Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
onutza83 spune:
buna dimicafea cioco si o bucata de tort virtuala ca nu am facut .
virgi ma intrebai cum e tudor..azi termin trat cu antibiotic dar tot tuseste..ufff si eu vineri vroiam sa ma duc la vatra dornei..dar daca e asa acasa stam...in rest e un ranjit am sa pun pe picassa un filmulet.e un alintat si jumatate .intinde botul la plans cand nu ii convine ceva si plangeeeeeeeeee :)))de te ia jalea de la stomac.de 3 zile incoace gura nu-i mai tace:)))) si nici de dormit nu mai doarme ziua...noptea a ra,as la fel..nu stiu cate treziri ca tot uit dimineata de cate ori s-a trezit
:))
Va las ca ma trage de maini nu tsie ca tre sa ia medicamentul:)) va pup
stefulici spune:
Neata gagici!
Luati si de la mine o cafea ca a iesit buuuna tare!
Elena, imi pari mai bine si asta ma bucura! Bine ca ai rezolvat-o si pe d-ei... Sper ca n-a fost prea traumatizant!
Virgi, mi-a placut mesajul tau!
Onuta, nu stiu ce-i cu preioada asta, insa am impresia ca toti copiii sunt mofturosi si plangaciosi... Nici al meu nu mai doarme cum trebuie...
Pupalai... ca tocmai a bagat niste bocete bbloiul meu!
aever spune:
La multi ani, Onutza!
Eu iar is suparata ca pediatrul s-a pus sa umble la putza lui Mihai desi eu am protestat maxim, m-am simtit de tot rahatul pe urma si n-am dormit azi noapte si inca numai la asta ma gandesc. Nu stiu daca o fi asa un capat de tara, probabil ca nu e, dar eu vad ca exagerez iar si zici ca am fi stricat copilul. E drept ca nu vroiam sa incepem decalotarea si ca mi se pare inumana dar poate n-ar trebui sa ma simt acum de parca ar fi sfarsitul lumii, nu? Nu l-a decalotat de tot, i-a tras pielea doar pana s-a vazut un pic capul, dar chiar si asa tot sunt niste fisuri pe acolo si nu stiu ce sa fac acum ca sa fie bine. Tare as vrea sa nu fie nevoie deloc sa mai umblu acolo si sa fie ok. In alta ordine de idei copilul n-are nimic grav, cica o rino-faringita(desi nu-i curg mucii). Acum e un pic ragusit. Facem tratament cu Panadol, Debridat si Hidrasec desi parerea mea e ca ii trece de la sine.
Nu stiu cum naiba fac ca nu reusesc sa ma adun si iau cateodata niste decizii asa de proaste...Ieri au venit unii sa ne planteze 2 pomi si i-au pus prost si eu n-am fost in stare sa reactionez. Nu stiu ce naiba e cu mine, vad ca uneori nu sunt pe faza si pur si simplu nu reactionez cand ar trebui.
Anitta_O spune:
Virgi, sunteti absolut superbi!!!!!!!!! Doamne, cat de frumosi sunteti toti impreuna! Ioanei ii sta asa de bine cu bretonul un pic intors inauntru si rochita i se potrivea foarte bine. Cred ca a fost in centrul atentiei. Si tu, ce rochie secsuasa ai avut!!!!!! Gagica 100%, foarte-foarte mult mi-ai placut (si O. v-a admirat fotografiile). Ce sa mai zic de LC, am observat ca i-ai gasit sacou negru, arata bestial. Sala foarte fain aranjata, am observat detalii faine. Marturiile iarasi interesante, cravata nasului...o minune, ce sa mai vorbesc in plus. Imi pare cunoscut restaurantul, daca e cel despre care cred eu, am organizat si eu acolo cateva intalniri pe linie de serviciu.
N-am dat cu var peretele, am apucat doar sa-l pregatesc. Intre timp, consortul m-a vazut bagata in priza si s-a hotarat faca un pas spre o curatenie mai mare. Am fost si ne-am hotarat asupra unor usi de interior, asa ca nu mai are rost sa dau inainte cu var, ca sa am ce prafui si strica.
Aever, cum se mai simte Mihaita, tot cu subfebrilitate e? BCG-ul i s-a vindecat? Iuliei inca nu.
Elena, ma bucur ca ai scapat de problema si ca esti nou-nouta acum.
Eu cred ca am ceva lipsa de calciu, magneziu, ca imi amortesc mainile si-s super-nervoasa. Taman eu, care sunt asa calma in general.
A, Iulia regurgiteaza din nou. A fost bine 3 zile, apoi am luat-o din nou cu vomatul, plansul si spalatul. Si tocmai spalasem covorul, cand am vazut ca s-a potolit. Macar nu mai e asa de des (cred ca de vreo 15 ori pe zi), desi se vede clar ca e deranjata. Si nici nu-i mai dau protectis, are scaun maxim la 2 zile.
Onutza, si eu am renuntat sa ma mai uit la ceas cand se trezeste si sa numar de cate ori se trezeste in cursul noptii. In noaptea asta de vreo 5 ori. Iar la 6.45 a sunat ceasul pentru M. A trebuit sa ma scol sa-l pregatesc pt scoala, sa ii pregatesc masa, sa ii dau haine, sa il grabesc sa se spele, din astea de dimineata. Is cheauna, ma doare capul de simt ca vrea sa-mi iasa creierul.
Anitta_O spune:
Aever, am scris in acelasi timp. Sa ai o zi usoara!
La multi ani, Onutz drag, sa ai un an minunat! Sa fii iubita de baietii tai si lumea sa iti fie cat mai frumoasa!!!!!! Te pup cu mare drag!
ella81it spune:
Neata!
Incerc sa scriu de cateva zile dar nu prea pot de MatteoA fost marait zilele astea,i-au iesit 2 dintisori in acelasi timp,duminica radea cu guritza pana la urechi si i-am vazut
De samabata dimineata nu a mai facut febra,acum mai tuseste putin dar trece si asta.
ONUTZA la multi ani sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta!
ELENA ma bucur ca esti mai bine!Am trecut si eu prin ceva asemanator imediat dupa nastere,la mine s-a rezolvat cu iesiri multe.Eram toata ziua afara si singura doar eu cu bebe Matteo .Eu zic sa incerci sa iesi cat mai mult, sa incerci sa nu ramai singura in casa
Fetelor vad ca nu sunt singura cu bebe care adoarme dupa 23 si se trezeste si noapte sa pape
Eu vroiam sa merg sa ii iau LP credeam ca nu se satura de asta nu doarme bine noaptea dar....
Si nu vrea sa doarma la el in patut noapte,ziua nu are probleme dar noaptea vrea sa ma simta langa el
Si sotul a cumparat patutu nou sa nu facem diferente intre copii
ELLY am descarcat si eu cartea dar nu reusesc sa citesc,ma dor ochii si imi ,,fuge imaginea,, pe forum imi e mai greu sa citescsaptamana asta trebuie sa ajung la control!
Trimit ca s-a trezit puturosul meu!Revin mai tarziu!
Pupici la mamici si pitici!
addya_21 spune:
LA MULTI ANI ONUTZA!!!!SA FI SANATOASA ,SA TE BUCURI DE PUIUL TAU SI IMPREUNA SA VI SE INDEPLINEASCA TOATE VISELE!
LA MULTE LUNI BEBE LUCA DE CRYSSAaa!!!SA CRESTI MARE SI SANATOS!
EU NU STIU CE SA MAI ZIC,BEBE AL MEU A FOST RACIT SAPTAMANA TRECUTA ,AM REZOLVAT-O CU IBALGIN SI EURESPAL,IERI A AVUT TEMPERATURA 37.4,SI AM RASUFLAT USURATA,AZI SURPRIZA 37.8.IMI VINE SA IMI DAU PUMNI IN CAP,NU MAI POTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!
CEL MAI AIUREA ESTE FAPTUL CA SUNT SINGURA ACASA.DE 2 LUNI SUNT NUMAI EU SI CU BEBE,SOTUL MEU E LA BUCURESTI,FACE ARMATA:)))),SI UITE ASA SUNT NEVOITA SA MA DESCURC,CU BEBE,CU FACTURI,CU PIATA,CU DOCTORI....SUNT ZILE IN CARE IMI VINE SA MA URC PE PERETI,SA PLEC DE ACASA SI SA MA INTORC CAND O FI BEBE MARE:p,DAR MA GANDESC CA ARE NEVOIE DE MINE.PENTRU EL ,IN MOMENTUL DE FATA EU SUNT TOATA LUMEA LUI.IN WEEKEND A VENIT SI SOTUL ACASA IN PERMISIE,SE JUCA CU DARIUS,DAR ATUNCI CAND IMI AUZEA VOCEA SAU MA VEDEA,ERA TOT NUMAI UN ZAMBET,IAR SOTUL MEU DEVENEA DIN CE IN CE MAI GELOS CA NU ZAMBESTE ASA BEBE SI CAND IL VEDE PE EL.
ORICUM ,NU AM SCRIS ASTEA CA SA MA PLANG,PENTRU CA DESI ESTE GREU DE UNA SINGURA,MA DESCURC!MIE IMI DA PUTERE FIECARE ZAMBET AL BAIETELULUI MEU,FIECARE CHICOTEALA,FIECARE MOMENT IN CARE PLANGE SI DE FIECARE DATA CAND RESPIRA,SI POATE CA NU FAC INTOTDEUNA CEEA CE TREBUIE PENTRU COPIL,DAR STIU CA PENTRU EL EU SUNT "MAMA",EL NU MA JUDECA SI NU MA COMPARA CU NICI O ALTA MAMA!ASA CA FETELE CARE CRED CA NU SUNT SAU NU FAC CEEA CE AR TREBUI PENTRU COPII LOR,AR TREBUI SA SE GANDEASCA ,,,CA TOT CEEA CE CONTEAZA ESTE FAPTUL CA SUNT ALATURI DE COPII LOR ,CA ISI DAU SILINTA SA LE FIE BINE!