Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Salutare mamici si burtici ...

Am scris un mesaj lung,am facut si nominalizari si l-am pierdut

Nu o mai reiau ca azi is tare indispusa.Prima zi de dupa nastere cand nu am chef de nimic.Micutul e mofturos,vrea numai la tzitzi...o fi puseul de crestere...
Cum il pun la tzitzi,suge 5 minute si adoarme,daca il pun in pat in cateva secunde are ochii cat cepele....
Azi am inceput si noi picaturile pentru colici...parca se strange,se inroseste,da partzuri...simt eu ca e burtica.Eu ii dau Lefax,ceva nemtesc.

Si ca sa nu mai vorbesc ca parca nu era destul pata aia din frunte,acum i-au mai aparut si un milion de cosulete pe fata...si in special in jurul ochilor si urca pe frunte

Macar noaptea doarme...aseara dupa baita pe la 10 l-am culcat si s-a trezit la 4...apoi dimineata la 7...si de la 7 incepe distractia ...

Sanii si pe mine ma inteapa,deci nu e nimic nasol....

Kytana,cred ca esti deja cu pingu in brate.Imi pare rau ca nu am citit mai repede sa las si eu niste motate pentru tine,ca tu tare draguta ai mai fost cu toata lumea.
Oricum iti doresc recuperare rapida,mult laptic si bb sanatos.

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello hello !
Sunt aici, dar inca nu m-a sunat sotul lui Kytanutz. Poate n-a apucat ea sa-i zica sa ne anunte si pe noi. Sunt sigura ca deja sunt in formula extinsa si sanatoasa. Eu abia a doua zi am sunat-o, recunosc.

Citat:
citat din mesajul lui stella87

Apropo, voi mamicilor care alaptati, simtiti dupa o pauza, cand bebelusul doarme, ca va inteapa rau sanii? Eu simt asa ca niste cutite la baza sanilor. Desi alaptez de o luna de zile, senzatia asta a aparut recent. O insemna ceva?

Stela, problema asta o am si eu si e aparuta cam tot asa, dupa primele 4 sapt de alaptat. Am sanii goliti de beib si totusi ma junghie cutite. Eu masaj nu mai fac frecvent, doar cand se aduna laptic si simt tensiune mare in sani. Beib se ocupa de golit cisterna

Beib doarme si eu stateam si ma uitam la ea. Cred ca vremea ma face melancolica sau ceva, dar sunt asa fleoscaita... Si ma gandeam ca anul asta o sa avem bebe de sarbatorile de iarna si m-au bufnit un plans si-o jale. Adica e de bine, ca avem bebe. (Explicatia de rigoare : Bob trebuia sa se nasca de craciun 2010, dar n-a mai apucat...) Si ma uitam la dragonitza cum doarme si strange boticul ca o pitipoanca si ma gandeam ca peste 2 luni va fi ditamai pufosenia (poate si scapata de colici, Doamne-ajuta!!!!!!!) si o vom pupaci si-i vom cumpara cadouri de Mosu'. Ehhh, na ca bazai iar... sigur e vremea de afara, e asa mohorata ca ma face super plangacioasa. In concluzie, incerc sa zic ca e de bine, ca iata, avem bobocei sanatosi (unele inca ii mai au nitelus la purtator ), dar minunatia este ca multe dintre noi vom petrece primele sarbatori ca mamici (celelalte vor fi duble sau triple mamici) si gandul asta ma face sa chitai de fericire.

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Buna fetelor! Pt mamici am o intrebare, pt viitoare mamici am o urare: sa nasteti usor, indiferent de metoda, sa va recuperati usor si sa aveti bebelusi sanatosi si cuminti.
Intrebarea pt mamici: cand e bebelusul culcat pe spate si e dezbracat, cum arata stomacelul sau burtica? La noi e putin bombat pe laterale, asa ca o para. E ok?
Merciiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Norma, da, asa e si somaleza noastra, are burta guguloatza. Uite, se vede cat de cat in poza.

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput

M-a sunat sotul lui Kytanutz. E mandru tatic de Luca, cu dimensiunile de Mister Bebe Romania : 51 cm / 3570 g / apgar 9. Tati a si apucat sa-l declare pe ultima suta de metri, deci au scapat si de-o grija birocratica. Mami e la reanimare, e bine, atat cat se poate dupa cezariana. O sa primeasca si telefonul mai tarziu si sigur intra sa ne scrie mai multe.

Felicitari, Kytanutz!! La multi ani, Luca!!

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

BRAVO KYTANA! SA FIE PUIUL DE PINGUINI NOROCO SI SANATOS !

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

NORMA:si la noi e asa burtica.
BOB:de Craciun sigur ati scapat de colici, incetisor o sa va adaptati si o sa fie chiar frumos!

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Nu-mai_stiu ne luam de mana...si eu pierdui ditai msg ieri....deeeci o iau azi de la capat!
Mirabelac v-am vazut intr-o foto pe Fb sunteti niste frumosi toti 4!
Loryd bine ca sunteti sanatoase!sa dea Domnul nici sa nu aveti colicuti!Inca ceva eu sunt din Cta...peste vreun an juma cand ne gandim noi ca vom ajunge prin Ro cu bbic sper sa reusim sa ne vedem
Madanan felicitari!!sanatate multa recuperare rapida si laptic mult!sa va traiasca Maria!
Tzitziri voi ce mai faceti?
LuLutza cum merge?de Simonix mai stii ceva?ultima oara era cu Raducu la spital...
Casandralin nu stiam de struguri si buna ideea cu perele :)
Raluca22 sa va traiasca Luca Stefan!Felicitari!
Moni81 saru-mana de urari sa dea Domnul!
Ramonabm mai intra situ cand poti...nu de alta ramaseram 3 si-un cuc in formula 2in1 tu,Elfica si eu :))
Adrianadana condoleante ...si nu te lasa eu sper sa reusesti cu alaptatul!
Mami_Ilinca ce mai face catelusa voastra?Ma intrebai de nume...pe bb o sa-l cheme Giorgos(George) e numele bunicului sotului meu pe care l-a iubit si admirat f mult si e o dorinta veche a lui si ma bucur ca pot sa i-o indeplinesc...pt ca inseamna asa de mult pt el.
Noi am fost ieri la doctor si ne-a spus ca are de toate in burtik bb si sta bine ...doc ne-a programat joia viit la control ...el zice ca sta pana atunci :)...vedem cum o vrea...ne-a zis de luni sa ne punem pe plimbari...noi oricum suntem activi...singura chestie e ca de cateva zile am niste "jene" intre picioare si ma gandesc ca e de la greutate...apasa bbic...inca nu a coborat...nu simt contractii ...de nici un fel...sau nu ma prind eu...iar bb e activ de dimi pana seara :)
Olivette si Mami_Ilinca sanatate multa Mayei, Ilincaisi Anei sa scapati repede repede de raceala...
PaulaFrida eiii ma bucur ca merge totul bine cu alaptatul...vesti d-stea e super sa citesti!
Stella nu-ti face probleme toate disparem o perioada eu zic ca dp prima lunita o sa ne adunam iar
Bob si noi ne imaginam ...ne gandim ca va fi primul Craciun in 3...si nu ne vine sa credem ...primul brad primele cadouri ....
hhehe pana sa termin meg avem vesti de la Kytanuts

Felicitari Kytanuts sa va traiasca bb Luca sanatate multa recuperare usoara!!!

Puuuup toate mandrele si boboceii si burticile!e pranzul ne bagam la papica!

38s5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

FELICITARI IULI!!!FELICITARI SI TATICULUI!!!SA VA TRAIASCA PUIUTUL,SA FIE SANATOS SI SA CREASCA MARE!!!RECUPERARE RAPIDA MAMICO SI LAPTIC MULT!!!

fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

felicitari kytanutz!!!!!! recuperare rapida si usoara!!!
bine-ai venit pe lume pingu mic si drag si mult asteptat luca!!! sa fii sanatos si papacios!!!

noi suntem cu urletele, caca greu, papat o gramada, marait si rasfatat (doarme doar in brate si plimbat)...laptic inca e putin, eu tot sper sa-si mai revina...

pupici, mai vin..

_
Mami de David Gabriel 18.09.2012

Mergi la inceput