Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
virgiL spune:
Bineinteles a cazut netul.Apoi s-a facut ora de banana cu branza,acum a adormit tura de dimineata.Sa vedem daca ma lasa sa mai scriu ceva.
MIHA,ELENA,multumesc frumos.
ANITTO,pe net mi-am gasit vedetele.Ce nu gasesti pe net???Si daca gravida am urmarit cu mare nesat Masterchef si am ascultat cu mare drag(si am si votat)Vocea Romaniei,mi-am spus eu in sinea mea ca trebuie sa-i vada plodu si live....Zis si facut,Sotul a pus mana pe telefon si eu pe portofel si am inceput cautarile si negocierile.Sumele au fost astronomice pt niste oameni cu venituri medii ca noi(ca nu m-o finantat Primaria sa-i aduc la Zilele Toamnei si nici vo fata de bulibasa nu sunt).Oricum cei doi cand au aflat unul de altul,stiind ca vin amandoi la o petrecere privata,au crezut ca-i vreo farsa de a lui Marutza.Si oricum n-au fost singurele vedete,a mai cantat Vali Craciunescu muzica de jale(de dupa paharele de vin) si a dansat muzica orientala(pt femei de data asta)Vlad Jucan(fost concurent la Romanii au talent,cel care l-a impresionat maxim pe Mihai Petre cu dansul sau din buric).Toti ai crezut ca vin la vreo familie de senatori,nicicum la niste oameni obisnuiti.Mai ales ca petrecerea nu s-a tinut intr-unul din cele mai mari restaurante din Roman(Nu,Anitto,nu la Hotel...Nu mi-ar fi permis patroana sa-i bag alt bucatar prin tigai).Si dat fiind ca nana lui LC are restaurant(micut ce-i drept),i l-am umplut cu vreo 90 invitati si 18 cantareti si dansatori.
Trimit sa nu pierd
ella81it spune:
Buna dimineata
Sunt chioara de somnMatteo tot are febraazi noapte a vomitat jet,cred ca de la nurofem,si imi face si diaree.
Am fost cu el ieri la pediatra,i-a facut testul la urina ,e ok.Zice ca ar avea a 6 boala,asa se traduce,se manifesta cu febra mare...
Eu zic ca e racit...
Maine merg iar sa il vada,dar tre sa stau asa cu el cu febra asta?
Ptr,diaree ce parere aveti daca ii dau putin suc de morcov?Oare il ajuta?
Scuze daca nu am scris,corect ,scriu cu mana stanga cu dreapta il tin pe maraiciu meu
ella81it spune:
nu reusesc sa intru pe picas,s-a schimbat parola si user-ul?
imi trimiteti si mie mesaj cu cele noi?
pupici
addya_21 spune:
ella incearca sa ii dai 2 ml de ibalgin.lui Darius i-a mers mai bn decat nurofenul chiar daca are aceeasi substanata.Cat despre sucul de morcov poti sa ii dai cateva lingurite,dar mare atentie daca nu i-ai mai dat pana acum,sa nu se constipe prea rau.Darius cand a baut prima data suc de morcov (vreo 20 ml) a avut nevoie de termometru ca sa poata sa faca .
Anitta_O spune:
Miha, e de la mine din oras homeopata, insa nu m-a mai chemat la cabinet sa nu se enerveze motzata si sa inceapa sa planga. Iti dai seama ca mi-a fost extrem de comod asa. Scofeturile le fac in special sa-si mai ia M la el ca pachetel pt pauza mare, sa nu-i dau porcarii din magazine si da, mananc si eu, sa nu cad in depresie. Si-asa alaptez intr-una, nu-s aranjata la par, fara manichiura cum mi-ar placea, nu-s iesita prin oras, nu-mi mai vine nici o haina de dinainte, macar sa mananc ceva bun.
Elena, interesant cu cioco si banana, o sa incerc si eu.
Onutza, ce-are Tudor? Un puseu de crestere, ceva? Auzi, dar botoseii astia pe care i-ai luat tu sunt tot asa inaltuti ca cei pe care vi i-am aratat eu? Ca pe mine m-ar interesa mai inalti, ca o port destul de mult in ergo si i se ridica pantalonii. Daca da, vreau si io papuci de Iasi. Sau poate tragem vreo plimbare prin Cheile Bicazuluisi gasim pe-acolo.
Shosho, asa am patit si noi ieri, cand s-o adorm, a sunat omu' si n-a mai putu adormi, apoi, peste vreo ora, cand sa adoarma din nou, a venit baiatul acasa si-a sunat la usa.
addya_21 spune:
anitta,tu parca intrebai cum este cu zgomotul de la concert, bebe al meu suporta bn zgomotul,am fost cu el la sinaia forever la concert,problema cea mai mare este fumul de tigara.multa lume fuma acolo si din cauza asta nu am stat prea mult.
virgiL spune:
ALBINUTZO,
Asaaaa,zic 18 ca Stefan Stan are un band de 12 oameni ,cu backing vocals,cu viori,tobe,clape....sa fie totul live,iar Vali si el a cantat cu inca doi ,Vlad a dansat cu inca doua fete...ups iar cu tot cu Chef si iubita lui de fapt erau 20.Chef ne-a facut muuulte feluri de mancare incepand cu melci,scoici,creveti,calcan,vita de Argentina,ficat de rata indopata....Mie acum mi-ar trebui ca atunci imi era si rau,si aveam si stomacul cat o nuca de emotie cand am realizat cati oameni simpatici reusisem sa adun la un loc.Nu mai zic de invitatii nostri care au fost in soc toata seara ca nici lor nu le-am zis mare lucru ,iar cand le-am zis de vedete au crezut si ei ca fac misto.
Asa ca ,urmanad deviza ”ori la bal ,ori la spital”am petrecut o seara pe care multi dintre noi nu o vor uita niciodata.Va dati seama ca inca se vorbeste in oras de cumatrie,va dati seama ca am ”suparat”niste oameni muuult mai potenti financiar,dar cu muuuuult mai putina imaginatie si dragoste de inedit.Bine,si mult mai putin nebuni ca noi.Iar noi cu siguranta ne vom aduce aminte de minunata distractie in fiecare luna cand vom plati ratele la banii imprumutati.Desigur ca la un menu de aprox 900 ron de persoana ,nu aveai cum sa-ti scoti toata ”investitia”(desi masa a mers intre o paturik(da ,s-a dat o paturik ) si 500 de dolari)...Am stiut din start la ce ne expunem si nu regretam nici o secunda nimic din ce s-a intamplat.Ne-am simtit minunat.
Bebe a inceput sa planga cand a inceput sa cante Stefan,ca avea muzica un volum de sareau sticlele din bar,asa ca l-am trimis acasa.Ioana a mai rezistat vreo cateva ore.Asa ca Anitto,nush ce sa zic cu Iulik la concert.Dar e in spatiu inchis sau afara?
virgiL spune:
ELLA,imi pare rau ca va chinuiti cu febra,dar ce-i asta a 6a boala,ca eu una,n-am mai auzit?Incearca supozitor cu algocalmin sau paracetamol daca banuiesti ca nu tolereaza puiul nurofenul pe gura.Bine macar ca v-a chemat maine la control