Clubul "babelor" FIV-oase 64

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Neataaa
La mine pe balcon e atmosfera fierbinte, Gugu e in mari tan[dreturi cu Cocolina care de data asta s-a indragostit de el. A simtit-o inca de aseara si toata noaptea s-a tot dus la cutia ei sa ii faca curte. Nici nu stiti cat ma bucur pt el ca in sfarsit ii raspunde cineva la chemari si are cu cine sa se giugiuleasca.
mady bine ai venit in club si bafta multa maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Neata fetele !
Mada ,ce parere ti-a lasat dr Poiana,banuiesc ca daca ai schimbat medicul nu prea buna .....te intreb ca am o prietena care ma bate la cap sa incerc un fiv cu el .......dar nu areusit sa ma convinga pina acum :)
Lara ,din suflet iti doresc sa iasa un beata mare......mai multe spun dupa rezultat ,oricum eu sunt sigura ca esti graviduta !
QUIAO ESTI MORTALA .....VEZI CA AM NEVOIE DE UN CANAR SA IMI SCHIMBE STAREA!
Eu am vb prin mail cu Vaduva ,se pare ca m-as incadra cu inca un fiv pina in sarbatori ,da ma apucat spaima ...........SAMIRA te inteleg perfect acum ........mi-e frica de esec ........caut tot felul de motive:ca ma va pedepsi DD daca fac acum fiv ,pt ca o sa fie pe timpul postului ......,nu stiu ce este cu mine ...........ma apucat panica esecului ,testarea ar fi chiar cu o zi inainte de craciun ............si imi voi strica toate sarbatorile ,ca poate ar fi mai bine sa fac la anu ,pt anul asta a fost groaznic pt mine , plin de esecuri pe toate planurile .....sunt varza ,NU STIU CE SA FAC !!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

angi,sper sa iei cea mai buna decizie si sa vina bebe!

o zi calda sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Multumesc mult Qiao pentru incurajari si urarea de bun venit succes lui GUGU sper sa o cucereasca pe COCOLINA

Lara mult succes astazi cu Beta

Angelica despre dr Poiana nu pot sa spun ca mi-a lasat o impresie proasta, este foarte experimentat(...si ocupat pe masura) si este destul de scump asa ca pregateste-te pentru recomandarea unor investigatii costisitoare .Am schimbat dr, adica am trecut la Dr. Diakoumakos datorita reusitelor inregistrate de acesta din urma si a faptului ca are o experienta de peste 26 de ani in FIV( mult mai mare decat a dr. Poiana) plus ca mi-a placut foarte tare echipa de la Biogenesis( Maria, Cristina, Laura, dr Zguri si restul), este o echipa minunata de OAMENI in primul rand si apoi de cadre medicale.
Daca vrei o recomandare, programeaza o intalnire la Biogenesis la dr D si o sa vezi ca este un medic extraordinar. Aaaaa era sa uit la Dr Poiana asteptam ore in sir la usa cand ma chema la clinica Mediplus, iar personalul medical de acolo lasa mult de dorit la capitolul Customer Service.

Asa ca draga Angelica asta este experienta mea, sper sa te ajute . Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello girls,
vb poetului (n.r. psalmul lui Arghezi): vreau sa te pipai si sa urlu:"ESTE"!!!

bhcg: 810,90 (ziua 16DPO)
prg: 39.09 ng/ml
TSH: 1.1550

va pupic
_
to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Laaaaraaaa, asa, fetito, asa!!!
Ei, vezi ca am avut dreptate (adica beta mea prevazuta era cam de 10 ori mai mica, dar, na, mai greseste si Mama Omida)?
Doamne, ca nici nu stii cat ma bucur de mult! Hai si cu vreo doua dublari de beta si gata stresu'
Te imbratisez maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Laraaaaaaaaa,bravooooooooooooo!felicitari si Doamne ajuta!este,da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ioi, Lara, cre' ca-s doi....

Felicitari si sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si mai aproape de termen si bebei cuminti si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ana, hoping for double trouble???
no idee, really, dar, astept cu interes, pareri si opinii de la fete experimentate in de-alde "bete" pozitive..

p.s.: girls, seriously, as mai adauga ceva, dar.. sunt senza parole, doar cu a big grin on my face..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bravo draga mea ma bucur din suflet sa fi sanatoasa si tu si bebei

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput