Clubul "babelor" FIV-oase 64

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Lara astept betaaaaaa! Just to get the confirmation!

Ana bineinteles si Ilinca... Am uitat sa îl scriu si pe asta dupa dizertatia despre h francez

Ari

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Buna dragelor
Azi am fost plimbarete, am fost pina la birou si mi-a prins f bine; am niste colegi minunati care m-au binedispus, am facut si citeva poze ( pina acum nu m-am invrednicit la pozat)
Lara uite asta da veste buna! ma bucur tare, asteptam beta sa vedem citi voinici s-au prins
Daniela sgur nu se va razgandi donatoarea, ai incredere, de data asta va fi bine
Nanne
Sandy multumesc pt gandurile bune, la fel sa iti ajute si tie Dzeu acum apare si inimioara
Elly ce nume frumos va avea fetita ta o sa treaca si starea asta urata si vor veni si vremuri mai bune, ai sa vezi. Distractie frumoasa la botez, sa fii o nasica frumoasa
Many

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

Am vazut ca ai fost la birou, ca ai facut poze si am mai vazut o burtica frumu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hello
scriu si eu 2 vorbe reped epana nu lesina iar laptoapa. abia astept sa cumpar un hd extern sa salvez tot ce am pe el si sa il resuscitez. adorm in fata lui si abia-abia daca mosca ceva. abia am reusit sa citesc 2-3 pagini intr-o ora.
adriana te felicit pt kinderele, sa sta cumintele acolo in burtica cat mai mult, tu sa iti rezolvi micile scartaieli si sa te vadcu ele in brate. abia astept ! poate reusesc sa vad si eu poze cu burtica ... dar unde ?
samira miss u !!!!
daniela sa fie productive donatoarea si sa te vedem si pe tine cu beta baban
Lara de ci ai facut EI si in z21 si 7. wow ! si eu care ma gasisem sa iti dau sfaturi eu nu te felicit, te trag doar de urechi de ce faci pee-test si zici ca esti cuminte cu beta. ce cumintenie e asta ?!? sambata ai unde sa faci si sa iti dea si rezultatul in aceeasi zi sau ne fierbi pana luni ?
sper sa reusesc sa postez inainte sa lesine iar.
fetele + kinderei mai mult sau mai putin surpriza + copchii repede, apasat si pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Mi-a venit si mie CM. Cand socotesc ca e Z1, maine?!

Qiao, ti-am trimis MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Ana,daca ai vazut rosu dupa 18.00 maine e ziua 1
Qiao doamna mea frumoasa,sa ne vedem toate cu un pui in brate.

chiar asa,vreau sa o vad si eu pe Ady cu burtica,pe puiul lui Many si pe Tanase a lui Ari

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Gata, am pus mana pe o laptoapa care stie cine e seful
ana
daniela dar pe Gugu nu vrei sa il vezi ? Maine seara ii vine "mireasa", sa vedem daca se vor place. nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cu 2 porumbei misunand prin casa
Ma apuc si eu de citit din urma pe indelete, mai socilizez in familie si pe urma la nani ca am restante la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna seara, fetelor!

Lara, am studiat cocktailul si am cateva intrebari:

- cum ai luat cervugidul ovule (cat de des, cand ai inceput?)
- ai luat folia intreaga de cyclo-progynova?

Ca sfat legat de No Spa, e util sa fie luat de mai multe ori pe zi, preventiv (sa zicem 2*40mg).

Pentru ca voi fi plecata din Bucuresti si ma voi intalni cu o pustoaica ce frecventeaza gradinita, voi incepe Prednisonul in ziua 5 sau 6 a cm. Inca nu stiu cu ce doza sa incep, oscilez intre 10 si 15 mg. Voi pune si Cervugid ovule.
Am mai tras chiulul la vitamine si alte alea, dar le-am reluat zilele astea.

Astept cuminte beta ta frumoasa si ma dopez .

Bonne nuit, les filles!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_cluj spune:

Lara, eu ma gandesc ca mai faci tu un test azi sau maine inainte de beta, sa vezi a doua liniuta mai colorata de data asta

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, urmeaza FIV2 tot la Polisano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

Lara,asteptam beta mareeee!

o zi calda va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza Fetele!!!!
Sunt tare obosita dar a meritat, am fost la Iasi la Sf Parascheva asa ca m-am rugat pentru toate si stiu ca ne va ajuta.
Lara stiam ca o sa intru astazi si o sa vad o veste buna, fara indoiala vei avea o beta foarte mare, sunt tare increzatoare. big kiss
fetele.

Mergi la inceput