ajutati ma (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Morgano spune:
Lady, poate ca felul in care s-a exprimat Lolo a dus la marile dubii din jurul ei, sa presupunem ca eu sunt ea si scriu pe un forum, pentru ca am nevoie de AJUTOR, indiferent de ce fel de ajutor.
"Buna, fetelor.
Sunt Lolo, am 23 de ani si sunt mama a 3 copii.
Acum cativa ani, din cauza sotului meu, am ajuns sa am cazier si pentru ca atunci aveam deja 2 copii, am primit condamnare cu suspendare.
Ulterior am avut 2 relatii cu 2 barbati diferiti, si am ramas insarcinata, eu cred ca tatal copilului meu Alex este cetateanul spaniol.
Disperata fiind, fara locuinta, job si posibilitati, in momentul acela, decat sa imi ajunga toti 3 copiii in grija autoritatilor, am decis sa il dau pe cel mic cetateanului spaniol si sotiei sale pentru a-l creste ei. Asa am crezut atunci. Acum regret din suflet!
Dupa 6 luni am luat copilul inapoi, este la mine de peste un an, muncesc cum pot si unde pot, ma lupt pentru copiii mei, suntem toti 4 o familie saraca dar ne iubim.
Sunt disperata, cetateanul spaniol, care a recunoscut copilul, il vrea inapoi! Nefiind sigura ca el este tatal si neavand bani pentru un test ADN, va rog sa ma ajutati cu un sfat CUM POT SA NU IMI PIERD COPILUL!"
Asa ceva ar fi sunat altfel tuturor.
Insa atatea fete au scris initial frumos, apoi fiind ironizate si luate in raspsar cu afirmati gen: poate mi-a fost client ca prostituata, poate asa sau pe dincolo, trantite de-a naibii, lumea si-a pierdut bunavointam rabdarea ... increderea, cel putin in faza initiala, pe un forum, e zero barat oricum.
cristoiu spune:
Chiar daca trollo-lolo a inventat povestea asta, ea este cu siguranta (ea, povestea) reala pentru cine stie cite femei. Cunosc un caz cu niste americani care au adoptat astfel niste copii tigani din Romania, ma rog, pe vremea cind erau legale adoptiile internationale, dar mama tiganca i-a vindut. Si in vest se intimpla de multe ori lucruri asemanatoare, multe cazuri de fete foarte tinere insarcinate care cauta ele singure o familie adoptiva pentru copilul lor. Fuse si un film, dar am uitat cum se numea.
In orice caz, o mama care face asa ceva e mai putin de condamnat decit una care isi omoara copilul nou nascut (am vazut ieri la TV doua interviuri cu doi monstri de genul asta si mi s-a facut rau).
Fapt e ca majoritatea au dat sfaturi luind povestea drept adevarata, pentru ca ea ar putea fi. Dar e la fel de firesc ca aproape nimeni sa nu aiba prea multa consideratie pentru femeia presupusa in povestea asta, nu are nici-un fel de merite asa cum a prezentat problema. Dar sfatul cel mai bun a fost dat de nenumarate ori : consulta un avocat. Daca nici de asta nu are bani, poate sa uite de teste adn si alte tichii de margaritar.
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Morgano Lady, poate ca felul in care s-a exprimat Lolo a dus la marile dubii din jurul ei, sa presupunem ca eu sunt ea si scriu pe un forum, pentru ca am nevoie de AJUTOR, indiferent de ce fel de ajutor. "Buna, fetelor. Sunt Lolo, am 23 de ani si sunt mama a 3 copii. Acum cativa ani, din cauza sotului meu, am ajuns sa am cazier si pentru ca atunci aveam deja 2 copii, am primit condamnare cu suspendare. Ulterior am avut 2 relatii cu 2 barbati diferiti, si am ramas insarcinata, eu cred ca tatal copilului meu Alex este cetateanul spaniol. Disperata fiind, fara locuinta, job si posibilitati, in momentul acela, decat sa imi ajunga toti 3 copiii in grija autoritatilor, am decis sa il dau pe cel mic cetateanului spaniol si sotiei sale pentru a-l creste ei. Asa am crezut atunci. Acum regret din suflet! Dupa 6 luni am luat copilul inapoi, este la mine de peste un an, muncesc cum pot si unde pot, ma lupt pentru copiii mei, suntem toti 4 o familie saraca dar ne iubim. Sunt disperata, cetateanul spaniol, care a recunoscut copilul, il vrea inapoi! Nefiind sigura ca el este tatal si neavand bani pentru un test ADN, va rog sa ma ajutati cu un sfat CUM POT SA NU IMI PIERD COPILUL!" Asa ceva ar fi sunat altfel tuturor. Insa atatea fete au scris initial frumos, apoi fiind ironizate si luate in raspsar cu afirmati gen: poate mi-a fost client ca prostituata, poate asa sau pe dincolo, trantite de-a naibii, lumea si-a pierdut bunavointam rabdarea ... increderea, cel putin in faza initiala, pe un forum, e zero barat oricum. |
bravos, Morgano, i-ai dat fix ce cerea, un scenariu credibil si care sa o scuteasca de complicatii...eu sper sa nu si-l insuseasca, sunt goluri pe care tu nu i le poti umple si minciunile nu-i vor fi de folos
lolo-lolo, daca povestea e reala si chiar ai nevoie de un sfat, mergi la un avocat si spune povestea sa cum a fost, cu toate amanuntele, tu nu poti pierde decat daca in instanta vei fi dovedita cu vreo minciuna, fie ea cat de mica
Morgano spune:
Nina, am facut doar un rezumat/extras al celor scrise de ea
Deci in firul povestii nu am niciun merit sau contributie
Marox spune:
citat din mesajul lui cristoiu Si in vest se intimpla de multe ori lucruri asemanatoare, multe cazuri de fete foarte tinere insarcinate care cauta ele singure o familie adoptiva pentru copilul lor. Fuse si un film, dar am uitat cum se numea. |
Juno.
Marox spune:
Morgano, si eu cred ca ii dai mura-n gura cu mesajul tau periat, scris corect; il va posta pe un alt site si-si va atinge scopul - daca urmareste inselaciunea si nu distractia.
psichoMom spune:
citat din mesajul lui Morgano Posibil sa aveti dreptate, o sa cer drepturi de autor |
Vezi sa nu intri la complicitate
histamina spune:
morgano,mai bine dai edit si modifici esential mesajul.eu cred ca deja l-a luat.adica a primit exact ce cauta.
astfeld e persoane cauta forma perfecta pt a fi credibile.tu ai fost f bine intentionanta,dar nu ai avut cu cine.