Clubul "babelor" FIV-oase 64
Raspunsuri - Pagina 10
velvet spune:
ma bucur ff mult pt tine,Lara.chiar daca nu am trecut prin atatea...durerea si dorinta de bebe sunt adanc in sufletul meu.ma rog sa fii bine
lyly_mar spune:
Lara, eu sunt sigura ca-s 2!!!!!se pare ca expandatii ''este'' cheia succesului
dar ce iti venii de ai facut si un TSH???
Doamne ajuta sa fie bine
Lara27 spune:
girls, thank you, thank you!!
si, asemenea, le doresc tuturor celor in waiting..
deocamdata sunt under shock si nu-mi gasesc cuvintele..
p.s.: huh, vad ca toata lumea vb deja la plural?? (doi, bb-i..)..really??...jeeeezzzzz
p.s.: lyly, n-am mai repetat TSH, de la fiv (aprilie); mi-am pastrat doar tratamentul - eu am eutiroidie (TSH in limite, ATPO poz. si trat. cu L-Thyroxin -> 25mg/zi)..am zis ca, dc tot ma-ntep -> chinuiala mare-> vene "invizibile", sa nu ratez TSH..sunt happy ca a iesit ok, anyway)..
to be continued..
nanne16 spune:
E vivat! Lara
Unul, doi, nu conteaza! Sanatosi si la termen sa va vedeti!
Ti-am zis ca astept Beta, pentru ca lipsa sau prezenta simptom e aleatorie
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
many_bani spune:
Laraaaaa bravo, felicitari , asa da beta, cati embrioni ai zis ca ai transferat ?
Draga mea, iti urez din suflet o sarcina usoara cu final fericit. Uite ai ocazia sa inveti drumul spre odisee insa eu sper sa te mai citim si pe aici
velvet spune:
Lara,daca vrei,imi spui si mie in ce a constat FET ul tau?adica embrionii au fost congelati?exista si alta fel de FET?si ce inseamna endo injury?multumesc mult.sper sa nu te supere intrebarile mele...
Lara27 spune:
velvet, no prob'(de-abia, vb despre lucruri, pe care..le cunosc);
endo injury: este un procedeu prin care se realizeaza o rana superficiala a endo, pt a ajuta in procesul de implantare (se pp ca, citokinele eliberate in cadrul procesului de vindecare, sunt identice cu cele din mom. implantarii; este un procedeu, desi uzual in probleme de RIF, nedemonstrat stiintific);
FET- frozen embryo transfer (adek, in urma fiv din aprilie, am congelat 3 blasto; in urma defreeze au rezistat 2 de cal. 1, pe care i-am si transferat)
many, 2 blasto, grad 1! (al treilea, in urma defreeze era de grad 3 si compromis..)
girls, sar'naaaaaa!!
to be continued..
velvet spune:
Lara,multumesc mult pt raspuns aveam impresia ca mai exista un alt fel de FET in afara de embrioni congelati.ce ma bucur pt tine! cu dr kovacs ai facut,nu?