Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata gagici!
Elly, ca bine ca ai revenit printre noi! Reconfortant mesajul tau... desi era pre Elena si eu m-am regasit in el! Cat de minunat poate sa fie faptul ca-l am pe bbloi!Ce motiv mai intemeiat pot avea sa fiu FERICITA mai mult decat faptul ca am un copil sanatos si frumos (zic eu... cra!)
Elly, nici nu am cuvinte sa-ti spun cat sunt de multumita de MeiTai! Il pun f usor, iar lui bb ii place enorm... Insa nu prea suporta sa stau... tb sa fiu afara si sa merg...
Elena... eu zic sa fii mai blanda cu tine si totul o sa-ti para in alta lumina!
In primul rand incearca sa te odihnesti, sa te relaxezi un pic, ptr ca dc o faci, va veni si somnul! Fii opimista, o reusesti! Primul pas l-ai facut deja: cauti pe cineva care sa mai stea cu bb!
Incearca sa nu te mai stressezi atata cu alaptatul... Chiar nu-i o tragedie dc ii dai si lapte praf; mai important este ca tu sa fii sanatoasa si binedispusa, nu in premanenta ingrijorata! Tu de cand ai nascut te tot chinui cu cantaritul lui bb... Uite ca bb se dezvolta super si e sanatos.
Ingaduie-ti si tie niste placeri: du-te la coafor, mai cumapra-ti hainute... Fa chestii care-ti aduc satisfatie!
Si eu , fetelor, il mai las pe bbloi sa planga uneori, ptr ca, si eu sunt om si am nevoi: tb sa ma spal, sa mananc, sa ma duc la baie, sa ma imbrac... Mai tb sa fac si curat, si mancare... sa spal... ca toata lumea... Iar ajutor nu am! Nu va imaginati ca atunci cand il vad suparat cu adevarat nu ma opresc din orice as face si-l impac, insa cand mai miorlaie ... il mai las...Unerori tace, exact cum a zis Elly... ori adoarme, ori isi gaseste ceva de urmarit...Dar, repet, si eu sunt om, si tb sa fiu multumita cat de cat de viata mea, ca sa pot avea grija de el!
Mamita, si pe mine ma socheaza atitudinea asta specific romaneasca... Ar fi meritat sa le zici cateva!
Virgi, esti dementiala! Te felicit ptr imaginatie si ptr curajul tau de a face o astfel de exibitie financiara! Amintirile sunt oricum nepretuite!
Addya, la bb meu mereu remarc ceva cleios, ca un mucus , in kk!
Booon...Si acum despre noi.Am fost aseara la spit.Grigore Alexanrescu ca sa rez frenul lingual al lui bb.Ne-au cazat la ATI... Nu mai spun... copii bolnavi, de abia iesiti din operatie...
In fine, frenul lingual al lui bb nu a fost f usor derezolvat, fiind f scurt, de aceea am fost trimisa la un chirurg. Mi-au tinut copilul in sala in jur de 15 min: mi s-a parut o eternitate... doamne ... ce de scenarii erau in capul meu! Cand mi l-a adus asistenta m-am speriat ptr ca urla groaznic, buzele imi pareau vinete( in realitate erau murdare dealbastru de metil), pe body era o picatura de sange... Dar pana la urma a fost ok. I-am dat sa pape si s-a linistit, chiar a adormit!
Hai ca m-am mai descarcat si eu... Pupalai la toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

saluty gagicute!

Intru si eu la sfarsit de zi, azi am montat jumper-ul pt Maya..si a sarit Ilinca in el de s-au cutremurat peretii! Am apucat s-o pun si pe Maya vreo 5 minute, bineinteles ca n-a sarit, s-a uitat doar curioasa la jucarioare.

Gyan, scuze de intarziere, am uitat de intrebarea ta..fetele s-au adaptat super usor - de fapt ca si cum n-ar fi fost nicio diferenta de fus orar, doar la intoarcere a fost mai greu - si pt ele si pt noi ( chiar nu stiu de ce), a durat cam 4 zile reintrarea in ritm.

Josefine, Elly, Stefulici - da, si eu am ramas socata dar am trecut peste incident, am zis ca n-are rost sa-mi stric cheful pentru un prost.

Elly

Elena cu zen!

pupici, tre sa fuuuuuug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimi!

Hai, frumoaselor...trezireaaaa!

Noi azi avem un botez asa ca tot bantui de azi-dimineata....calc...ma epilez...chestii de administratie corporala :)))))
Le fac pe reprize asa....calc o maneca de la camasa...ma mai joc si cu bebe, mai dau si cu epilatorul nitzel pe piciorus....ii mai cant ceva....si merge treaba, mey...ete ca merge!

Trebuie sa fac si baie si o sa vina o prietena la mine sa ma coafeze nitzel...atunci o sa vina sora mea sa stea un pic cu bebe...sa se faca si mami frumusica!

Stef ma bucur ca va place Mei Tai-ul!
Asa e si la noi, nu-i place pe loc, doar sa se plimbe!
Ai reusit sa-l si adormi in el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Neatza trupa!
Poftiti la ZEN,cu sau fara cafea,cu sau fara ceai
Fie ca Sfanta Zi de azi sa va incarce cu energie pozitiva,bunatate,liniste si ingaduinta!
La multe lunitze bebe Rafaella de ASTERO si bebe George de STEFULICI!Pupalai!
ELLY,petrecere frumoasa!Ti-a priit calatoria ca te simt superincarcata de ZEN.Bravo!
ANITTULE,pe unde sunteti?Cred ca=i frig tare la voi...Merge cu homeopatul?
As noapte am reusit si am pus niste poze de la petrecere...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Nu uitati,astazi daruiti o hainutza si ceva de mancare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Raportam repejor doi dintisori, 6700g, 64 cm, aproape cinci luni, papam 12-18g de piure de fructe (mar, para, piersica sau nectarina, simple sau combinate cel mult doua fructe), piureul de legume il papa Shoshonika( e cahhh pt bebe). Dintisorii sunt frumosi si Edy se bucura tare, o musca pe mami de "bucatarie" zilnic ( ustura rauuuuu) apoi zambeste smechereste.(tot cu "bucataria" in gura, nu-i da drumul prea usor)
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Elena,sintem alaturi de tine,cred ca ai facut f bine sa ceri ajutor macar citeva ore pe zi.Stiu ca e tare greu cu un plingacios mic si pe care nu il poti lasa nici 2 min singur.In weekend macar lasa l cit mai mult cu sotul,da i sa manince si trimite i la plimbare sau pleaca tu.Zic si eu o idee,poate o merge ceva
Virgi,arati beton,f frumoase pozele
Mamita,nu e prea devreme pt jumper?am si eu unu si pe cutie scrie de la 3 luni insa ma gindesc ca n o fi bine pt coloana de pe acum
Piticul meu a cazut lat aseara de la 6,a dormit pina la 8 jumate dim,doar cu pauze de mincare desigur.Iar dupa 2 ore i s a facut iar somn.Am incercat sa l scol pe la 8 seara dar nimic.Am obs ca multa lume in jur il oboseste.
Ce exercitii se pot face oare ca sa se mai duca burta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui gyan
Mamita,nu e prea devreme pt jumper?am si eu unu si pe cutie scrie de la 3 luni insa ma gindesc ca n o fi bine pt coloana de pe acum

Gyan, eu stiu ca se poate folosi de cand bebe iti tine singur caputul..acum Maya si-l tine de la cateva saptamani, dar am zis sa astept sa ajunga la varsta pe careIlinca a avut-o cand am pus-o prima data in jumper - in jur de 4 luni- 4 luni jumate . Cum am zis insa, nu sare :), sta si ea acolo cateva minutele si se distreaza cu jucariile. E f important insa ca talpile lui bebe sa nu atinga solul, ci doar degetelele.

Virgi, esti fotomodeala rau! pupici scorpionesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata gagici!
Da, Elly, bbloiul meu adoarme la scurt timp dupa ce e pus in MeiTai...
Sosonika, felicitari ptr dintisorii ascutiti!
Virgi, multumesc muuult de tot ptr urari si pupalai!
O seara relaxanta si o saptamana usoara!

Mergi la inceput