URASTE-TI BAIETELUL!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai elocvent de atat nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Subiectele pierdute se datoreaza problemelor de ieri (vezi Anunturi tehnice).

Raza, nu e ok exprimarea. Aici nu-i vorba de avertismente sau alte "pedepse". E vorba de "staif". Sunt sigur ca nu mergi intr-o crasma sordida, pentru ca sti cam ce lume e pe acolo, cam care-i limbajul. O sa alegi un restaurant, unde e lume pe gustul tau. In afara de mancare si bautura (care pot fi in ambele locuri egale), ai nevoie si de o atmosfera placuta.
Forumul nostru este un restaurant select. Cu totii ne dorim asta. Atrage lume buna. Cei cu alte aspiratii nu-s agreati de restul lumii.
E simplu.
Sunt sigur ca ai nimerit forumuri unde te injura si de mama. E treaba lor, daca accepta. Aici e altceva. Ne straduim sa fie altceva. Nu-i totul perfect...dar ne straduim cu totii.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

O opinie si o poveste trista http://kariokaspot.blogspot.de/2012/10/uraste-i-pe-toti-dar-cumpara-le.html .

Absolut !scurt si la obiect!

Ma bucur ca exista lume,care ne sustine!
Mai grav este ca deja au inceput sa apara si in presa aceste campanii,in ziarul clik pt femei de ieri si la radio!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Am scris ieri un mesaj si a disparut. Incerc sa scriu din nou.

Autismul nu este vindecabil, face parte din copilul meu. Nu pot sa urasc copilul pentru ca nu are nici o vina ca asa s-a nascut. Nu pot sa urasc autismul pentru ca e parte din copilul meu.

Mesajul reclamei este extrem de daunator pentru autisti, ei trebuie urati pentru ceea ce sunt . Eu imi cresc copila si o invat sa fie mandra de ea, sa nu ii fie rusine ca e pe spectru autist.

Idiotii astia cu pastilele lor cu apa de ploaie transmit un mesaj foarte intolerant la adresa autistilor. Nu e suficienta intoleranta in Romania fata de orice iese din asa zisa 'normalitate', mai trebuie pus paie pe foc.

Nu pot sa inteleg indivizii din marketing si producatorii care autorizeaza reclame de genul asta, impreuna cu cei care targheteaza copii si adolescenti si produc atata distructie in vietile lor, numai si numai pentru bani .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Asta-i bine daca a aparut si la radio. Poate fi sesizat CAN-ul.

La ce post de radio a fost reclama?
Trebuie sa stim pentru a face sesizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

O opinie si o poveste trista http://kariokaspot.blogspot.de/2012/10/uraste-i-pe-toti-dar-cumpara-le.html .

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Asta-i forumista noastra minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zala spune:

Mie mi-a placut comentariul cuiva la un articol despre anti-reclama asta de pe un blog: "Daca-ti urasti copilul, da-i suplimentul nostru".

Pe un alt blog se comenta ca nu e originala ideea, ci e o adaptare (tampita) a unei reclame italiene (si asta e socanta la inceput):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yAICB_FsAao

Diferenta e ca in cea italieneasca e limpede ca omul uraste boala si nu copilul.

Gradina-i mare si-n ea sunt multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat din articolul de pe hotnews

" ... campania este profund anormala în agresivitatea si ambivalenta ei si, dacs cei de la Secom ar avea un dram de bun simt, si-ar recunoaste greseala si ar retrage-o chiar acum "

http://medlive.hotnews.ro/nu-ne-uram-copiii-punct-ro.html

Edit diacriticele.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Bine ca au scos clipurile alea. Nici n-am avut puterea sa le vad/ascult, doar le-am citit si mi-a ajuns.
M-a durut sufletul cand le-am citit, partea de inceput cu "uraste..."
Am avut si eu bunic cu Alzheimer, cu l-am urat, Doamne fereste! si nici boala asta pacatoasa, mai bine zis, am luat- ca atare... Am incercat sa facem tot ce-i posibil omeneste pt el...
La fel, ajunsese de nerecunoscut fata de cum era (cand eam eu mica si mult dupa aia, era un om perfect normal, doar in ultimii ani de viata a avut boala, care a avut de fapt mai m ulte stadii), uitase tot (in evolutie, de la lucruri marunte, cand te intreba de multe ori acelasi lucru, pana la chestii vitale), ajunsese sa plece de acasa pe strazi si in final ajunsese la faza in care nu mai stia sa se intoarca (si atunci i-am acordat ingrijire de specialiatte la un centru privat care se ocupa de astfel de probleme, riscam sa dispara si sa nu-l mai gasim)... De aia clipul m-a dat peste cap, si nu numai de aia... m-a durut cand am auzit partea cu "uraste" . Ca asa nici bunicul nu prea mai stia cine sunt, unde sta, ce-mi place, nu a apucat sa-mi cunoasca fetele in adevaratul sens al cuvantului (desi fizic era in viata)..
Ma doare cnad stiu ca dintr-un om onorabil, cu studii, functii de raspundere la locul de munca, familie, a ajuns in final de se "degradase" asa...dar ura nu si-a avut locul defel...

Vio a explicat bine pe partea de marketing, cu atingerea unui target, sensibilizarea unor "zone", dar per final, a iesit rat de tot

Scuze, m-=am intins!

PS: Mihaela, felicitari pt progresele lui Mihai! Iti doresc sa evolueze si sa recupereze cat mai mult posibil, lucru care s-a si petrecut pana acum!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Monicabo,multumesc!

Viviana,din pacate,n-as putea preciza la ce post de radio s-a difuzat(o persoana i-a scris unei mamici ca a auzit si la Radio,fara a preciza postul-in cadrul campaniei de FB),insa in presa scrisa a aprut in ziarul click pentru femei din 5 octombrie!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput