

A nascut _vicki_ natural, fara epidurala. Bebe Victor are 2940g, 49 cm, apgar 9\10 . Mama si bb sunt bine, bebe deja papa san.

Felicitari inca odata si noii mamici!!!!!!!!!!

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

38+ Ema Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marikaki spune:

Salutare tuturor!
Felicitari Kytana! Refacere rapida, usoara si mult laptic! Sa va traiasca pingu mic Luca! Sa fiti cu totii sanatosi si sa va bucurati de aceasta formula in 3!
Felicitari si celorlalte mamici care au nascut, sa fie sanatoase si sa se recupereze repede, iar boboceii sa fie sanatosi, voiosi,fara colici si papaciosi.
Iar burticilor ramase, le urez sa aiba parte de o nastere cat mai usoara!
Noi astazi implinim 3 saptamani. Suntem in continuare cuminte si papam Lm.
Felicitari Vicki! Sa va traiasca bebe Victor!
Va pupam dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

ce de vesti bune :)!

Felicitari Vicki! Victor sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

Felicitari Kytana! Ma bucur ca domnul Pinguin a reusit sa-l inregistreze pe pingu mic si ca a fost in tara cand s-a produs minunea! Refacere rapida, un pingu mic sanatos iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Kytana: Sa ne traiesti, mamico, sa iti traiasca toata familia si sa va faceti mari fara problemutze! Te asteptam sa ne povestesti sentimentele avute!

Adriana77: E clar ca esti mesagerul acestei odisei! Cand a nascut Vicky, tot azi? Nu stiu de ce am si eu un feeling ca ma apuca azi sau maine. Nu ar fi rau, mama vine azi la mine, sotul vine acasa de la serviciu si urmeaza week-endul, Iulia e astfel pe maini bune si imi pot aduce si la spital diverse, pot veni la mine etc. Maine nu ar vrea sotul sa se nasca, dintr-o superstitie, ca ar fi nascuta pe 13. Dar e o prostie, nu conteaza. Bine, daca vine maine, ar trebui sa vina pana in pranz, ca apoi pleaca doctorul la munte si ar trebui sa il pun sa faca cale intoarsa, ceea ce nu prea vreau. Daca va fi cazul, Adriana, te anunt :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

39 +

Mergi la inceput

Vicki a nascut astazi la 8:30, Elfica astept un semn, nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca
OANA:cum te mai simti? ce face bobocica? cum ii merge cu lp?

Ana & Ilinca

Noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu!
Sophia creste, ii merge bine cu Topfer si astept sa trec la 1 (ea e acum pe Topfer Pre).Scaun o data pe zi, fara probleme, ia bine in greutate (a trecut zilele astea de pragul de 5kg), deci nu ma plang.
Eu sunt bine, ma simt bine si fizic si psihic si imi vad de tratament...inca 2 ture de chimio si operatie si sper sa se termine cu episodul asta din viata noastra (desi o sa raman pe pastilute vreo 5 ani)

Apropo de schimbatul laptelui praf..precizare: laptele praf se schimba treptat. Nu se inlocuieste brusc, adica trecand direct de la lp vechi la lp nou. Se inlocuieste cate o masura la cateva mese/o zi. Adica mai intai pune o masura de lp nou cu restul de masuri de lp vechi. Se asteapta cateva mese sa se vada cum e tolerat si se mai inlocuieste o masura de lp vechi cu una de lp nou....si iar se asteapta..si tot asa.
Mi-am adus aminte ca am asistat la o discutie despre asta, si vroiam sa va aduc aminte

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Hello,

Raspund pe rand ca am memoria scurta

Mami Ilinca si Oana, Colargolul il cumparase sotul deja cand am scris eu mesajul aseara. Cand sa pun, evident ca nu avea pipeta si eu nu aveam in casa Am improvizat si am folosit recipientul de la serul fiziologic pe post de pipeta.

Ce ma vaitam eu ca nu ii ies mucii deloc, m-am ingrozit cand am vazut ce a inceput sa iasa acum. De aseara si tuseste si azi m-am panicat cand am vazut-o ca tot se ineaca cu mucii din gat si tot fornaie asa ca m-am dus cu ea la doctor.
Din fericire nu au ajuns secretiile in plamani (ca ma obseda gandul asta). E racita intr-adevar (eu de 2 saptamani tot ma feresc de o raceala cand cu ceai cand cu oscilo, dar cand ma ia cand ma lasa si sotul de o saptamana sta la distanta de noi ca e copt...asa ca a avut de unde sa ia raceala micuta). Mi-a dat sa-i pun si Pivalone spray in nasuc.
Mai nou de 2 zile ne bantuie colicii noaptea, asa ca ziua doarme dusa si noaptea ne distram amandoua

Stela, exact asa simt si eu in sani noaptea cand nu ma suge intruna ca ziua. Adica la 3-4 ore. Dupa ce se trezeste si suge trece senzatia. Cred ca asta inseamna ca sunt sanii plini , ca eu niciodata nu imi dadeam seama.

Mergi la inceput