ajutati ma

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Xio, am inteles.
Deci prostii respecta legea si urmeaza pasii unei adoptii corecte, iar baietii destepti ocolesc legea si cumpara copilul direct de la sursa.
Ca or fi parinti buni, ca or fi capabili sa creasca un copil...Dumnezeu cu mila. Cine sta sa se impiedice in amanunte?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
nadaflorilor: ps. sigur nu se cauta scenariu pentru telenovela de succes la romani?

Asa se vede si de la mine...

& +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Rufus, nu o sa cadem de acord la tema asta

Nici nu trebuie.
Dar intreb de curiozitate: sustii contrabanda de copii?

Rufus, Tora si iadele

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Daca copilul ajunge intr-o familie care il iubeste deci intr-un mediu normal, da!
Spune-i cum vrei, conteaza ca un copil isi gaseste o familie si nu asteapta tzaspe ani prin diverse locuri, aruncat dint6r-o parte in alta, doar ca sa puna Ionica stampila.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Si eu.Stiu e trist ca se fac "adoptiile " asa, dar traieste mult mai bine.
Intr-un an cinda am fost in tabara , grupul meu era format din 8 copii cu mici handicapuri.
Din cei 8 , nici unul nu a stat la masa cu parintii la cina (masa era ceva in fata televizorului) si la un restaurant nua au fost niciodata
I-am rasfatat noi, cam greu a fost sa justificam bugetul sefului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mai,ce pricep eu din tot amalgamul asta e ca..nu are casa proprie,nu are servici avand o suspendare(pedeapsa),nu se poate angaja cu cazier ca doamne fereste ii face altul o inscenare si intra ea,ca doar are antecedente,automat la cea mai mica acuzatie se cumuleaza pedepsele si se lasa cu executare....sumbru si urat.Daca ai posibilitatea sa-i oferi ceva mai bun unui copil...e ok...

Aproape mi-a trecut prin cap acum ca ai cerut alti bani de la aia din Spania ca sa prelungesti procura altfel nu ai cum fara servici si fara casa sa intretii trei copii....
Doar daca veniturile tale sunt sub alte forme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

Citat:

Ba eu pot sa inteleg cuplul:ei nu pot avea un copil, pt adoptie astepti si ani de zile, ceea ce mi se pare o aberatie de nemarginit, au gasit o femeie care a fost dispusa sa isi dea copilul, si au profitat de ocazie.

Ei, daca au profitat de ocazie, mi se pare firesc sa ramana cu ochii in soare.
Copiii nu sunt, slava Domnului, niste marfuri de care poti profita la ocazii. Daca blamam o mama ca a fost in stare sa-si vanda copilul, trebuie sa-l mangaiem pe crestet pe cumparator? No way!
Din contra: daca se dovedeste, ambele parti trebuie pedepsite. Pentru oribila fapta de trafic de copii.

Rufus, Tora si iadele

Rufus, si eu o inteleg pe mama din Spania. E cumplit, cumplit! sa-ti doresti un copil si sa nu-l poti avea. Mie cumparatorul imi pare mai putin vinovat (moral) decat vanzatorul de copii. Cel care cumpara copilul, o face din dragoste, nu cred ca cineva cumpara un copil ca sa-l maltrateze; astea sunt familii care-si doresc cu disperare un copil. In Canada, de ex., astepti pana la 10 ani!!! dupa un nou-nascut. E enorm ptr. un suflet de femeie care-si doreste sa fie mama si sa aiba o familie completa.

Noroc ca va cunosc, ca altfel nu stiu ce as putea gandi despre voi, sa sustineti ca-i uman si de inteles sa cumperi un copil, ca se asteapta mult la adoptie, bla, bla...
Fetelor...stiu bine ce vorbesc, nu exista parte umana a contrabandei cu copii...
Fara cerere nu ar exista oferta, vina este egala si din fericire legea a inteles asta.
Scuze ca m-am aprins oleaca, am motive personale, asa ca mai bine ma opresc.

Rufus, Tora si iadele

ptr. intelegere, ptr. ca nu (ne) judeci.

Stii care e partea umana din acest tip de adoptii? Faptul ca unui copil ii e mai bine cu o familie care l-a cumparat decat intr-un orfelinat sau cum e aici in Foster Care unde e mutat de la o familie la alta. Pentru ca o familie care e dispusa sa plateasca bani grei ptr. un copil, isi doreste acel copil. E ilegal, e Imoral, e I-ce-mai-vrei-tu, dar de cele mai multe ori copilul ajunge intr-o familie unde are parte de iubire, in primul rand, de o familie stabila, familia LUI/EI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

da mi te rog voie sa te contrazic este usor de judecat atita timp cit nu esti de o parte sau de alta s situatiei sa zicem ca tu si sotul tau ni iti doresti nimic mai mult pe lume decit un copil ,caruia ii poti oferi totul un trai decent fara suferinte si decent numai ca in tara la noi adoptile merg pe pile daca dai bani ok daca nu mai asteapta ai putea sa iti imaginezi sa fi intr.o asemenea situatie de partea cealalta sa fi o femeie a nimanui fara un ajutor si cu 3 copii nimeni nu te intreaba daca vrei sa muncesti.sa poti pune o piine pe masa celor mici .cind ai cazier nu te angajeaza nimeni ,este frumos sa stai acasa si sa ai omul care merge si se zbate pentr.u tine

Si acum astepti sa te compatimim,sa iti plangem de mila si sa iti dam dreptate ?
E,cel putin eu nu am sa o fac! Sunt n femei care raman singure cu 1-2-3-4 sau mai multi copii si nu aleg calea cea mai simpla,sa ii dea altora.
Sa stii ca sunt si femei care muncesc cot la cot cu sotii lor sau chiar mai mult decat sotul lor,sunt femei ce merg la munca cu (,) copii,sunt femei ce sunt abuzate si tot raman langa copii lor..

Dar tatal copiilor unde e in aceasta ecuatie? El cum se ingrijeste de copii(cel putin ceilalti 2 care 'oficial' sunt ai lui)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lolo-lolo

deci in concluzie ce ati face in locul meu vad destule pareri diferite .ce ati face in locul meu daca ati fii sa nu ma prezint deloc la procesul de stabilire si se judeca in lipsa mea si sa renunt la el deocamdata raminind eu si domnul.x ca parinti sau sa cer testul adn sint asa de confuza sincer nu stiu ce sa fac.ma ti bagat de tot in ceata
Sa lasi copilul sa fie crescut de cea pe care o considera mama!

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

E ilegal, e Imoral, e I-ce-mai-vrei-tu, dar de cele mai multe ori copilul ajunge intr-o familie unde are parte de iubire, in primul rand, de o familie stabila, familia LUI/EI.

Uite, ca tot promit sa ma opresc si nu ma tin de cuvant...
Adevarul este ca de cele mai multe ori copilul ajunge intr-un mediu unde este abuzat si unde nu exista nici un control din partea autoritatilor.
Printr-o adoptie legala viitorii parinti sunt evaluati si este aproape sigur ca cei acceptati sunt calificati pentru a creste un copil, adica doar atunci copilul este in cea mai buna situatie posibila.
Stiu ca sufletul vostru e sensibil la dramele copiilor din orfelinate, dar nu se poate sa sustineti cumpararea de copii la negru, pentru ca va inchipuiti ce bine le este lor...binele ala poate fi (si cazuri sunt garla) recoltare de rinichi, ficat sau alte organe.
Daca vreti o parere obiectiva, intrati putin pe la adoptii unde vi se va explica de ce fetele alea stau in tensiune luni sau ani de zile si nu se duc, mai simplu, la piata de copii, desi poate ar fi si ele tentate.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

deci lolo concret:
copilul este la tine..de ce tie frica?nimeni nu-ti poate lua copilul oricati bani ar avea !!important aici este adevarul,daca ai semnat doar un contract ,chiar daca e la notariat,fiind vorba totusi de un copil, cata importanta are acel contract ?
[rog sa ma lamureasca si pe mine cineva aici]
deci tie iti este frica doar ptr ca ai semnat acel contract in care specificai ..ce anume?ca-i lasi copilul pentru o perioada de..cat anume?
spune mai exact ce scrie in contract ..nu ai o copie?
mie nici nu-mi vine sa cred ce cotesc!!!!cum ,copiii ii poti darui asa semnand un act?
sau te gandesti ca el poate fi tatal copilului ,si in acest caz are drept asupra lui si ti-l poate lua avand in vedere circumstantele...?
eu cred ca doar daca e asa are sanse...dar cu siguranta testul ala de paternitate se va face si atunci se va lamuri totul

ps:marturisesc ca eu din ce am citit pana acum sunt tare confuza:)

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

a semnat o procura notariala, prin care imputernicea celalat parinte sa scoata copilul din tara, asa cum se procedeaza cand ies copii din tara insotiti doar de un parinte

procura a expirat, greseala omului a fost ca revenit cu copilul, ca ea nu a mai semnat procura si nu a mai putut pleca cu el din romania

totusi eu inteleg ca ea il imputernicea sa stabileasca si domiciliul copilului in spania (ca asa zice lolo la un moment dat), fiind minor cu domiciliu in spania nu ar fi fost indreptatit sa-l scoata din romania fara alta procura?!

ps. sigur nu se cauta scenariu pentru telenovela de succes la romani?

Nina,mami de,

Nu a expirat procura. Lolo zice ca a semnat sa scoata copilul din tara pe perioada nedeterminata. Asta inseamna (si) ca-l mai poate aduce peste 50 de ani. Problema a aparu8t cand ei s-au intors cu copilul la cererea lui Lolo ptr. 2 zile (parsiva cerere, avand in vedere intentia clara de 'abuz de incredere', pana una-alta... vorbesc si eu...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Rufus, eu cred ca sint multi care se pot preface in fata autoritatilor si cind se trezesc cu copilul poate il abuzeaza.
La fel si invers ....dar eu consider ca o mama care naste si da copilul (eu nu o mai consider MAMA) , nu il tine in brate nu il alapteaza .....si o familie care poate ii ofera totul - prefer familia.

Mergi la inceput