Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

La multi ani, Onutzo![flo]
Aever, poti sa-i pui un pic de rivanol la putzi. Faringita necomplicata trece de la sine, eu nu i-am dat nimic,poate doar Sterimar in nas..dar ala i-l pun oricum.

Anitta, iti trimit un serbet cu Zen.

E asa frumos afara..si eu sunt la serviciu..Uf! Abia astept sa ajung afara sa duc piticul in parc! Ieri cand am iesit la plimbare se ridica singur in fundulet in carut si se uita mandru in toate partile..Imi venea sa-l mananc! Eu il puneam pe spate, el se ridica..si tot asa! Parca e un pic cam devreme sa-l las sa stea in fundulet! Of!
Si Rares se trezeste noaptea sa manance..la 12 si la 4.
De cand aplicam metoda culcatului in timpul zilei la 90-120 minute doarme mult mai bine si noaptea, il culcam mult mai usor - fara proteste si nu mai e asa marait seara.
Gyan,o sa fac o scurta recenzie a cartii cu somnul, in caz ca vi se pare interesanta. La noi chiar functioneaza metoda asta.

Elly, i-am scos cerealele de la masa de seara ca noaptea avea o energie fantastica!

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Pupicei!

La multi ani sarbatoritei noastre, Onutza-dragutza!!!


Si hai o data, iesi la inaintare cu merindele ca am o foame in mine....
Ne dadusi o cafea si crezi ca scapasi de noi?

Cred ca M incepe sa-si scoata masa de noapte. Abia pe la 5.30 a inceput sa se foiasca de foame. Atunci i-am dat.
In rest, e tot super agitat cand papa si cam refuza biberonul.
Ma gandesc, poate e iar la puseu.
Ca asa se comporta: nu-i convine nimic, e miorlait, si e atras de orice altceva decat mancare. Imi sare din brate si se repede pe diverse: perdea, oglinda, tocul usii. Se agata de tot.
Cand il schimb trebuie sa fiu atenta cu toate: ba ia punga cu servetele, ba trage de patura, ba se apuca de pampersul schimbat, etc.
Zici ca-i titirez...are o energieeee!

Andreea nu te mai necaji. Nu-i stricat baiatul.
Si lui M i-a cam tras pediatrul de putzulica data trecuta, si eu m-am enervat. La fel...se vedeau un pic niste fisuri. Eu i-am dat cu putin baneocin unguent.
Offf, si cu putzele astea...mare grija pe capul nostru.

Ma duc sa-i fac legumele ca acusica se trezeste. Am un chef.....

Albinutzo si eu vreau recenzia la carte. Pup sa treaca timpul rpd sa te intorci la odorul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Hello mamici frumoase

Onutzo iti scriu si aici "La multi ani!" Sa ne traiesti sanatoasa si cu o viata bogata in momente frumoase, zambete calde de la Tudorica si de la Adi bineinteles

Aever nu vreau sa fiu rautacioasa, ma stii ca sunt directa si rar diplomata, dar calmeaza-te. Copilul e unul minunat si tu esti o mama perfecta ptr copilul tau. Ce naiba, lasa panicile astea deoparte si vezi partea frumoasa a vietii alaturi de Mihaita. Nu trebuie sa devina o corvoada, asa va fi viata ta de acum inainte, cu Mihai agatat de tine. Ca sunt colici, dinti, cazaturi, boli, lectii, joaca, el va avea mereu nevoie de tine prima data, mai mult decat de oricine.
Esti o mama f buna, da?

Elena ma bucur ca esti mai bine, ca ai scapat de belea si "dansa" e bela si sanatoasa. Acum refa-te repede si baga sa-ti revii psihic. Asta cred ca ar fi remediul tau

Virgi da-ma naibii ca esti de belea. M-ai dat pe spate cu rochia, corpul, invitatii, locatia...tot. LC si Ioana au avut tinute pe masura, frumosi si veseli. Ai o familie superba si apreciez oamenii ca tine care nu tin cont de bani ptr ca oamenii dragi sa se simta bine. Jos palaria in fata ta

Anitule tare mi-esti draga si frumusetea ta Iulica la fel. Sper sa faca minuni pana la urma tratamentul si sa-ti revii si tu din butoiul negru. Nu mi-as permite, dar ma risc Mult ca tot veni sotul acasa si poate incepi sa vezi si un pic roz prin negrul ala. Te si multa rabdare!

Azi sunt sfatoasa

Acum sa ma vait si eu?
Azi noapte am avut prima noapte cu plans si jale fara sa stiu cauza. Nu tacea nici in brate, nici jos, nici la tasu...nimic. Era un plans de durere clar, dar ce-l durea nu stiu. Ori burta de la supa, de la secul de mere cu pere, ori de la dinti Aseara ma rodea de zor de deget, l-am lasat sa vad daca e doar asa de pamplezir sau chiar roade pe bune. Bineinteles ca strangea tare si-si freca gingiile de degetul meu. Am incercat sa ma uit, dar nu vad nimic inflamat, nici nu se simte ceva la mana si nici punctulete albe cum am citit la voi.
A dormit de la 8 seara pana la 10, a papat lapte, apoi somn de la 12 noaptea pana la 4.20, papat lapte si urlat pana la 7 jumate. Acum doarme langa mine si plange in somn din 5 in 5 min. Nu stiu ce-l doare.

Mi-am amintit

Elly cum pui tu faina aia de orez in lapte? Inlocuiesti cupe de lp cu cerealele astea sau pui peste? I-am dat si eu intr-o seara(am inlocuit o cupa de lp) si a jelit dimineata la kk ca atunci cand era bebe mic.

Ma duc ca e gata supa! Fetelor, va spun drept, MINUNAT Nuvita 4 in 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Deeutzo dar ce sfatoasa esti azi....numai la ne indemni!
Sa inteleg ca la tine asta functioneaza cel mai bine?
La mine, cam da!

Despre cerealele cu orez. Nu ii inlocuiesc din cupele de LP. Sunt cereale care se pun direct in lapte. Ii prepar laptele normal si adaug 2 cupe de cereale peste. Agit bine si voila!

Acum ii dau Nestle - orez cu roscove. Pare sa-i placa.

Albinutzo, asa si M. Cand ii dadeam seara cereale, toata noaptea dadea din craci. Ba se mai trezea uneori si razand!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Deea, subscriu pt robotul de bucatarie! Face treaba singurel..si fara mizerie..

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Daaaa fuctioneaza, destreseaza, te face sa vezi viata in roz, iti da turometrul peste cap si da, plansul copilului e cristalin dupa ce tu ca femeie esti satisfacuta macar pe partea asta
Si cand ma gandesc ca abia a facut-o odata de cand era in luna a 8 a , daca o mai fac odata va capiez

Elly eu i-am luat tot de la nestle, dar orez simplu ca nu stiam nimic despre roscovele astea, dar azi am zi de alimentare ca am un porno frigider si o sa iau si eu cu roscove. La care masa ii dai ca sa nu fie atomic seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Albinutza chiar avem nevoie de recenzie, sa doarma bebeii domle, sa fim si noi mai linistite.
Aever mai cu calm, eu recunosc ca n-am priceput cu putzulica lui bb, zilele astea am citit numai pe diagonala. da nu ma las eu doborata asa usor.
Anitta hai sa-ti spun eu ce am observat zilele astea, i-am dat lui bb de vreo 3 ori completare cu LP si nu a mai varsat deloc dupa acele mese, si s-a agitat destul cat sa verse considerabil. Mie pediatra lui mi-a spus sa incerc sa ii dau inainte de fiecare masa cate un pic de ...ei asta nu stiu cum e pe romaneste, ceva care se face ca si grisul si asta ar tine lapticul in stomacel. problema la ei e ca lapticul nostru e cam apos si, in combinatie cu imaturitatea inelului lor de la stomacel, il dau rapid afara. eu recunosc ca sunt cam comoda sa fac zilnic toracala aia, dar E varsa cam de 1-2 ori dupa fiecare supt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Cel dinainte era mesajul scris la 8 dimineata=)))
Deea bun sfat, numai ca m-a cusut si 4 saptamani... pe tusa ...iar. Bine macar ca nu ma doare pe acolo ca atunci chiar ca ma enervam.
Elly ce-s alea roscoave???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

hai ca am munict la recenzie, dom'le!
Am pus doc la noi in google docs.
Scuzati eventualele greseli de exprimare, dar m-am simtit la la examen: am scris din amintiri, fiindca am citit cartea pe parcursul a doua saptamani- din lipsa de timp si nu mi le mai aminteam in ordinea in care erau scrise acolo. Pe masura ce imi mai amintesc cate ceva sau ma mai intrebati voi o sa completez. Eu am pus acolo si cateva obs ale mele si tot ce pot sa va spun este ca dupa o saptamana de aplicat planul din carte raportez o noapte in care s-a trezit doar sa pape, in conditiile in care l-am culcat la ora 21.10 fara prea mult efort si trezirea finala a fost de dimineata la ora 6.50.
Am pus link :
https://docs.google.com/document/d/1se_G7731m2WHCJRN3pYhzVSTZP5b9r_CdSTpVev_eAY/edit





mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Am uitat sa va spun ca la starea mea "prosex" a contribuit cu succes cartea despre care v-am mai spus "Cincizeci de umbre ale lui Grey"


Mergi la inceput