Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
aever spune:
Seara buna!
N-am mai citit din urma ca ieri am fost plecati prin oras cu treburi si ne-am facut si de cap la o terasa. Eu cu vecina si cu bebelusii nostri(vecina are o fetita de aproape 5 luni) Ii luasem pe copii in marsupii si la masa i-am tinut in brate. A fost de vis iesirea.
Azi am iesit pe langa case vreo 3 ore pt ca Mihai a dormit si am zis sa nu-l trezesc. La un moment dat mi s-a parut ca arde si am zis ca poate l-am imbracat prea gros. Ajunsi acasa mi-a fost clar ca are febra. Avea 37,8 si facuse de 3 ori kk la interval scurt(in total a facut 4 azi). Nu i-am dat nimic, dupa o ora avea 38,1. El e vesel si cumintel, binedispus. Am bagat Panadolul si suntem inarmati cu tot ce se poate sa ne fie bine. Gatul e rosu, eu cred ca e o viroza. Vedem, important e sa se faca bine.
Mmamita spune:
Andreea, febra e de la 38.3 in sus, mie asa mi s-a zis intotdeauna. Acolo nu asa zic doctorii?
virgiL spune:
Mai Onutza ,esti comatik!Sa te auda Dzeu cu castigul la Loto.Numa ca ar trebui sa si joc ,ca sa am o sansa la castig.O sa fac ceva in privinta asta in weekend.Ma ”combin ” eu candva si cu Brenciu....c-o-nceput sa-mi placa sa vb cu vedete la telefon.Azi o trebuit sa recuperez tot intervalul cat am fost nevoita sa absentez
Mamitu,la noi se considera febra si se intervine cam dupa 37,8.Michelinu patratzossi pe Ilincutza.
Fug sa spal motanul!
Mmamita spune:
Deci..aici se considera febra de la 38.3 si de la 38.5 doar se actioneaza..diferenta-diferenta, dar chiar de un grad???
Am revenit de la vaccin.. a plans 3 secunde, neasteptat de bine s-a comportat patratica! Bilantul de 4 luni: 8.5 kg, 64cm, 42.5 circumferinta craniana, bebe voios si sanatos.
Pupicei dragutelor, ne "auzim" maine ca voi sunteti la nani sigur la ora asta.
onutza83 spune:
pfiuuuuu greu cu copii astia mici..fusei la dr ca de 2 sapt nu ii mai trecea tusea cu toti aaerosolii care ii faceam..si acu suntem pe antibiotic 5 zile...
Tudor e bine..la 5 luni are 8 kg si 66 cm...a luat 400 gr in 2 sapt plus ca a crescut 3 cm,va las ca ma duc sa ii scot mucii si apoi la treaba oanooooo ca ai maine musafiri.
Cuchilici spune:
Neataaa!
Virgi chiar ca sunteti nebuni :)))) Foarte tare ca va tineti de sotii de genul asta, felicitarile mele
Andreea cum se mai simte Mihaita? E mai bine? Ati scapat de febra?
Vladut al meu e mai bine, acum 2 nopti n-a dormit deloc din cauza mucusorilor, nu putea respira, se ineca si plangea. A doua zi a continuat petrecerea in acelasi mod de eram disperata, nu stiam ce sa-i mai fac, iar seara, cand eram toti rupti de oboseala, mai ales el saracutul, nu se prefigura o noapte linistita. Dar, spre surprinderea noastra a reusit sa doarma in reprize scurte si dese, leganat, tinut in toate pozitiile, mangaiat, plimbat in brate. Uite asa am tinut-o zilele astea de suntem toti zombie.
Azi noapte insa, s-a desfundat nasucul (bineinteles ca in zilele precedente l-am desfundat cu batista bebelusilui pe care nu o mai suporta si plange rau) si a dormit de la 19.30 pana la 1.30 cand s-a trezit si a papat 15 min, apoi somn iar si chiar si acum la 9.10 cand va scriu, tot doarme. L-am imbracat bine de tot, ca e un frig in casa pana dau astia caldura..... am bagat calorifer electric dar nu prea face fata, oricum i-a fost bine de a dormit atat, chiar daca a contribuit si oboseala acumulata...Offf sper sa fi scapat de raceala.
Am vazut ca mai sunt niste targuri de bebe la sf de Nov, in Buc, eu as merge atunci sa iau scaunel, atunci ar face el 6 luni si am incepe si noi diversificare, da Doamne sa ma tina tzitzi pana atunci Cine mai merge?
Corina, mami de Vlad Alexandru (26.05.2012)
aever spune:
Neata fetelor! Dau niste ceai de lactatie!
A fost bine azi noapte, Mihai a dormit bine, cu mami in patul mare. Tati a fost exilat in living pe canapea. Eu am dormit tare prost ca l-am pus pe el pe mijlocul patului si eu m-am chinuit sa dorm pe margine sa nu-l deranjez, sa nu ma foiesc. Acum dimineata e bine, are 37,4 in fundulet, nu-i mai dau nimic. Alte simptome nu prea are, parca o usoara diaree dar nu cat sa fie enterocolita. Muci nu-s(nu mai mult ca de obicei). Stam bine. Dar eu sunt super alerta aici pregatita cu de toate si pentru ce-i mai rau. Mama paranoica! Ieri am bagat o gramada de ceai de lactatie in mine ca sa fie lapte mult sa pot hidrata plodu.
Cuchi multa sanatate piticului! Poate ati scapat si voi de muci ca va cam chinuiti cu ei de ceva vreme.
Virgi n-am vazut pozele tale dar am citit ce-ai povestit de cumatrie. Impresionant! Sunteti nebuni de legat si imi place chestia asta la nebunie! N-as fi avut curaj sau energie sa fac asa petrecere(poate nici asa imaginatie) si admir persoanele care indraznesc sa faca ceva atat de frumos si surprinzator. E intr-adevar o amintire pentru o viata.
Cuchilici spune:
Fetelor, am un prieten a carui sotie e in 20 de sapt si face clexane (trombofilie) si cica i-a zis medicul ca o sa faca inca 2 luni dupa ce naste si nu o sa poata alapta....medicul nu e prea de incredere....voi ce stiti de asta?
Corina, mami de Vlad Alexandru (26.05.2012)
Shoshonik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cuchilici Fetelor, am un prieten a carui sotie e in 20 de sapt si face clexane (trombofilie) si cica i-a zis medicul ca o sa faca inca 2 luni dupa ce naste si nu o sa poata alapta....medicul nu e prea de incredere....voi ce stiti de asta? Corina, mami de Vlad Alexandru (26.05.2012) |
Matusa mea a facut clexane in timpul sarcinii si trebuie sa continuie cat timp alapteaza...
Albinutza parca mai facea clexane, poate te ajuta ea, vezi si la Odiseea sarcinii-gravidute cu trombofilie.
CRYSSAaa spune:
Neata fetelor.Noi ne-m intos aseara in Buc. De Ieri cam avem diaree, adica scunele sunt normale dar forte dese.
Saracul, am fost cu el pe la tara, la botez mult lume, hotel, drum, etc.
Alaltaieri: de dimineata a facut de 4 ori in 2 ore, apoi a facut normal dar a fost suparat nevoie mare, se vedea ca de la burtica. Seara iar de 2 ori una dupa alta si s-a rosit la fundulet.
Ieri a fost bine pana seara cand a facut de multe ori in intreval mic de timp. Si era verde ceeea ce poae arata prezenta unui virus.
Eu am papat banane si el zeama de orez. Azi eram pregatita cu Smecta dar se pare ca e vesel si inca nu a facut caca. Cred ca am scapat.
Cel mai rau e ca eu nu am pediatru aici si nici nu stiam ce sa fac in caz ca apareau semne de deshidratare sau febra :(
Aever, imi pare bine ca sunteti mai bine.
Offf... ca sunt asa de mici si sensibili ...