Felicitari, Kytana,Ramona_bm!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Olivette spune:
Salutare fetele,
Kytanutz, gata! Vine Luca in sfarsit!!! Nu te intrista pt cezariana. Important este sa fie bb ok. Si eu vroiam sa nasc natural, dar cand la dilatatie 5 au zis ca trebuie sa ma bage urgent in cezariana, tot ce vroiam era sa ma taie mai repede si sa o scoata pe bb si sa fie bine. Multe de aici am vrut natural si am ajuns la ceza si vezi ca toti bbii sunt bine.
Eu a doua zi m-am ridicat din pat ca sa ajung la bb. Iti dau aceleasi sfaturi ca si fetele: cere calmante de fiecare data cand ai nevoie, chiar nu ajuta pe nimeni sa suferi, mai ales seara la culcare cere-le, ca la noi pana dimineata nu ne mai bagau in seama. Sa le zici sa-tj puna in perfuzie sa te tina toata noaptea.,
Eu m-am operat joi, sambata am plecat acasa si primul scaun l-am avut duminica dimi cu 2 supozitoare (asa mi-a zis dra sa bag 2). Seara am mai bagat unul si apoi de luni am facut normal. Prune deshidratate am mancat si eu. De sambata de xand mi-a dat drumul acasa mi-a zis sa mananc normal.
Felicitari tuturor burticilor care intre timp au devenit mamici!
Noua ne dau de cap colicii si mucii. Ma bucuram ca nu are colici noaptea si doarme bine. Aseara cine s-a trezit intruna? si mai statea si cate 2 ore treaza. De vis, ce mai!
De muci sa nu mai zic, ca m-a disperat fornaitul ei. Si ai naibii nu ieseau cu nimic. De aseara sa te tii, a stranutat de vreo 4 ori si la fiecare stranut, sareau si mucii afara. Mai nasol e ca unii erau cam verzulii. Toata noaptea am aspirat la ei si de data asta ieseau. Si sa te tii urlete!!!
azi am sunat-o pe pediatra si mi-a zis sa-i pun Colargol in nas, sa-i dau vitamina C si Influcid (homeopat) de 3 ori/zi. Acum pastilutele de Influcid mi-a zis sa le dizolv in putina apa. Eu nu i-am dat apa pana acum si nici nu vroiam pana la 6 luni. Oare daca le pun in lapte... cred ca nu mai au efect, nu?
lulutza_1980 spune:
salut gagici !
noi suntem bine , inca in stare de anti-chef social / dar macar toate decurg ok !
BAFTA KYTANIA !!!
sa dea DD sa fie totl perfect !
o mare imbratisare de incurajare !!!
noapte buna !!!
Kytana spune:
Of! Nu aveti idee cat inseamna pt mine sprijinul vostru!
Dna dr mi-a spus ca ea a incercat ca e mai bine pt pingu asa si o cred pt ca ea este adepta nasterilor maturale si greu se lasa induplecata sa faca cezariana la rece. Pup dragele mele surate si va imbratisez cu drag.
Evident abia am inchis un ochi. La 5.30 am avut trezirea si mi s-a facut clisma which was not as bad as expected.
Cum ma voi simti mai bine si voi intra in posesia unui mijloc de comunicare va dau de stire sau il rog pe pingu meu sa va dea cumva de veste.
Doamne ajuta!l
Mai suntem o mana si incheiem odiseea, asa ca las multi pupici si incurajari pt noi, codasele odiseei care abia mai avem rabdare sa ne tinem boboceii in brate :*
39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
mami.ilinca spune:
KYTANA:cel mai important e ca o sa-ti tii copilul in brate,indiferent ce planuri ai, daca medicul tau considera ca e musai cezariana , nu se merita pt nimic in lume sa risti sanatatea pinguinului jr !aaaa....si bucura-te de ultimele ore cu Luca in burtica, o sa-ti fie tare dor de senzatia aceea.
OLIVETTE:tocmai vroiam sa scriu cum ne-am distrat asta-noapte, cu muci, aspirat ,mancat putin.Speram sa nu raceasca bobocica dar asta e daca si eu sisora-sa suntem...Ieri am vb la tel cu pediatra si nu avea nimic gandacica,azi o sun din nou si o sa-ti spun ce mi-a zis sa-i dau.
Din experienta mea. caprita mare a racit tot cand avea 1 luna jumate,i-am pus colargol si fost ok, doar sa ai grija ca pateaza si mai ales nu se gaseste la orice farmacie(eu sun inainte la dona sau helpnet).Sanatate multa, multa!
pup fetele
Ana & Ilinca
PaulaFrida spune:
Neata fete dragi
Nu prea pot sa va scriu,citesc tot ce se scrie de pe tel,cand il alaptez pe Roli,dar de scris nu pot cu o mana,sa nu va suparati pe mine ca nu-s prea activa
Noi suntem bine,s-a reglat productia de laptic,prichindelul papa de numa,au inceput si colicile,dar nu-s tare rele,le tinem in frau cu Infacol
In rest vreau sa felicit toate burticile care au devenit intre timp mamici FELICITARI DRAGELOR,SA VA RECUPERATI REPEDE,SA AVETI MULT LAPTIC SI BINEINTELES SA VA TRAIASCA MINUNILE MICI,SA FIE SANATOSI TUN SI SA CREASCA MARI!!!
Iuli draga iti tin pumnii sa mearga totul conform planului,sa te recuperezi repede,sa vina lapticul cat mai repede si pingu mic Luca sa fie sanatos tun si impreuna cu sotiorul sa va bucurati de puiutul vostru
(scuze pt mesajul de incurajare intarziat)
HAI KYTANA!!!HAI PINGU MIC SI DRAGUT LUCA!!!
Merg si eu sa pap niste cereale cu lapte
-ici la burtici,mamici si bebici
Sa aveti o zii cat mai frumoasa
fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012
tzitziri spune:
Elfica, ti-a raspuns Adriana deja, asa ca nu pot decat sa imi dau acordul pe ce a spus ea.Nu am luat nici un medicament de acasa, in afara de pastilutele de oprire a lactatiei, ceea ce la tine nu e cazul.
Olivette, si noi tot cu Colargol suntem.Se gaseste la farmaciile care au laborator - il prepara ei acolo. Atentie cand il cumperi ca sunt unele care au pipeta incorporata (adica, in fine, au capatul ala mai tuguiat sa poti sa il pui in nasuc) si altele care nu au - eu am descoperit fix seara, cand nici nu mai aveam de unde sa iau pipeta separat.Asa ca sa te uiti cand il cumperi sa vezi daca ii trebuie pipeta sau nu.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
stella87 spune:
Buna dragi mamici si burticute
Haideti ca scot si eu capul din nisip si imi cer scuze c-am fost codasa la incurajat burticutele care intre timp au devenit mamici! Dragi proaspete mamici, felicitari si sa va bucurati de fiecare clipa cu bebelusii pufosi!
Vaz ca am intrat la fix sa o incurajez pe Kytanutz! Haide Kytanutz! Iti tin pumnii ca nasterea sa decurga perfect, iar pingul jr sa fie sanatos tun! Nu-i bai ca-i cezariana. Oful asta l-am avut si eu, dar sa stii ca bebe Matei e bine, iar lapticul o sa vina si el. Trebuie doar sa ai incredere!
Fetelor, eu sunt in urma cu cititul si sper sa ma scuzati ca nu nominalizez de data asta. Am avut asa o perioada in care bebe mi-a acaparat toata atentia, iar daca am avut o clipa libera m-am bagat rapid la somnic. Acu sunt asa nedormita, ca bebe nu stiu ce are, dar in ultimele 3 zile n-a dormit mai mult de 2 ore legat. Pe timpul zilei doarme juma de ora, noaptea ce mai leaga si el 2 ore in cazuri fericite. Iar pana adoarme din nou trec alte 2 ore. De papat papa, i-am dat in continuare san plus completare. Cam 3 biberoane de 60 ml pe zi, in rest san. Oricum, nici dupa biberon nu doarme profund. Biberon ii dau doar cand am sanii moi si ma simt lesinata, iar el tot fomila este si efectiv simt ca nu fac fata sa-l mai hranesc. O fi mai mult oboseala de vina decat productia mea de lapte Dar deh, daca nu ma odihnesc productia scade si ea si tot asa... cerc vicios
Noaptea am ajuns sa-l iau cu mine in pat pt ca in patutul lui da din maini si din picioare, isi duce genunchii la piept, se screme, scanceste si, inevitabil, plange (presupun ca-s colicii de vina, ii dau bonisan pt asta). Asa ca il tin in pat la pieptul meu, ii dau san cand se trezeste si adoarme linistit. Conteaza sa si doarma brotacelul calm, mai ales noaptea, asa ca noroc ca avem patul mareSper sa-l pot muta in patutul lui la loc cand or trece colicii.
Apropo, voi mamicilor care alaptati, simtiti dupa o pauza, cand bebelusul doarme, ca va inteapa rau sanii? Eu simt asa ca niste cutite la baza sanilor. Desi alaptez de o luna de zile, senzatia asta a aparut recent. O insemna ceva?
Sper sa ma mobilizez si eu sa mai intru pe forum, mai ales ca mereu m-au linistit si binedispus vorbele voastre Intre timp mai citesc si eu din urma si fac tot posibilul sa revin
Mami de brotacel Matei
Intimitate de cuplu
Elfica spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri, Adriana si Tzitziri! Nu imi fac griji atunci :) Trebuie sa imi caut actele mele, ca pe cele comune si pe cele ale sotului le-am gasit. Ale mele insa nu erau unde ar fi trebuit sa fie si sper sa nu fie de negasit, sa avem probleme la declarat. Am gasit doar copie legalizata a certificatului de nastere, dar originalul ioc. Ma mai uit prin alte parti, sper sa fie...
Kytana: Oare deja esti mamica? Te pupam dulce si speram sa iti revii repede si toate sa mearga snur, sa va scoata tati din spital, sa ajungeti acasa cu bine si apoi sa incepeti o noua viata in cuibusorul vostru drag! Bobuletz, pe tine te anunta prin tel., daca nu reuseste sa intre direct pe net, lasi dragonitza si ne dai de stire sa agitam motatele, da?
Corinuka, tu ce mai faci, sunteti bine?
Lulutza: Ne bucuram ca sunteti bine si stai linistita ca e firesc sa ai o perioada de interiorizare, fara prea multe legaturi cu semenii. Viata in trei e frumoasa, dar si grea, schimbarea e majora si totul are nevoie de acomodare: organismul e cu alta combinatie de hormoni, timpul trece altfel, activitatile sunt altele, totul e diferit. Ai incheiat o etapa, a inceput o alta si te vei acomoda incet incet, imprimandu-i un ritm cat mai pe placul vostru.
Olivette: Nu te stresa cu apa, i-ai dat deja LP si atunci nu mai trebuie sa respecti chestia cu lipsa apei. Aia e doar pentru cei hraniti numai cu LM. Si cata apa ii poti da, ca doar nu iti imaginezi ca bea prea multa... Chiar e posibil sa trebuiasca sa ii dai, ca altfel se poate constipa de la LP.
PaulaFrida: Bine ca s-a reglat productia de lapte si ca ai scapat de febra si alte cele.
Irimell: Ne spui povestea ta, sa vedem cum decurge nasterea in Japonia? Si mai era cineva, dar nu mai retin cine, care zicea ca era cat pe ce sa moara... ne povestesti ce s-a intamplat?
Pupici tuturor!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
39 +
mlhaela spune:
Desi va citesc constant, n-am mai avut energia sa va si salut zilele astea (am a 3-a noapte nedormita - pe cand ma laudam ce bebe cuminte am). Ma mobilizez acuma ca sa-i urez Kytanei nastere usoara, oricum ar fi ea, naturala sau cezariana, un pingu mic sanatos si grasun, iar ei refacere rapida. Desi la ora asta probabil deja a nascut, poate e chiar cu el in brate.
Stella, exact ca si Matei reactioneaza si piciu` meu - si eu tot Bonisan ii dau, dar de azi vreau sa-l schimb pentru ca e clar ca nu prea are efect. Mai tarziu il sun pe medic si cand vine tati acasa de la servici ne aduce.
Va pup si sunt cu gandul la voi.
mami.ilinca spune:
OLIVETTE:nu e nicio problema , cred dc ii dai o lingurita de apa, mai ales ca papa lapte praf...oricum stiu ca produsele homeopate a tb dizolvate pt bb in ceva de plastic, nu in lingurita metalica. Sa nu te sperie dupa ce-i pui col.secretiile vor deveni galbui-portocalii, se coloreaza de la medicament, nu inseamna ca s-au suprainfectat mucisorii.
OANA:cum te mai simti? ce face bobocica? cum ii merge cu lp?
Ana & Ilinca