Clubul "babelor" FIV-oase 64
Raspunsuri - Pagina 6
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 in parte (many, toata perioada m-am gandit sa te "imit", sa stii..) |
Eu abia astept "imitatia" si nu numai la bete, ca eu am avut multe, sa fie pana hat departe,departe
5ab1na spune:
femeie acum am citit!
imi statea pe limba sa spun ca-l reabilitez pe PK, dar m-am oprit, spunandu-mi corect ca guru n-avea nevoie de reabilitare si, in nici un caz, de a mea.
mi-am inveselit ziua
va pupizez la maximum. in special pe tine draga mea. bun, trebuie musai sa-mi gasesc o deplasare in cluj sa vin la cafea.
adrianaady spune:
Buna dragelor
Azi am fost plimbarete, am fost pina la birou si mi-a prins f bine; am niste colegi minunati care m-au binedispus, am facut si citeva poze ( pina acum nu m-am invrednicit la pozat)
Lara uite asta da veste buna! ma bucur tare, asteptam beta sa vedem citi voinici s-au prins
Daniela sgur nu se va razgandi donatoarea, ai incredere, de data asta va fi bine
Nanne
Sandy multumesc pt gandurile bune, la fel sa iti ajute si tie Dzeu acum apare si inimioara
Elly ce nume frumos va avea fetita ta o sa treaca si starea asta urata si vor veni si vremuri mai bune, ai sa vezi. Distractie frumoasa la botez, sa fii o nasica frumoasa
Many
aristica spune:
eu am citit pe forum ca la testele astea de pipilica unde iese cea dea doua linie, chiar daca iese slaba, e sarcina. beta o va confirma
daniela74 spune:
yupiiii
ba io te felicit Lara,esti graviduta scumpa mea,oricat de pala ar fi liniuta,e pozitv,bravooo
c`est la vie,pas le paradis
anaasta spune:
Ady, sunt asa de frumoase pozele cu tine!!!!!!!!!!!!!! Se vede cat de fericita esti in ciuda tuturor intamplarilor nefericite si a problemelor din ultima perioada!
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna Daniela, (nu prescurtez ca imi place mai mult asa) ai dreptate, ma imbarbatez ca o sa fie gratis, asa mai pun niste bani deoparte. Ce tare cu donatoarea, deci ai intrat pe ultima suta de metri, tin pumnii sa fie ok pana la capat. Fetelor, am fost la curs de FIV (obligatoriu aici, inainte sa faci unul), ne-au dat si diploma. A fost un curs de 1.5h si o ora de intrebari din public. Cursul a fost dragut, cu filme si prezentari si statistici. Insa inca o data m-am convins ca ce e gratis, nu e neaparat bun. In mare tot ce propun este ori un Fiv clasic, ori un ICSI, trasfera numai cate un "embrion" de Z2, pe restul in congeleaza. Targetul este : 10 foliculi, si transfer de cate un embrion, abia daca ajungi la transferul nr 3 pe un fiv, transfera 2. Cand am intrebat despre MIV si "embrio-glue" bioloaga si-a dat ochii peste cap. A raspuns ca atunci cand este gratis, nu avem pretentii. Din intrebarile funny va spun numai una: "Anestezia locala de la punctie duce la incontinenta? Trebuie sa imi protejez scaunul de la masina?" Cam atat! |
ha,ha,ha,nici mie nu-mi place chiar de loc,dar nu mai pot sa-l schimb(niknam-ul).Si aici pun astia un singur embrio daca ai pana in 37 de ani,eu aveam deja 2 fiv-uri si un fet la activ cand a venit ``gratuitatea``in 2010 si aveam aproape 37 de ani,am plans cu lacrimi de crocodil pe masa si am chemat toti medicii din clinica acolo si tot nu i-am convins,nu au vrut sa incalce legea .
Eu cred totusi ca o sa faca tot posibilul,fiv cu sau fara icsi,depinde de fiecare caz in parte,nu cred ca stia ea bioloaga ce sa-ti raspunda,iar in cel mai rau caz daca tu vrei ceva extra dr.decide si tu poti sa platesti.Asa am facut eu,am luat anestezia profunda si am platit 500 $,ei aveau locala care este gratuit(app .nu am patit-o niciodata ).
Rabdare multa si tutun as zice,dar n-am voie
c`est la vie,pas le paradis
amaliaro spune:
Lara felicitari si sa fiti bine te vreau pozitiva asta e luna ta
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota