Clubul "babelor" FIV-oase 64

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ma bucur ff mult pt tine,Lara.chiar daca nu am trecut prin atatea...durerea si dorinta de bebe sunt adanc in sufletul meu.ma rog sa fii bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Lara, eu sunt sigura ca-s 2!!!!!se pare ca expandatii ''este'' cheia succesului
dar ce iti venii de ai facut si un TSH???
Doamne ajuta sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

girls, thank you, thank you!!
si, asemenea, le doresc tuturor celor in waiting..
deocamdata sunt under shock si nu-mi gasesc cuvintele..

p.s.: huh, vad ca toata lumea vb deja la plural?? (doi, bb-i..)..really??...jeeeezzzzz

p.s.: lyly, n-am mai repetat TSH, de la fiv (aprilie); mi-am pastrat doar tratamentul - eu am eutiroidie (TSH in limite, ATPO poz. si trat. cu L-Thyroxin -> 25mg/zi)..am zis ca, dc tot ma-ntep -> chinuiala mare-> vene "invizibile", sa nu ratez TSH..sunt happy ca a iesit ok, anyway)..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

E vivat! Lara
Unul, doi, nu conteaza! Sanatosi si la termen sa va vedeti!
Ti-am zis ca astept Beta, pentru ca lipsa sau prezenta simptom e aleatorie

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Laraaaaa bravo, felicitari , asa da beta, cati embrioni ai zis ca ai transferat ?
Draga mea, iti urez din suflet o sarcina usoara cu final fericit. Uite ai ocazia sa inveti drumul spre odisee insa eu sper sa te mai citim si pe aici

Mergi la inceput

Lara,daca vrei,imi spui si mie in ce a constat FET ul tau?adica embrionii au fost congelati?exista si alta fel de FET?si ce inseamna endo injury?multumesc mult.sper sa nu te supere intrebarile mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

LARA ,FELICITARIIIIIIIIIIIII!DOAMNE CE BUCURIE MARE!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

velvet, no prob'(de-abia, vb despre lucruri, pe care..le cunosc);
endo injury: este un procedeu prin care se realizeaza o rana superficiala a endo, pt a ajuta in procesul de implantare (se pp ca, citokinele eliberate in cadrul procesului de vindecare, sunt identice cu cele din mom. implantarii; este un procedeu, desi uzual in probleme de RIF, nedemonstrat stiintific);
FET- frozen embryo transfer (adek, in urma fiv din aprilie, am congelat 3 blasto; in urma defreeze au rezistat 2 de cal. 1, pe care i-am si transferat)

many, 2 blasto, grad 1! (al treilea, in urma defreeze era de grad 3 si compromis..)

girls, sar'naaaaaa!!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

felicitari Lara!
sunt doi bebei cu siguranta:)
sa fie bine pana la capat iti doresc.

Mergi la inceput

Lara,multumesc mult pt raspuns aveam impresia ca mai exista un alt fel de FET in afara de embrioni congelati.ce ma bucur pt tine! cu dr kovacs ai facut,nu?

Mergi la inceput