URASTE-TI BAIETELUL!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Cu greu am rezistat pana la finalul "reclamei". Pur si simplu am incremenit.

Cine e atat de...bou sa aprobe mizeria aia???

Mai boule, TU AI COPII? Ai MAMA si TATA? Ai FRATI sau SURORI?

Edit: Daca pentru cele de mai sus imi voi lua vreun avertisment, chiar nu o sa ma supar. Macar atat sa pot sa spun cu voce tare...

DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sincer, cred ca au luat in calcul doar promovarea... atragerea atentiei, sa se vorbeasca despre produs..iar explicatia pentru cei revoltati va fi una din carti... 'iubeste-ti ura pe care o traiesti uneori'...

Acum citind si raspunsul spun ...previzibil
Cam ce am banuit: din carti!!
O dau cu experientele oamenilor / si ca urmeaza a doua etapa...un fel de 'revelatie' / din care cei care nu au fost satisfacuti la prima etapa...DAR CARE S-AU REVOLTAT si au dat mai departe mesajul lor... PROMOVANDU-L in felul asta... vor avea o satisfactie la 'ce va urma'... si desigur vor avea impresia ca lucrurile sunt asa... pentru ca au semnalat ei

In opinia mea E O STRATEGIE... dinainte gandita in acest fel.

Daca ar fi avut un scop nonprofit ...i-as fi spus de succes, dar pt ca vor sa VANDA un produs.. E JALNIC

precizez ca abordarea nu e in acord cu genul meu de intelegere si transmitere a mesajelor

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

De dragul Artei

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Edit: Daca pentru cele de mai sus imi voi lua vreun avertisment, chiar nu o sa ma supar. Macar atat sa pot sa spun cu voce tare...

chiar voiam sa-ti zic,sa nu cumva...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

niste tampiti.

unde se pot reclama chestiile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

chiar voiam sa-ti zic,sa nu cumva...

Stai linistita. Nu te cunosc, dar te imbratisez virtual, cu tot dragul, sa mai treaca din supararea provocata de asemenea mizerii.

Multa sanatate puiului mic!

DE VANZARE, PENTRU COPII SI MAMICI. SUPER OFERTE!!!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

am scris si eu de dimineata pe aici,dar vad ca mi-a disparut mesajul in neant..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si eu am scris si s-au pierdut mesajele dupa revizie.

Cred ca nu are sens sa mai spun cit de dezgustata sunt de filmele astea. Mai ales ca in cel cu baietelul acea femeie vorbeste ca isi uraste baietelul. Si nu boala. Asa ca poate PR firmei sa o intoarca ca la Ploiesti de 100 de ori si sa schimbe titlul! Si ca de fapt nu sunt gata sa isi recunoasca greseala o arata pagina de mesaje de pe uraste.ro , unde in ultimele ore au aparut numai mesaje de aparare a campaniei Eu daca as fii facut parte din PRnu le-as fii pus tocmai pe acele doua mesaje, pt ca arata ca populatia target pt aceste video e capabila de ura si dispret fata de oricine nu e de acord cu opinia lor. Sa citam: "Pacat ca publicul din romania e atat de limitat! .... Succes in tot ce incercati sa faceti si ignorati-i pe cei care nu fac diferenta intre a uri boala si a uri persoana… Pt sanatatea voastra mentala " sau "acest timp de reclame ar fi fost apreciate oriunde in nordul Europei, unde oamenii au dreptul la concedii de depresie din cauza vremii si au o mentalitate peste orice balcanic.
dupa 22 de ani de democratie rromanul nu a invatat sa ignore ce nu-i place, ci din strafundul comunismului ce-i curge prin vene are reactia: sa se interzica!!!
reclamele care misca gandirea si sentimentul sunt aur curat. nu am nevoie de acest produs dar daca vreodata voi avea, bazandu-ma pe vidurile exceptionale, aici o sa vin." . Nu zau, Cunieform, ia sa fii aparut o reclama cu "Uraste-ti baietelul pt ca are autism" in Germania, lumea ar fii privit-o din start ca pe o reminescenta nazista (no, poate alte tari nu sunt asa de limitate in gindire ca Germania, dar sunt sigura ca aici nu si-ar permite nimeni sa puna asa o reclama).

Eu numesc asta dezastru PR si daca firma si-ar cunoaste interesul ar trebui sa inceapa cu steregerea paginii uraste.ro . Cum poate cineva sa creada ca prin ura ajungi sa stapinesti boala, este peste putinta mea de intelegere... Au consultat vreun psiholog inainte de a se da asa de mari cunoscatori ai psihologiei oamenilor cu rude bolnave?

Bineinteles ca oamenii cu rude bolave trec printr-o gramada de stari negative. Dar acest mod de abordare e dupa parerea mea gresit. Daca vrei sa fii alaturi de acesti oameni, uite un exemplu frumos : https://www.michaeljfox.org/understanding-parkinsons/supporting-caregiving.php .

Stiti ce mesaj mi-a ramas mie in cap dupa ce am vazut reclama prima oara? "Uraste-ti baietelul si ca sa iti linistesti constiinta da-i suplimentul nostru" ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Ma amuza cum, cei care-s de acord cu campania asta* si, iluminatii de ei, au priceput mesajul profund , mentioneaza ca ei nu au nevoie de produs
Deci cam asta s-a inteles: produsul e bun, dar nu pentru mine. Campania e buna ca e pentru un produs bun pentru altii

OMG, mare e gradina!

Firma a pariat totul pe o carte cu campania asta.

*din ce am citit eu, evident

Mergi la inceput

Un pic pe linga subiect, dar pe mine ma mira ca pt un product care nu a fost testat pt admiterea ca medicament dupa cum spune situl producatorului "These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ", vinzatorii romani au dreptul sa scrie pt ce boli foloseste (de exemplu - imbunatateste functiile cerebrale in hipoxie (scaderea nivelului de oxigen din sange), encefalita, encefalopatie hepatica, autism, hiperactivitate, sindrom Down, scleroza multipla, deficit de atentie, epilepsie, maladiile Alzheimer, Parkinson, SLA, senilitate, ataxie (tulburare de coordonare a miscarilor musculare voluntare), paralizie faciala, etc. Mentine structura si permeabilitatea membranei celulelor nervoase prin stimularea sintezei fosfolipidelor; stimuleaza functionarea conexiunilor interneuronale ) . In Germania nu e voie sa scrii asa ceva pt produse netestate ca medicament si care sunt doar suplimente alimentare. E doar o mirare, nu o critica a produsului.

Mergi la inceput

O opinie si o poveste trista http://kariokaspot.blogspot.de/2012/10/uraste-i-pe-toti-dar-cumpara-le.html .

Mergi la inceput