Clubul "babelor" FIV-oase 64
Raspunsuri - Pagina 8
Lara27 spune:
hello,
qiao, dap, recoltez maine si am rezultatul doar luni, la pranz (tocmai, am sunat sa ma edific, si nu e loc de tocmeala); asta e; eu mi-am propus sa raman ZEN..
alex, cervugid ov., ziua 21 cm anterior, timp 7zile, 1/seara; ziua 28-> start cm; ziua 7 cm curent, idem, 7zile, 1/seara pana in ziua 14 (DPO); in continuare, 5zile klion ov, pana la ET;
NoSpa, 1x40mg cu o ora inainte de ET, apoi 1x40mg seara si continuat asa pana acum;
pana la beta cel putin, 10mg pred sunt enough, parerea mea..
girls, va pupic
le: uitat..progynova, doar pastilele albe;
to be continued..
gabyv spune:
Buna fetele
Ce raceala ma incearca! Pfff... am tot we sa imi revin, sper, ca nu am voce deloc.
Astept cu interes "bete" mari
elly_me spune:
SAlutare fetele.
Am intrat sa va urez weekend placut ...
Eu voi lipsi motivat ..
Maine ma duc la dr ... sa vedem ce ne spune .. de ce crede el ca nu s-au dezv. embrionii.. si ce am putea face mai departe ....
|Apoi alergatura multa .. multe cumparele pe ultima suta de metri....
Duminica .. botezul ..
Luni baita de mir ...
Deja ma emotionez
Asa ca luni voi afla direct rezultatul Larei .. chiar sunt curioasa .. 1 bb sau 2 bb.. sper sa aiba 2 ..
Miky.. ma bucur ca ai reusit sa ajungi la sf \Paraschieva...
Am fost si eu acum 2 ani si mi s-a parut fff frumos la IS... si la catedrala...
Pupppp toate fetele ...si va urez un weekend placut ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
QiaoBing spune:
am inviat si eu ! azi am stat acasa, mi-a fost f rau. am facut prostia aseara sa mananc pe fuga, in masina 2 covrigi pt ca lesinam de foame. nu mai avea simpli asa ca am luat cu masline si branza si unul cu visine parca, cu toate ca nu imi amintesc sa fi pronuntat cuvantul visine. cert e ca atunci cand am ajuns acasa avem o senzatie de supra-plin, nici apa nu am putut sa beau, azi dimineata eram cu stomacul beton in partea de sus, cu senzatie de voma, frisoane, o stare generala de moleseala. m-am dus la dr de familie, m-a consultat si spre surprinderea tuturor m-a durut cand m-a batut pe spate in drptul rinichiului stang - fara nici o legatura cu suspectii ficatul sau stomacul - asa ca acum trebuie sa ma duc sa fac o eco. am primit niste pastilute, recomandare sa pap paine prajita si sa beau ceai baby calm (de parca ar fi incaput ceva). dupa ce am lasat o caruta de bani la farmacie mi-am facut curaj si m-am tarat pana la ace. abia am condus, statul pe scaun cu stomacul comprimat era un chin, i-am zis dr a dat din cap "aaa, bila" si mi-a infipt niste ace in plus. dupa 45 de min cand m-am ridicat din pat nu mai aveam nimic !!!! ma apasam zdravan pe toata burta unde cu 45 de min inainte nici nu puteam sa apas usor si nu ma mai durea nimic. [ana sa ajung la masina m-a pocnit si o foameee, ca, de, daca s-a deblocat locul a inceput sa simta ca eu nu mai mancasem nimic de 24 de ore. parca nu imi venea sa cred cat de rau imi era inainte sa merg la dr si cum m-am sitit dupa ace. acum imi pare rau ca am luat punga de pastile, de banii aia puteam sa imi iau ceva gigea.
elly_me spune:
Qiao - super tare ..Cunosc dure3rea de stomac ....N-am dormit 2 nopti din cauza ei...
Sa stii ca azi m-sm gandit ff mult la tine ...
Faceam lista cu ce tb sa iau pt baita de mir .. si pe langa miere, grau, petale flori ... imi tb o pana de porumbel
M-am uitat eu pe strada ... dar nu am gasit nk ..
Am pus-o si pe mama sa se uite si nk...
Asa ca mai am sanse ... maine cand ma duc la Biogenesys trec pe o strada plina cu prorumbei .. asa ca voi opri acolo .. poate gasesc ..
Daca nu gasesc o sa-i spuna mama tatalui meu sa caute .. daca nu gaseste nici el ...
Singura mea speranta este Gugulush ....
Asa ca stai langa tel ... poate te sun...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
QiaoBing spune:
elly pana, fulg, puf, avem de toate, si chiar sunt curate, fara paraziti
In seara asta i-am adus mireasa, pe Cocolina, cea care l-a respins cand a fost in vizita. Sa speram ca de data asta, fiind pe teritoriul lui, o sa il accepte. Cand am ajuns cu ea acasa tot pasaretul dormea cuminte cu paturica pana sub nas, peste 2 ore ma trezesc cu scandal in balcon, a simtit-o Gugu si a inceput sa o curteze. A coborat din pat si pe intuneric s-a dus langa cutia ei si tin-te cantat. L-am dus inapoi la culcare, peste 15 min l-am trimis pe sot, poate e mai convingator, sa il culce. Am zis ca ii fac o surpriza cand se trezeste dim sa o gaseasca in locul oglinzii pe care o pupa toata ziua ... asa ca un Mos Craciun in avant-premiera, dar copilul nazdravan s-a repezit la sacul cu cadouri mai devreme.
Sa speram ca rezist cu nervii maine la ce concert o sa fie.
amaliaro spune:
QiaoBing esti super super mortala al meu a murit de ras si cand i am spus ca elly vrea pana a zis eee sa il jumule gugulush
la toate babutele
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
mady_grasa spune:
Dragi babute,
urmaresc cu sufletul la gura acest forum de mai bine de un an si deabia acum mi-am facut curaj sa scriu.
povestea mea este asemanatoare cu a multor fete de pe aici si anume imi doresc cu ardoare un de mai bine de 7 ani dar pana acum nu s-a intamplat.
Am facut 3 inseminari la Giulesti-rezultat 0, 1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0, FET acelasi medic rezultat0 si acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto) duminica daca vrea Doamne Doamne.
Imi place foarte mult cat sunteti de unite si sper sa imi faceti si mie un loc in grupul vostru vesel. Sunt super de gasca sa stiti si ma uit si la seriale, corespund?
Va pup cu drag si tin pumnii straaaaansssiii sa devenim toate