ajutati ma (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Histamina, daca l-a luat, degeaba il mai sterg.
Mai peticeste niste greseli si vreo 3 cuvinte intr-o limba straina, si asta e ....

Eu am vrut sa subliniez faptul ca exista reguli nescrise de a cere ajutorul ... probabil fata aia chiar are nevoie de el! Mai cred un 10% ca cel putin partial nu a mintit.

psichoMom .... lasa ca am si io un ex cu pete si am scapat elegant pana acu m-am auto-suspendat din functia de nevasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Fetelor, fiti serioase, la cum scrie si cum se exprima pe forum, chiar si asa fortat gresit sa ne induca in eroare, se vede de la o posta lipsa oricarui talent oratoric.
Daca cineva crede ca de la o idee de 10 randuri lolo poate scrie o carte de succes, e ori naiv, ori amator de telenuvele ieftine. Ca sa scri o carte nu e suficienta o idee.
Ca idei de carti am eu cu duiumul, pe bune. Si cand intr-un moment de plictiseala am zis ca n-ar fi rau sa transform una din ele intr-o poveste, va garantez ca am renuntat dupa prima pagina. Una e sa vezi actiunea in ansamblul ei, si alta e sa o transpui pe hartie intr-un mod in care sa captivezi audienta.

Plus ca povestea in sine nu are nimic spectaculos sau care sa te tina cu sufletul la gura, vorba voastra, sunt atatea cazuri ca al ei, incat doar un talent deosebit de punere pe hartie a trairilor personajelor poate transforma o idee de genul intr-o poveste de succes. Iar talentul ala special, la lolo nu l-am zarit nici macar de departe. Fara nicio suparare

Mergi la inceput