Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 25

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Eu la cezariana nu am facut nici un examen pt streptococ; cand am intrebat, dr mi-a spus ca riscul mai mare e la nasterea naturala...si ca oricum la cezariana antibioticul e obligatoriu in protocolul intraoperator...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 29+

La Giulesti se face obligatoriu testarea la streptococ inante de nastere. Asa mi-a spus dna asistenta sefa la cursul de puericultura

Carmen cu 24 s :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Blue este acasa, se simte bine, trebuie sa faca repaos la pat!

lui Matei (15.12.2010) si 25+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Blue sanatate multa si bebe la termen!
Pisigri si nu ti-a dat repaos total la pat? Si eu am un stres cu colul, de-abia astept ziua de luni sa vad cum mai stau.
Danku la mine sigur sunt balauri pe jos. La fel, dr. nu mi-a recomandat sa-mi fac recoltari, eu zilnic am scurgeri galbui, f. f. abundente. Mi-a dat de doua ori tratament cu ovule lomexin si intr-o saptamana problema revenea. sanatate!
Luni am si eu eco de 20 de sapt. Am zis ca nu fac inca morfo, o fac la 24 de sapt sa mai creasca bebe

19+ cu
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua burtici !

Azi am fost cu Maya la camera de garda si-am primit un mare pomelnic cu medicamente , pt raceala , apoi am continuat drumul la Filantropia unde am facut eco si m-am linistit !!! Bebe este bine-merci!!!!........M-am linistit , da nu l-am vazut si eu :-( , decat doctorul!.....mi-a zis : "lasa, ca-l vezi la morfo in toata splendoarea lui!!!! Pai al vad abia la 22s, si l-am vazut 1 singura data la 12s :-( Da , asta e, bine ca-i sanatos si ma loveste zilnic

Danku, ti-am zis ca am mare incredere in doctorul meu, si-l ador, tare-mi place sa vb cu el.....eeee, el mi-a zis sa fac eco acolo, chiar dc o platesc , sa o fac acolo si nu la Iosup!
Si am rez sa o fac acolo, mi-au zis sa aduc adeverinta de venit de la admin.financiara care sa dovedeasca ca nu am venit. Dc nu , se plateste 300ron
Am fost si la admin financiara, luni am hartia.....i-am dat aleia de la ghiseu 10lei si mi-a zis ca mi-o scoate luni

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 18+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Multumesc pt gandurile bune!!

M-a externat ieri, dar trebuie sa stau in pat urmatoarele 2 sapt pana mergem la control sa vedem ce si cum. Cand am plecat colul era lung (5 cm) si nu mai avea aspectul ciudat, semideschis de la internare, dar bb era intors.
In plus, fac tratament cu no spa, scobutil si gnipral doar la nevoie si fier pt ca am si o usoara anemie (mi-a dat in fier special pt gravi).

Conditiile super la RM. Toata lumea super amabila (nu fortat). Ieri dr a venit special la maternitate ca sa ma vada.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am sunat pe Haiduc si a zis sa nu iau nici un antibiotic, chiar daca e vorba de cefalosporine. A zis sa fac irigatii cu Bioclin, timp de 10 zile. A zis ca asta e safe. E vorba de medicamentul asta.
https://comenzi.farmaciatei.ro/diverse/bioclin_multi_gyn_10_tablete-p10019398
Mi-a spus ca pana la 36 de spatamani sa nu mai fac nic o recoltare din col. Fac tratamentul si gata. Stau cuminte.

Fetelor, dar Maggie, mai stie cineva ceva? Scrie pe FB?

Blue ce ma bucur ca esti mai bine.

Pisi multumesc de raspuns. Eu citisem ca trebuie sa fie intre 3-5cm. Si eu incerc sa stau intinsa cand vin de la servici, si sper sa se mai lungeasca intre timp, pana ajung la urmatoarea eco. Sper sa reusesc sa trec de 34 de saptamani, dar asta inseamna inca 10 saptamani.
Asa e cum zici tu, asa stiam si eu. Numai ca eu am mers pe varianta de nastere naturala pana cu o zi inainte de nastere. Asa ca nu a mai contat daca am balaurul sau nu. E important sa nu se rupa membranele.

tweety nici eu nu am simptome. Nu stiu cand a aparut bestia. stiu doar ca in decembrie, lucea de curatenie. Nimic pe acolo.

katy intreaba dr de bioclin. AM citit prospectul si e vorba de bicarbonat de sodiu si altele. Mai spune si ca e safe. Poate iti e si tie bun.

Simi multa sanatate Mayei. AM vazut si eu pe FB ca ti-a dat o garmada de medicamente. Nu te supara pe mine, dar mi se par prea multe.
Referitor la eco, fa cum crezi tu ca e mai bine. Mie, personal, nu mi-a inspirat incredre mare ecografista si efectuarea ecografiei. Eu ma duc si la Adela ca sa fiu sigura, sa stiu clar ca bebe e sanatos tun si ca nu sunt alte riscuri de nimic. In schimb, al 32 de spatamani, ma duc doar la F. Oricum, eu cam trebuie sa fac o eco pe luna ca sa vedem cum e bebe. Am istoric de retard de crestre intrauterina si trebuie sa fiu bine monitorizata. In noiembrie ma duc la Haiduc si il pun sa-mi faca masuratorile, in decembrie la F si apoi mai vedem. E bine ca poti sa stai atatea sapatmani fara eco. eu nu poci.

cu 22+ ... si am trecut de jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citesc zilnic chiar daca nu scriu zilnic. Maggie nu a mai scris pe fb, am vb cu ea pe privat, nu are vesti pentru noi. Ma rog pentru ea si pentru puiutul mic sa isi revina.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 27+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Hello burtici! pe fuguta va spun ca am fost si noi ieri la morfo II la dr. Parvu . Placintica a ramas fetita, deci, Heidi Sofia sa-i ramana numele . Sunt fericita, acum stiu sigur ca am 2 fetite , cu toate ca initial imi doreaam baietel, ieri inainte de eco, ma gandeam ... ce ma fac daca e baietel?

Am retinut ca suntem in grafic cu toate (mai utin caputul care are de 20 de satamani si 2 zile fata de 20 si 4 zile cat avem noi - nesemnificativ dupa cum spunea dl. dr. care a tinut sa recizeze ca v-a purta mai putin la palarie, atata tot !!! ). Avem 360 de grame, o mocuta bosumflata ( deci sigur va semana cu sora-sa), a stat tot timpul cu manutele la gura si a lovit toata ecografia ... in rest, colul este de 4,1 , la suscracinscaia a iesit si acolo totul bine... cam atat.

ce ma preocupa si chiar omoara, personal vorbind, este ca am luat deja 7.5 kg in 5 luni ... asa am luat si la Honey si pana la 9 luni am strans 28 de kg ...

Va upacesc si fug sa fac ceva trebusoara, ca e primul meu week-end liber si m-a apucat gospodareala ... maine pun catsraveti9 la saramura si gogonelr amestecate cu pepenasi, conopida si varza rosie ... e rpima oara cand un muraturi ... pana maine insa, o ciorba de fasole uscata cu ciolan afumat, de care ma voi apuca chiar acum!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuup!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 20+ cu Placintzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_papatot

Hello burtici! pe fuguta va spun ca am fost si noi ieri la morfo II la dr. Parvu . Placintica a ramas fetita, deci, Heidi Sofia sa-i ramana numele . Sunt fericita, acum stiu sigur ca am 2 fetite , cu toate ca initial imi doreaam baietel, ieri inainte de eco, ma gandeam ... ce ma fac daca e baietel?

Am retinut ca suntem in grafic cu toate (mai utin caputul care are de 20 de satamani si 2 zile fata de 20 si 4 zile cat avem noi - nesemnificativ dupa cum spunea dl. dr. care a tinut sa recizeze ca v-a purta mai putin la palarie, atata tot !!! ). Avem 360 de grame, o mocuta bosumflata ( deci sigur va semana cu sora-sa), a stat tot timpul cu manutele la gura si a lovit toata ecografia ... in rest, colul este de 4,1 , la suscracinscaia a iesit si acolo totul bine... cam atat.

ce ma preocupa si chiar omoara, personal vorbind, este ca am luat deja 7.5 kg in 5 luni ... asa am luat si la Honey si pana la 9 luni am strans 28 de kg ...

Va upacesc si fug sa fac ceva trebusoara, ca e primul meu week-end liber si m-a apucat gospodareala ... maine pun catsraveti9 la saramura si gogonelr amestecate cu pepenasi, conopida si varza rosie ... e rpima oara cand un muraturi ... pana maine insa, o ciorba de fasole uscata cu ciolan afumat, de care ma voi apuca chiar acum!

Puuuuuuuuuuuuuuuuuup!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey (17.04.2008) si 20+ cu Placintzica

Felicitari pentru morfo si spor la treaba maine; ai grija totusi sa nu stai numai in picioare ca sa nu iti fie rau si nici sa superi pe bebelina.

Carmen cu 24 s :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Mys joi am fost la Haiduc si mi-a facut eco. El a spus ca bebe are 389g +/-57g. Dupa UM 21 de saptamani si 4 zile. Dupa media ecografiei 21 de spatamani si 3 zile. Marti am fost la morfo de trim 2. Greutate 491 +/-72g. Dupa UM 22 de saptamani si 2 zile. Dupa media ecografiei 23 de spatamani
Deci, ce sa cred? Care a masurat aiurea? Nu pot crede ca bebe a luat 100g in 3 zile jumatate. Asa ca zic ca depinde si la ce ecograf faci.
Fi-mea a fost intotdeauna mai mica decat trebuia.
Eu zic asa, daca Haiduc nu e ingrijorat, nu te ingrijora nici tu. Parerea mea, of course.

Cat ai platit? 175 sau 265?

cu 22+ ... si am trecut de jumatate

Un vot va rugam la concursul Johnson. Se poate si cu contul DC si cu FB.
http://forum.desprecopii.com/forum/voteazapozaconcurs.asp?mode=VOTE&Photo_id=24b186c1-1763-45f7-a69b-0e7d67bd22a9&GroupId=1001

Danku - eu am vazut ca si Haiduc si dr de la morfo au acelasi tip de aparat General Electric Volusion 8 (actual cel mai performant din cate stiu eu), la mine nu au fost diferente asa mari... Eu am platit 265lei, tu ai ramas clienta fidela de la prima sarcina si ai cotizat :))) Ce am observat la el e ca nu iti da analize aiurea de facut dar nici nu iti spune mare lucru. Acum mi-am amintit ca nu mi-a zis cum e placenta, colul.. presupun ca sunt ok altfel ma atentiona de ceva; si mi-a dat sa iau Elevit.
Aspect pe care nu l-am discutat inca cu el, eu tot oscilez intre a naste la Filantropia sau la privat, inca nu m-am decis :((

Eu sunt tot racita, nu am facut febra dar am gatul varza de 4 zile, am inceput sa si tusesc acuma de ma doare burta si o deranjez pe miss .

Cum scriam si pe FB, luni ora 17 eu si Mena mergem la yoga pt gravide la pronatalita http://www.pronatalita.ro/; mai sunt 2 pozitii libere daca mai vrea vreo fata din odisee sa se inscrie

lui Matei (15.12.2010) si 25+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput